Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos

QUOTE(jura64 @ 2016 04 14, 21:56)
Merginos, kada arbuzus sesite? Ir melionus, moliugus ? Galvojau kad pavasaris bus anksyvas, bet nepanasu. O gal jau pasejot?

Gal Paladė nesupyks, kad ją pacituosiu kaip autoritetą, pati žadu jos klausyt:

QUOTE(Paladė @ 2016 04 13, 10:05)
moliūgus, cukinijas, arbūzus ir melionus sėčiau nuo 19 d. popiet iki 21 d. vakaro.
Atsakyti

[/quote]
As irgi galvoju apie sita laika cia pagal menuli geras laias. Ir menu wiki keliavimo I lauka lyg ir normaliai butu. As visada pasejus sunesu I siltnami ir plevele uzdengiu, taip palieku visai savaitei. Gal atsils pagaliau, norms salute islystu. Nor po truputi bet kasfien. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2016 04 14, 20:56)
Merginos, kada arbuzus sesite? Ir melionus, moliugus ? Galvojau kad pavasaris bus anksyvas, bet nepanasu. O gal jau pasejot?

as jau neisturejau pasejau ai sian maciau jau oliugelis galva kelia is po zemiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 04 13, 15:12)
aha aha  4u.gif  o žinai kas man buvo anais metais su tais augintais namie - ogi lepūnėliai numirojo, iš 15 daigų vienas išgyveno ir lygiai 1 moliūgą užsauginau. Kai užpernai sėjau į dirvą augo kaip pasiutę. Ar kaltinti ką nors kitą, ne auginimo būdą?

Pernai dariausi tokia klombą - apačioj kompostas, ant viršaus normali žemė. Dalį moliūgų, cukinijų, patisonų sodinau daigais, kitą dalį sėklom, tiesiai į klombą. Finale visi buvo vienodi ir net derlių davė tuo pat metu. Bet gal aš tiesiog per anksti daigus sukišau. Nes paskui dar dangsčiau kurį laiką.
Atsakyti
balandzio 19-21 seti geras laikas, pagal menuli, o ne per anksti kartais? ale kaip laikas leikia, gi jau tuoj pat reikes seti, as dar moraliskai nepasiruosus biggrin.gif Pernai lyg balandzio gale sejau, nebeprisimenu g.gif O gal irgi tokiu pat metu, blogai, kai uzrasu nevedu... Man nagai visai neniesti dar, bet kad nenusivelinciau labai
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 04 15, 09:01)
balandzio 19-21 seti geras laikas, pagal menuli, o ne per anksti kartais? ale kaip laikas leikia, gi jau tuoj pat reikes seti, as dar moraliskai nepasiruosus  biggrin.gif  Pernai lyg balandzio gale sejau, nebeprisimenu  g.gif  O gal irgi tokiu pat metu, blogai, kai uzrasu nevedu... Man nagai visai neniesti dar, bet kad nenusivelinciau labai

ne, jau ne per anksti - kol išsikals, tai mėnesio daigą pats tas bus sodint į lauką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 15 balandžio 2016 - 09:47
QUOTE(Paladė @ 2016 04 15, 09:47)
ne, jau ne per anksti - kol išsikals, tai mėnesio daigą pats tas bus sodint į lauką

tai ka, teks raitotis rankoves smile.gif ne sav. nebeliko, reik priminima uzsistatyti, kad nepamirsus. Dar tiems vietos reikes kazkur skirti, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 03 30, 12:57)
Vilniuje yra nemokamai arbūzų Sniegių sėklų. Pasiimti patiems , kas gali ir kam reikia. .......................... Pernai sėjau savas, kurių likutį išdalinu.
Nesiunčiu, neparduodu, neatidedu.

Jau neskambinkit, neieškokite. Maišelis ištuštėjo. Kažkam , kas susitarė, bet negalėjo pasiimti, yra palikta.
Atsakyti
QUOTE(uze3 @ 2016 03 16, 16:34)
siunčiausi iš ebay, jei negausi, parašyk pasidalinsiu

Ačiū už sėklytes, auginsim savo grožius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 04 15, 10:01)
balandzio 19-21 seti geras laikas, pagal menuli, o ne per anksti kartais? ale kaip laikas leikia, gi jau tuoj pat reikes seti, as dar moraliskai nepasiruosus  biggrin.gif  Pernai lyg balandzio gale sejau, nebeprisimenu  g.gif  O gal irgi tokiu pat metu, blogai, kai uzrasu nevedu... Man nagai visai neniesti dar, bet kad nenusivelinciau labai

Aš visad apie 25 d. sėju . Tai jei 4 dienom anksčiau - neitin ir skirsis .
Atsakyti
Gal pasidalintumėt kokius patisonus auginat. Nesu auginusi, norėčiau pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2016 04 19, 10:46)
Gal pasidalintumėt kokius patisonus auginat. Nesu auginusi, norėčiau pabandyti.

aš jau daug metų auginu patisonus Disco. Vidutinio ankstyvumo krūminė veislė. Tokia kompaktinė. Vaisius savo forma primena lėkštę, minkštimas baltas, skanesnis nei aguročių ar cukinijų. Gausiai dera, nereiklus. Labai tinka marinavimui, visokiems apkepams ir labai gražiai atrodo farširuotas, išlaiko formą smile.gif
Atsakyti