Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos

QUOTE(Dusia37 @ 2016 05 11, 20:32)
Ne nuo saulės - tokie jau jie yra. Nekankinkit purškimais sveikų augalų - nes dar susirgs.
Pirmi metai auginat ? Kai ateis rudeniop tikra Miltligė , pamatysit ... Nuotraukas internete  pažiūrėkit.

Antri metai, ir iš tikrųjų buvo pernai rudeni miltligė, bet kai be patirties, tai ir atrodo vienodai smile.gif ačiū už komentarus, stebesiu toliau.
Atsakyti
Gal kuri auginusi cukinijąą Green Tiger? Ar derlinga?Ar odelė labai kieta?
Gal kuriai liks kopūstų caramba daigų?.. Kaune. Maniškiai išdygę apsidairė ir sulindo atgal į žemę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kambliukas: 11 gegužės 2016 - 21:45
QUOTE(kambliukas @ 2016 05 11, 22:40)
Gal kuri auginusi cukinijąą Green Tiger? Ar derlinga?Ar odelė labai kieta?

aš manau, kad visų cukinijų odelė minkšta, kol jos jaunos.
Atsakyti
O aš šiandien dorosiu pernai metų derlių biggrin.gif moliūgą BIG MAX.Išsilaikė,bent jau iš išorės puikiai,kai prapjausiu bus aiškiau.MB juokiasi kad laukiu naujo derliaus,senojo nesunaudojus biggrin.gif
Atsakyti
Kap manote - ar patiktų Sniegiams gyventi šiauduose?
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 05 13, 15:40)

visai šiauduose ?
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 05 13, 14:40)

turiu įtarimą, kad jiems reikia laidžios, kvėpuojančios dirvos. bet negaliu užtikrintai tvirtinti, patirtis per trumpa. bet mulčiuoti augo blogiau, nei atviram grunte.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 05 16, 10:15)
turiu įtarimą, kad jiems reikia laidžios, kvėpuojančios dirvos. bet negaliu užtikrintai tvirtinti, patirtis per trumpa. bet mulčiuoti augo blogiau, nei atviram grunte.

ir gal dar dėl to, kad žemė vėsesnė po mulču?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 05 16, 09:18)
ir gal dar dėl to, kad žemė vėsesnė po mulču?

gali būti ir taip
Atsakyti
Mulčias turėtų būti tamsus. Senose temose buvo aprašytas "sausainis" moliūginiams .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 05 16, 09:30)
Mulčias turėtų būti tamsus. Senose temose buvo aprašytas "sausainis" moliūginiams .

tokią info tikrai praleidau, bet nusprendžiau nemulčiuot visų agurkinių, tai ir neieškosiu. Atsirinkau, kuriems augalams pas mane tinka mulčas, o kuriems nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 16 gegužės 2016 - 09:34
QUOTE(Lerikyte @ 2016 05 16, 09:10)
visai šiauduose ?

ne, žemėje, tik ne plikoje...

QUOTE(Paladė @ 2016 05 16, 10:15)

pas mane išvis daržas drėgnokas, kažin gal sodint kokiuose maišuose ar dar ką sugalvot...
Atsakyti