Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(saintlina @ 2016 03 08, 20:48)
Man tai gal į Oрлиный клюв panašu  g.gif

Pas orlinnyj kliuv lyg nosiukas bukesnis,o cia smailiukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuziuke @ 2016 03 08, 19:51)
Pas orlinnyj kliuv lyg nosiukas bukesnis,o cia smailiukas  g.gif

gal ne tiek bukesnis, kiek vos lenktesnės formos g.gif Bet šiaip man panašus, bent jau kiek pamenu iš augintų. Nors manau, kad ne vieno pavadinimo tokių rastume smile.gif
Atsakyti
[quote=Mičiko,2016 03 08, 20:11]

Regis radau ko mamuks norejo Легенда Тарасенко ! drinks_cheers.gif

Индет. Среднеспелый. Плоды красного цвета, овальной вытянутой формы с длинным острым носиком. Кисти промежуточной и сложной формы, на них одновременно зреет от 10-20 и до 50 помидорок весом 90-110 грамм. Сверх урожайный сорт! Устойчив к основным томатным заболеваниям. Красота для баночной консерв..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambuziuke: 08 kovo 2016 - 20:44
QUOTE(bambuziuke @ 2016 03 08, 20:41)
Sek mamukui ir tu ir tu smile.gif

Neturiu annos Rusian... unsure.gif Nors turiu, tik sudygo is to pokelio geltoni ceri..
Papildyta:
QUOTE(bambuziuke @ 2016 03 08, 20:51)
Pas orlinnyj kliuv lyg nosiukas bukesnis,o cia smailiukas  g.gif

erelio snapas lenktesnis ir pomidoras platesnis Tuos kasmet auginu.
Papildyta:
[quote=bambuziuke,2016 03 08, 21:42]
[quote=Mičiko,2016 03 08, 20:11]
Regis radau ko mamuks norejo Легенда Тарасенко ! drinks_cheers.gif
[/quote]

Greiciausiai ne sitie. Sitie maziukai nesirdiniai.... unsure.gif
user posted image
Atsakyti
aa man tai įdomu, iš kur mama žino pomidorus, bet pavadinimo nežino. Galiu taip pat nupasakot, kad kokio leopardo plėmuotumo ieškau ir ką? Surasit? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Mičiko,2016 03 08, 21:59]
Nu zinok nuejau iki motereles su visu kompu,ji pomidorininke, pirstu bakst i kompa ir sakau kas cia ? Tai atsakymas buvo toks , gi raudona jaucio sirdis lotuliukas.gif Sako giisirasyk i ta gugeli, nu rimtai vaizduose labai panasu g.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 03 08, 22:03)
aa man tai įdomu, iš kur mama žino pomidorus, bet pavadinimo nežino. Galiu taip pat nupasakot, kad kokio leopardo plėmuotumo ieškau ir ką? Surasit?  bigsmile.gif

Kaip ka, ieskosim, o jei nerasim ,tai teptuku pataskuosim biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuziuke @ 2016 03 08, 21:26)
Kaip ka, ieskosim, o jei nerasim ,tai teptuku pataskuosim  biggrin.gif  biggrin.gif

aha, rasit biggrin.gif Jei apie Mičiko, tai kodėl ne kubinskij percevidnij? Ale su veislėmis taip yra, kad vienas, du nuo kekės turės tokią išraiškingą formą, sekantys mažiau išlenkti ir mažiau smailėjantys bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 kovo 2016 - 21:34
Gerai, į pomidorų daigų temą, daigai jau yra, auga, lempos švitina, sakykit ar teisingai daryt planuoju:
paaugs daigai, kai jau saknims ankštoka pasidaris vazoniukuose mažuose sodinsiu į didesnius bet vazoniukus, o dar sekantį kartą jau į dirvą. geras mano planas?
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2016 03 08, 22:33)
Gerai, į pomidorų daigų temą, daigai jau yra, auga, lempos švitina, sakykit ar teisingai daryt planuoju:
paaugs daigai, kai jau saknims ankštoka pasidaris vazoniukuose mažuose sodinsiu į didesnius bet vazoniukus, o dar sekantį kartą jau į dirvą. geras mano planas?

Geras būtų, jei galėtum nuspėti, ar pavasaris bus toks trumpas, kad to vieno persodinimo užteks. Pirmą kartą persodinu į puslitrinius, bet išauga ir tuos, persodinu dar kartą
Atsakyti
Įdėtoje Mičiko nuorodoje daug tų pomidorų, visi su pavadinimai, ko jus ieškot, nesuprantu. Vystavočnyj Byčje Serdce turiu.- gražios širdutės, bet tų širdiškų labai jau daug veislių. Ir kaip Gaudvilė sakė, vieni vaisiai gali būti su ištempta nosyte, kiti mažiau išreikštom savybėm.

Saintlinos nuotrauka- bombinė.. wub.gif galėtų būti reklaminiu veidu šios veislės.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 03 08, 19:07)
Mergytės, padėkite...  doh.gif
Skmbino mamukė doh.gif  doh.gif  doh.gif  kaip suzinot... ir kur gaut..  doh.gif  doh.gif  doh.gif o mamuko norai istatymas.

Įstatymus galima ir apeit.. irnesakyk.gif Gi tiek visokių veislių pas tave jau yra, tik rinkis iš tos gausybės rago, tai vat dar būtent to snapuko prisireikė.. Sakyč, tavo mamai diržo reik. Arba diedo. Su snapuku.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2016 03 08, 23:33)
man visuomet uztekdavo vieno pikiavimo ir po to siltnamin, o i lauka sodinant gali prireikti ir antro pikiavimo. Siemet kazkaip saules nera, tokiu tamsiu metu neprisimenu unsure.gif
Atsakyti