QUOTE(Lakšmi @ 2016 03 01, 16:15)
Gal dar ką nors ten ir varažyjat
Pas mane priemolis, tai užaugo agrasto dydžio. Net apsiverkiau realiai
Pernai iš 5 moliūgų daigų - 1 kamuolys, tas pats nedickas. Iš 7 sudygusių cukinijų valgėm tik nuo 2, nes neaugo, nežydėjo... Melionas pasidavė pusiaukelėje ir numirė. Vienžo, kiek kuro sudeginau laistyt lakstydama, galėjau fūrą nusipirkt, alia ne - savo reik

Pas mane priemolis, tai užaugo agrasto dydžio. Net apsiverkiau realiai

Pernai iš 5 moliūgų daigų - 1 kamuolys, tas pats nedickas. Iš 7 sudygusių cukinijų valgėm tik nuo 2, nes neaugo, nežydėjo... Melionas pasidavė pusiaukelėje ir numirė. Vienžo, kiek kuro sudeginau laistyt lakstydama, galėjau fūrą nusipirkt, alia ne - savo reik

Moliūgai pas mane tai bile kur, daržo priekyje. Giant auginau, tai po to keikiausi kol išskaptavau. Kas neaugo tai Buternatai ir crown prince. Melionas Honey Dew irgi numirė. Vat arbuzai buvo sėkmingi.
Žemė - priemolis, raj. Ukmergės. Bet pas mus kažkokia anomalinė zona, jei pila lietus Molėtuose ir Ukmergėje (ir į tą ir į kitą pusę po 24km atstumo tik), tai pas mus sausra. 10 a daržą iš šulinio neprilaistysi. Šiais metais dar ir šuliniai visam kaime nuseko, max dviem dienoms (per vieną rentinį pakildavo). Vandentiekio nėr, gręžinį gal šiemet darysim. Tai sukamės iš to kas yra.