Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Mičiko @ 2016 03 01, 08:47)
Mergytes, kas per veislė ryzik pizik?

nu pavarei lotuliukas.gif
gal рыжик пыжик?
РЫЖИК-ПЫЖИК - Среднеспелый. Высокорослый. Плоды красные, плоскоокруглые, сладкие, сочные, до 1кг. Высокоурожайный.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 01 kovo 2016 - 08:53
QUOTE(Chiro @ 2016 02 29, 20:54)
Tik su kaulamilčiais liko, bet ji sėjai netinka.

Kodėl netinka??? blink.gif aš tik tokios ir turiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2016 03 01, 09:02)
Kodėl netinka???  blink.gif aš tik tokios ir turiu  g.gif

Nežinau, kai atsitįsiau maišus prie kasos, pardavėja iškart paklausė,ar ne sėjai perku. Pasakė,kad per "riebus".
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2016 03 01, 10:02)
Kodėl netinka???  blink.gif aš tik tokios ir turiu  g.gif

Tinka, bet gal šiek tiek per gera žemė sėkloms g.gif Sėklos gali dygti ir mažiau derlingoj žemėj. Aš šitą žemę su kaulamilčiais naudosiu paaugusių daigelių persodinimui.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 01, 09:51)
nu pavarei  lotuliukas.gif
gal рыжик пыжик?
РЫЖИК-ПЫЖИК - Среднеспелый. Высокорослый. Плоды красные, плоскоокруглые, сладкие, сочные, до 1кг. Высокоурожайный.

Dekui tau. Radau taip parasyta. Ideju neturejau kas ta..

O vintage wine tik 1metro? g.gif
ВИНТЕДЖ ВАЙН - 25 руб.
Средне-поздний. Высота до 1м. Куст колонновидный. Плоды 150-300г, красные, овально-грушевидные, плотные, сладкие.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 03 01, 09:42)
Dekui tau. Radau taip parasyta. Ideju neturejau kas ta..
O vintage wine tik 1metro?  g.gif
ВИНТЕДЖ ВАЙН - 25 руб.
Средне-поздний. Высота до 1м. Куст колонновидный. Плоды 150-300г, красные, овально-грушевидные, плотные, сладкие.

tikrai ne. Aukštas, bulvialapis, dryžuotas raudonai-geltonai-ružavai, apvalus lengvai suplotas, stambumas tikrai ~ 300 gali būt ir stambesni
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2016 02 25, 22:53)
gal Klaipėdoj yra kokių naujų vietų sėkloms užsipirkti? Žinau naujam turguje, ŽS, Šetelig. Ką praleidau?

Nors ir pavėluotai, bet vistiek atsakau ax.gif Pernai ir užpernai daug sėklų, tame tarpe ir rusiškų, mačiau Kaziuko mugėje.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 01, 10:53)
tikrai ne. Aukštas, bulvialapis, dryžuotas raudonai-geltonai-ružavai, apvalus lengvai suplotas, stambumas tikrai ~ 300 gali būt ir stambesni

Klaidzioju pas rusus apsalus.nu nesamones raso net prie man zinomu rusiu. Bet, matos, turi bendra su Lt Daug lietuvisku veisliu...
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 03 01, 10:01)
Klaidzioju pas rusus apsalus.nu nesamones raso net prie man zinomu rusiu. Bet, matos, turi bendra su Lt Daug lietuvisku veisliu...

užtenka vieną kartą parsisiųst iš veisėjų ir turi, juk lengvai prieinamos visos amerikinės "fermos". pas tą patį Gusevą pusė ne rusiškų, praktiškai tais pačiais metais pas jį atsiranda naujiena, kai amerikonai ką nors naujo į prekybą paleidžia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 01 kovo 2016 - 10:09
Labas 4u.gif
gal galit pasufleruoti,kada artimiausiu metu geros dienos pomidorų sodinimui,ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2016 02 29, 22:10)
Aš kažkodėl Vilma daug prisisėjau. Ką tik bandžiau analizuoti Ūpo schemas šiltnamiui, tai supratau, kad lyg ir pas mane daug pomidorų telpa. Pernai retai buvau prisisodinus. Bet, dėl visa ko pasitikslinsiu: šiltnamis 2,70*6 m, vienas takutis, tai telpa mažiausiai 60 pomidorų daigų? Ar aš nusiskaičiavau? Pernai 45 atrodo buvau sutalpinusi.

Mano siltnamis 3/8, daugiau 60 daigu nesukisu. Takai 2. Ir tikrai ne per tankiai, dar reciau galetu augti
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2016 03 01, 11:10)

kada artimiausiu metu geros dienos pomidorų sodinimui,ačiū 4u.gif

Sodinti pomidorus dar tikrai anksti. Juos į šiltnamį sodinu maždaug balandžio pabaigoj-gegužės pradžioj.
Atsakyti