Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(nijole0619 @ 2016 03 02, 09:57)
Žymiai gardesni už Kumato yra: Čiornyj Slon, GARY'O sENA,Carbon, Black PEAR
Yar pasirinkti ir iš raudonų, tik kodėl tik apvalios?  lotuliukas.gif  valgant ar salotoms, sultims ar padažui nejau svarbi forma, maniau, kad derlingumas ir skonis..į burną ir slyvutės, širdutės ir pailgi vienodai su apvaliais telpa. g.gif

Black pear auginusi, didelis pliusas, kad baigėm valgyti lapkričio pabaigoje, gerai išsilaikė.

O dėl raudonų ir apvalių - na bernų bzykai. Nepatiko jiems nei jaučio širdis, nei dar kažkas (nepamenu dabar ko išbandžiau). Jiems turi būti ne didesni nei lauko teniso kamuoliai, kekės. Praėjusiais metais nesodinau nei vieno vyšninio - tai irgi išklausiau "nuomonės". Nebuvo ko marinuoti.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 03 02, 09:54)
čia yra po 5 sėklas.

Aha, šitą mačiau. Tik neužsfiksavo, kad jie po 5 sėklas parduoda. Bet kaina.... 7€. Nepigiai.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 02, 10:08)
Tik neužsfiksavo, kad jie po 5 sėklas parduoda. Bet kaina.... 7€. Nepigiai.

kiek pati bandžiau augint ir ragaut, tai skaniausi parduotuviniai ir žiemos metu. LT neturim mes čia tokių gamtinių sąlygų. Tai nuoširdžiai siūlau nesukt dėl jų galvos, ty pirkt parduotuvinius žiemą, o jau augint kitus.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 02, 10:08)
Praėjusiais metais nesodinau nei vieno vyšninio - tai irgi išklausiau "nuomonės". Nebuvo ko marinuoti.





negi vyšninius vakuojat? jie juk sutįžta, marinavimui specialiai hibridus auginu, yra gerai telpančių į stiklainius ir netįžtančių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 02 kovo 2016 - 10:14
QUOTE(Paladė @ 2016 03 02, 10:14)
negi vyšninius vakuojat? jie juk sutįžta, marinavimui specialiai hibridus auginu, yra gerai telpančių į stiklainius ir netįžtančių

Taip, marinuojam. Niekas netįžta, laikosi ilgai.
Na marinuojam ne tik vyšniniai, bet jie greičiausiai baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 02, 10:08)
Aha, šitą mačiau.  Tik neužsfiksavo, kad jie po 5 sėklas parduoda. Bet kaina.... 7€. Nepigiai.


Kaina tai tikrai prabangi už kelias sėklas schmoll.gif Aš Sacher bandysiu- kažkas minėjo, kad labai panašūs į kumato buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 02 kovo 2016 - 12:51
baigiau sėti pomidorus 🍾 bigsmile.gif

Nu liko viena rūšis kuria sesiu apie kovo viduri ax.gif

paprikos su ciliais ispikuotos atostogausiu dabar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 02 kovo 2016 - 13:20
QUOTE(jolituxxx @ 2016 03 02, 12:48)
Kaina tai tikrai prabangi už kelias sėklas  schmoll.gif  Aš Sacher bandysiu- kažkas minėjo, kad labai panašūs į kumato buvo...

Dvigubai pigiau Kumato mini, bet dar yra veislės.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2016 03 02, 14:17)
baigiau sėti pomidorus 🍾  bigsmile.gif

Nu liko viena rūšis kuria sesiu apie kovo viduri  ax.gif

paprikos su ciliais ispikuotos atostogausiu dabar  biggrin.gif


Saunuolė. Didziuojuos tavimi. Man liko 10papriku persodint is 64, viena nesivysto, mesiu lauk ir dar beveik 90 rusiu paset pomidoru... Vakar sugebėjau iveikt 31... doh.gif tada bus atostogos bent gera savaite... Paskui vėl persodint ir taip be galo. Svarbu planas nebesikeis. doh.gif vis delto vaikisko cheriuku siltnamio neatsisakysiu... Auginsiu kokteilinius ten doh.gif
Atsakyti
Aplankiau Sėkluvą,pasiėmiau Red Cavern ,Gourmandia F1,Belle f1,Florenzia f1,Rally F1.,Cetios negavau,bet sakė turi atvežti ir dar kitų gėrybių pripirkau kurių čia negaliu vardinti ,nes ne pomidorai biggrin.gif bijau gauti bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 02, 10:14)
negi vyšninius vakuojat? jie juk sutįžta, marinavimui specialiai hibridus auginu, yra gerai telpančių į stiklainius ir netįžtančių

Viskas gerai su jais - aš sudedu į 0,5, į 0,7 stiklainius. Būna kas alyvuogių užkandai atsineša, o aš - marinuotų vyšniukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 03 02, 10:40)
duoda, oro tarpelis atsiranda. Tik dengti reikia skirtingo 'storio', ty mikronų. Išorinė skaidri ir storesnė, vidinė - skaidri ir stipriai plonesnė. Kaune prieš kokius 15 metų buvo dažnas reiškinys tokių šiltnamių. Tiesa, taip dengdavo karkasinius šiltnamius, lankiniams netinka.


Pas mus dviguba plėvelė ir ant lankinių šiltnamių puikiausiai laikosi drinks_cheers.gif

QUOTE(Nakviša @ 2016 03 02, 11:20)
Taip, marinuojam.  Niekas netįžta, laikosi ilgai.
Na marinuojam ne tik vyšniniai, bet jie greičiausiai baigiasi.

drinks_cheers.gif Man vyšniniai tik marinavimui ir tinkami blush2.gif Dėl valgymo-tai per daug jau man jie maži, kad ten terliotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 03 02, 13:56)
Man vyšniniai tik marinavimui ir tinkami


Man per minkšti marinuoti, skaniau kąsti kaip agurkus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 02 kovo 2016 - 14:06