Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(pauliuzas @ 2016 03 09, 16:14)

P.S. Paliuzas kaifuoja biggrin.gif

smagu biggrin.gif
Ar pirmus metus pomidorus auginat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 03 09, 15:23)
man tai geriau atvirkščiai  rolleyes.gif

Aš neturiu sąlygų auginti, o mamai viskas prie namų. smile.gif

Pauliuzas, fainas inkubatorius 4u.gif

Dėkui už patarimus, mama rytoj bandys pirkti.
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2016 03 09, 17:56]
suprantu Jūsų džiaugsmą, ale kodėl mus žabalomis ir atsilikusiomis laikot? g.gif Matom ir įprasto dydžio raides, neparyškintas ir apie tuos minėtus pomidorus žinom

o aš nežinojau.. sakau pasidalinsiu... o dėl raidžių, nesuprantu, kodėl pas mane šiandien padidinimo stiklo reikia, kad skaityti. Sėkmės visoms!
Atsakyti

Vaikams ir sumuštinių mėgėjams patiks ‘Reisetomate’. Šios veislės vaisiai atrodo kaip suaugusi vyšninių pomidorėlių kekė. Be jokio vargo ir sulčių varvėjimo juos galima rankomis dalinti atskiromis nedidelėmis skiltelėmis. Skonis nėra ypatingas, bet vaisių išvaizda ir galimybė juos valgyti dalimis veislę daro išskirtinę. Įdomiai atrodo ir ant augalo dar kabantys tikro dydžio vaisiai. [/size]
[/quote]

net nupurte juos pamacius .daugiau niekada sitai nesamonei vietos nebus doh.gif
Atsakyti
Sveikos, toki konkretų klausimą turiu- ar ne per vėlu butu sėti sėklas kovo gale sodinimui lauke pomidoriukus. Tik per tiek laiko atkeliautų sėklos, kuriu užsimaniau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ypatinga: 09 kovo 2016 - 22:05
QUOTE(Ypatinga @ 2016 03 09, 22:05)
Sveikos, klausimą turiu- ar ne per vėlu butu sėti sėklas kovo gale sodinimui lauke pomidoriukus.

Nėra vėlu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 09 kovo 2016 - 22:10
[/size]
[/quote]
net nupurte juos pamacius .daugiau niekada sitai nesamonei vietos nebus doh.gif
[/quote]

Gal galima placiau? Nes nusiprikau siemet seklu ju, gal net neverta i zeme kist? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 03 09, 19:50)
smagu  biggrin.gif
Ar pirmus metus pomidorus auginat?  smile.gif

Visa istorija:
Pries devjus metus isauginau balkone kelis Vilma zemaugius, praeitais metais uzauginau ir aukstaugiu balkone ir zemaugiu, na tik derlius buvo neipatingas bet buvo. Ismokaut formuot stieba viena smile.gif ...
Siemet jau gyvenu name, turiu siltnami ir nedideli darza tongue.gif tai jau dziaugsmas man nes uki labai megstu, domina ne tik pomidorai o viskas, net bonzajus auginu is seklu, bet cia jau toks kaip super hobis, kaip ir kitas mano hobis akvariumai augaliniai ir Diskusai (zuvys tokios ) tongue.gif

Tiesa iskart ir paklausiu, o geriau man augint siltnami pomidorus megint vienu stiebu ar dviemis? (vienu moku lengvai o dviem nemeginau) smile.gif

PRIEDAS:
Patobulinau inkubatoriu biggrin.gif apmusiau sienas folija kad efektyviau sviesa ten sklistu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauliuzas: 09 kovo 2016 - 22:40
QUOTE(Mičiko @ 2016 03 08, 20:59)
Neturiu annos Rusian...  unsure.gif Nors turiu, tik sudygo is to pokelio geltoni ceri..

jei butu noras Annos - turiu - isigijau apie juos tiek daug gero prisiskaicius, nors lietuvaiciu cia forume, kaip supratau ji nesuzavejo.. ax.gif jei ka berods is to pacio miesto tai duok zinot, pasidalinsiu wink.gif
Papildyta:
o cia vakarui praskaidrint, kaip atrodo siuo metu ispanijoj pomidoru lentynos ir kainos blink.gif ir neduok dieve noresi paciupinet - per nagus gatavi duot biggrin.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(pauliuzas @ 2016 03 09, 22:38)
PRIEDAS:
Patobulinau inkubatoriu biggrin.gif apmusiau sienas folija kad efektyviau sviesa ten sklistu tongue.gif

matyt nagingos rankos - grazu ziurek kiek demesio raudonskruosciams thumbup.gif as tik minimalistine augimo lempute siemet tenkinuos... is 33 sudygo 29.. gal visai neblogai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 09 kovo 2016 - 23:57
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 09, 23:55)
o cia vakarui praskaidrint, kaip atrodo siuo metu ispanijoj pomidoru lentynos ir kainos blink.gif  ir neduok dieve noresi paciupinet - per nagus gatavi duot biggrin.gif

is 33 sudygo 29.. gal visai neblogai  rolleyes.gif

gražumėlis bigsmile.gif O čiupinėt nėr ko. Man irgi nepatinka, kai matau, kai kažkas iš eilės visus vaisius/daržoves čiupinėja schmoll.gif

sudygs ir likę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pauliuzas @ 2016 03 09, 22:38)
Tiesa iskart ir paklausiu, o geriau man augint siltnami pomidorus megint vienu stiebu ar dviemis? (vienu moku lengvai o dviem nemeginau) smile.gif

jei labai tankiai nesusodinsit, geriau dviem smile.gif Pomidorų dydis praktiškai nenukenčia, o derliaus žymiai daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 kovo 2016 - 08:41
[quote=FAINulka@,2016 03 10, 00:55]

o cia vakarui praskaidrint, kaip atrodo siuo metu ispanijoj pomidoru lentynos ir kainos blink.gif ir neduok dieve noresi paciupinet - per nagus gatavi duot biggrin.gif
Papildyta:

O jau Corazon gorzis wub.gif
Pries keleta metu auginau siuos grazuolius is Sheteling nusipirkus buvau. Tai lygiai tokie kaip sioj foto, stipriai briaunuoti, dideli. Neatsimenu kokio gamintojo seklos buvo.

O Sekluvos Corazon neprilygsta nei skoniu, nei derlingumu, nei briaunuotumu, lyginant su siais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2016 03 10, 08:44)
O jau Corazon gorzis wub.gif
Pries keleta metu auginau siuos grazuolius is Sheteling nusipirkus buvau. Tai lygiai tokie kaip sioj foto, stipriai briaunuoti, dideli. Neatsimenu kokio gamintojo seklos buvo.

O Sekluvos Corazon neprilygsta...

man Corazon labai patinka, kasmet auginu. Ir skanus, ir derlingas labai wub.gif Sėkluvoj nėkart neteko pirkt šitų sėklų, tai negaliu palyginti. Kažkaip natūraliai gaunasi, kad vis Schetellige nusiperku. Nors forma lyg ir kiek kitokia nei šitoj ispaniškoj foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 kovo 2016 - 09:14