Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

Labas, mergickos,
as su klausimu, neprisimenu kurioj temoj gyretes, kad pirkot substrata su kaulamilciais.Galvojau visur yra g.gif Snd nuvaziavau i SSS o ten net nezino, kad tokio buna schmoll.gif
Bukit geros,pasakykit kaip vadinasi ir kur galima Kaune nusipirkt.
Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2016 03 03, 18:32)
Labas, mergickos,
as su klausimu, neprisimenu kurioj temoj gyretes, kad pirkot substrata su kaulamilciais.Galvojau visur yra g.gif  Snd nuvaziavau i SSS o ten net nezino, kad tokio buna schmoll.gif
Bukit geros,pasakykit  kaip vadinasi ir kur galima Kaune nusipirkt.
Didelis aciu 4u.gif

ŽS prekiauja mirksiukas.gif net mano kaimuky yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 03, 19:48)
ŽS prekiauja mirksiukas.gif net mano kaimuky yra biggrin.gif

O, aciu, galvojau uzsukt ten, bet paskui apsigalvojau ,del tos priezasties, kad nebemegstu ten lankytis, kad jau ''isdure '' ne viena karta su seklom biggrin.gif
Rytoj nuleksiu.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2016 03 03, 19:52)
O, aciu, galvojau uzsukt ten, bet paskui apsigalvojau ,del tos priezasties, kad nebemegstu ten lankytis, kad jau ''isdure '' ne viena karta su seklom biggrin.gif
Rytoj nuleksiu.

Aikit peklon ,sianakt visa nakti sapnavau tuos kaulamilcius ,net nakti ner ramybes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Reiskia gerai , kad rupinates biggrin.gif ir sapnas privercia nepamitst.
Atsakyti
del tu kaulamilciu, o jei pirkti atskirai, ir imaisyti i substrata ? (buvau radus proporcijas, 1l. zemes, berods apie 1.5-3g. kaulamilciu. Ar kg. zemes, reiktu pasitikslinti, manau ir pigiau gautusi) Ir dar klausimas, sodinant pomidorus, dedant i duobes kalio magnezija, superfosfato, jei dar kaulamilciu ipilti, nebus per daug? Ar tada superfosfatro nebereikia ? Kaip jus ji naudojat?
Atsakyti
Niekada kaulamilciu atskirai nesu macius, aisku pigiau iseitu, kur nori ten dedi. Proporciju nezinau, gal yra kur interneto platybese.
Nemanau kad bus perdaug idejus prie isvardytu dar ir kaulamilciu, nes as dedavau zuvu miltu papildomai dar.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2016 03 03, 19:52)
Niekada kaulamilciu atskirai nesu macius, aisku pigiau iseitu, kur nori ten dedi. Proporciju nezinau, gal yra kur interneto platybese.
Nemanau kad bus perdaug idejus prie isvardytu dar ir kaulamilciu, nes as dedavau zuvu miltu papildomai dar.

Tikrai nera pirkti? O kodel man uzsifiksave, kad esu kazkur macius, ar tik ne Lytagroj g.gif Ziuriu dabar, internetinej Emolus parduotuvej yra
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 03 03, 21:00)
Tikrai nera pirkti? O kodel man uzsifiksave, kad esu kazkur macius, ar tik ne Lytagroj  g.gif  Ziuriu dabar, internetinej Emolus parduotuvej yra

ŽS yra.
Atsakyti
Labukas 4u.gif Ateinu pasiguosti - pirmąkart pernai dariau savo sėklas, ir kai kurios rūšys nedaigios gavosi blink.gif Kažką dariau ne taip g.gif Pasikaičiau rusiškuose tinklapiuose, kad reikia fermentuoti apie 3 paras. Jau trečią parą man kilo įtarimas, ar ne per ilgai, nes kai kurių sėklų lyg pradėjo balti krašteliai, tarytum ruoštųsi dygimui. Turbūt reikėjo trumpiau jas ferrmentuoti? Aišku, klausimas nelaiku, bet va pasekmes dabar pajutau... doh.gif

Zikai, nežinau, ar gavot mano žinutę šiandien, nes nerodo man išsiųstuose ax.gif Jei ne, tai trumpai kalbant - esu abipusiai dėkinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 03 03, 21:00)
Tikrai nera pirkti? O kodel man uzsifiksave, kad esu kazkur macius, ar tik ne Lytagroj  g.gif  Ziuriu dabar, internetinej Emolus parduotuvej yra

yra ecohumus.lt 2ar 3 eurus kainuoja, as uzsisakiau 4 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambuziuke: 03 kovo 2016 - 20:22
QUOTE(Dusia37 @ 2016 03 03, 20:07)

QUOTE(bambuziuke @ 2016 03 03, 20:17)
yra ecohumus.lt  2ar 3 eurus kainuoja

reiks nusipirkti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MiSole @ 2016 03 03, 20:09)
Labukas  4u.gif  Ateinu pasiguosti - pirmąkart pernai dariau savo sėklas, ir kai kurios rūšys nedaigios gavosi blink.gif  Kažką dariau ne taip  g.gif  Pasikaičiau rusiškuose tinklapiuose, kad reikia fermentuoti apie 3 paras. Jau trečią parą man kilo įtarimas, ar ne per ilgai, nes kai kurių sėklų lyg pradėjo balti krašteliai, tarytum ruoštųsi dygimui. Turbūt reikėjo trumpiau jas ferrmentuoti? Aišku, klausimas nelaiku, bet va pasekmes dabar pajutau... doh.gif

Zikai, nežinau, ar gavot mano žinutę šiandien, nes nerodo man išsiųstuose  ax.gif  Jei ne, tai trumpai kalbant - esu abipusiai dėkinga 4u.gif  4u.gif

Jei jau baltavo kazkas, tikrai kalesi saknys. Man vienom seklom taip buvo, is naujo rinkau, o laikiau nepinai dvi paras. Vasara silta, labai greitai pradeda jos dygti.
Dabar paziurejau, yra mirksiukas.gif O nerode, kad zinute atejus, dekui tau labai 4u.gif
Atsakyti