Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Mičiko @ 2016 02 29, 19:16)

Jei tikrai iš manęs, tai Loretos soduose jis vadinosi Pūkuotas, bent jau aš pirkau tokiu pavadinimu prieš penketą metų
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 02 29, 20:41)
Jei tikrai iš manęs, tai Loretos soduose jis vadinosi Pūkuotas, bent jau aš pirkau tokiu pavadinimu prieš penketą metų

Nu net paziurejau. Tikrai is taves. Tai matyt tas flufy... Loretos daug isverstu...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 29, 20:35)
mb superbombą nupirko...sakai,jis vertas dėmesio? g.gif

nu grazus aprsymas+ 7kg nuo krumo g.gif . lauke auginsiu .sultims raso tinkamas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 29 vasario 2016 - 19:47
QUOTE(paprika4 @ 2016 02 29, 18:55)
wub.gif  koks grozis  wub.gif  kaip vadinasi sis pomidoras? labai noreciau tokio  bigsmile.gif

tik glostyt tokį pomidorą smile.gif jau burnon dėt su kailiuku tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 29, 19:39)

Ka daryt, kad siandien nebenusedziu nepradejus sejos??????

gulc eik, knygutę paskaityk. Spėsi dar, prisisėsi.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 29, 19:44)
Nu net paziurejau. Tikrai is taves. Tai matyt tas flufy... Loretos daug isverstu...

Ne Fluffy,o Pūkuotas.Abudu visai skirtingi ,jei ką.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 02 29, 20:41)
Nu ta pukuota ir as is Loretos buvau pirkus daugiau nei pries 10 metu, bet jis visai buvo nederlingas, o Miciko teigia, kad labai vertas demesio.Va tik spalvos nelabai pamenu, sejau tik vienus metus.

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2016 02 29, 20:49)
tik glostyt tokį pomidorą smile.gif jau burnon dėt  su kailiuku tai  schmoll.gif

o tai persikus, abrikosus valgot? kailiuka nulupat?taigi ne pele burnon dedat, nifiga te nieko nesijaucia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypt: 29 vasario 2016 - 19:57
QUOTE(sypt @ 2016 02 29, 20:57)
Nu ta pukuota ir as is Loretos buvau pirkus daugiau nei pries 10 metu, bet jis visai buvo nederlingas, o Miciko teigia, kad labai vertas demesio.Va tik spalvos nelabai pamenu, sejau tik vienus metus.

Papildyta:

o tai persikus, abrikosus valgot? kailiuka nulupat?taigi ne pele burnon dedat, nifiga te nieko nesijaucia. biggrin.gif

Abrikosas su kailiuku , persikas be smile.gif O čia pomidoras . Negali žinot, jei jau kailiukas gal ir kojukės ...
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 29, 19:39)
Ka daryt, kad siandien nebenusedziu nepradejus sejos??????

Aš tai neištvėriau ir pasisėjau į tabletes keletą: ЧЁРНЫЙ ОКСХАРТ, Rozovij Miod, Balčius, Blue fruits, Benito H, Green Sousage ir dar krūminių, vazonams tinkamų agurkų įkišau blush2.gif Jau reikės stelažą konstruot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 29, 19:52)
Ne Fluffy,o Pūkuotas.Abudu visai skirtingi ,jei ką.

Bet jis vis tiek kažkaip kitaip originaliai turėjo vadintis, nes Regila juos iš užsienio gaudavo, tai vertė pavadinimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 29 vasario 2016 - 20:11
QUOTE(Paladė @ 2016 02 29, 21:08)
Bet jis vis tiek kažkaip kitaip originaliai turėjo vadintis, nes Regila juos iš užsienio gaudavo, tai vertė pavadinimus

Palade, o kaip pas jus tas Pukuotas derlingas buvo? Beje prisiminiau, jei kazko nepainioju, tai paciose pirmose diskusijose buvo aptarinejama apie viena Pukuota kaip nederlinga veisle, o apie kita kaip derlinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypt: 29 vasario 2016 - 20:40
QUOTE(sypt @ 2016 02 29, 20:28)
Palade, o kaip pas jus tas Pukuotas derlingas buvo?

Gausios buvo kekės, tikrai negaliu pavadint nederlingu
Atsakyti