Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

nu va, skaitau skaitau ir nežinau ar įkalbinėt dengt dviguba, ar ne kažkas
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 03 01, 21:49)
kaži dviguba plėvelė ant šiltnamio efektą kokį duotų?

Gal jūs šitoj temoj Upo užklauskit. Panašu, kad tas žmogus nemažai išmano apie šiltnamius. Ir kaip tik apie dvigubą plėvelę šiandien užsiminė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 03 01, 22:14)
Klaipėdoje

Pfff... Durna, ale ne tiek,kad į Klaipėdą trenktis. Teks palaukti Vilniuje RESTA parodos arba Kaune "Ką pasėsi". Nes tiek vienoje, tiek kitoje irgi galima prabangiai apsipirkti.
Atsakyti
Merginos, gal kas nors augino Slapukus is lietuvybiu? Gal nuotrauka kas turit? Ir atsiliepimus blush2.gif Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 02, 07:34)
Pfff... Durna, ale ne tiek,kad į Klaipėdą trenktis. Teks palaukti Vilniuje RESTA parodos arba Kaune "Ką pasėsi".  Nes tiek vienoje, tiek kitoje irgi galima prabangiai apsipirkti.

Jei ko trūksta, galite čia pasižvalgyti, gal ką rasite https://www.flickr.c...157663689521315
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2016 03 02, 08:30)
Jei ko trūksta, galite čia pasižvalgyti, gal ką rasite https://www.flickr.c...157663689521315

Nijole,bet kaip gaila,kad ne visi su pavadinimais. Ar aš kažko nesuprantu? g.gif
Supratau,kad visgi norėčiau to lapės snukio - bent jau taviškis tai žiauriai gražus biggrin.gif Nors,kiek žiūrėjau kitų, tai ne tokie išraiškingi. smile.gif

Jau supratau,kaip pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiro: 02 kovo 2016 - 09:19
QUOTE(nijole0619 @ 2016 03 02, 08:30)

Ieškau Kumato. Paragavo mano chebra parduotuvinių ir užsiskiedė. Kiek žiūrėjau tai arba dideliais kiekiais, arba ne Lietuvoje.
O šiaip mano "meniu" labai banalus. Bernai pripažįsta tik apvalios formos raudonus pomidorus, o ne (kaip jie sakė) "baik išaidirbinėti".
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 02, 10:13)
Ieškau Kumato.  Paragavo mano chebra parduotuvinių ir užsiskiedė. Kiek žiūrėjau tai arba dideliais kiekiais, arba ne Lietuvoje.
O šiaip mano "meniu" labai banalus. Bernai pripažįsta tik apvalios formos raudonus pomidorus, o ne (kaip jie sakė) "baik išaidirbinėti".

Na mes irgi labai norėjome Kumato ... tai tiesiog iš parduotuvinių išsikrapštėme sėklas ir pabandžiau pasodint... derlius buvo neblogas, skanūs, patiko...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 03 01, 21:49)
o kaži dviguba plėvelė ant šiltnamio efektą kokį duotų?

duoda, oro tarpelis atsiranda. Tik dengti reikia skirtingo 'storio', ty mikronų. Išorinė skaidri ir storesnė, vidinė - skaidri ir stipriai plonesnė. Kaune prieš kokius 15 metų buvo dažnas reiškinys tokių šiltnamių. Tiesa, taip dengdavo karkasinius šiltnamius, lankiniams netinka.

QUOTE(Marmaledas @ 2016 03 01, 22:12)
burbuline netgi dengia?

burbulinė paprastai laikina būna, tik ankstyvam pavasariui ir rudeniui. Vasarai plonos vidinės reikia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 02 kovo 2016 - 09:42
QUOTE(Laima.g @ 2016 03 02, 09:31)
Na mes irgi labai norėjome Kumato ... tai tiesiog iš parduotuvinių išsikrapštėme sėklas ir pabandžiau pasodint... derlius buvo neblogas, skanūs, patiko...

Aš galvojau apie tai, bet kadangi tai hibridas gali ir nusigauti kas norėtųsi gautis.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 02, 09:13)
Ieškau Kumato.  Paragavo mano chebra parduotuvinių ir užsiskiedė. Kiek žiūrėjau tai arba dideliais kiekiais, arba ne Lietuvoje.

čia yra po 5 sėklas.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 02, 09:13)

Žymiai gardesni už Kumato yra: Čiornyj Slon, GARY'O sENA,Carbon, Black PEAR
Yar pasirinkti ir iš raudonų, tik kodėl tik apvalios? lotuliukas.gif valgant ar salotoms, sultims ar padažui nejau svarbi forma, maniau, kad derlingumas ir skonis..į burną ir slyvutės, širdutės ir pailgi vienodai su apvaliais telpa. g.gif
Atsakyti