QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 11, 16:02)
Eina peklon
. Nu sekmes jam ieskant tokios, kurios padorumo ribos sutaps. Bet mano mociute jau sventimu per nakti nesistebi, taip kad...

eina naaa... koks matumba

Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2016 03 11, 15:53)
su tokiu mastymu toli nenuvaziuosi. Nenuostabu, kad vienas esi ir drauges negali rasti. Zmogumi reikia pasitiketi is pradziu. Iki kol jis tavo pasitikejimo nenuvils. O ne nuo pat pazinties pradzios prisiklijuot prie uzpakalio kaip lapui,sekiot visur, kelt scenas, neistikimybem ir nepadoriu elgesiu kaltint. Nei viena save gerbianti moteris to nepakes. Susimastyk bent truputi.
Papildyta:
tai gi, kad nepadoru. O nepadorumo virsune yra dienos metu su savo buvusiu vyru ir vaiko tevu arbata gert. Va cia tai jau "griekas" didziausias
Papildyta:
pas mane tai kartais pusbrolis atvaziuoja ir visa savaitgali isbuna. O pavardes musu tai skirtingos. Galima irgi nepadorumu itart, juolab, kad kartais ir vyro namie nebuna. Tiesa, dar ir tolimenis giminaitis irgi kartais uzsuka ir nakvoja, daznai be zmonos, kai is PL grizineja, tai jau visai cia mes.........
Papildyta:
tai gi, kad nepadoru. O nepadorumo virsune yra dienos metu su savo buvusiu vyru ir vaiko tevu arbata gert. Va cia tai jau "griekas" didziausias

Papildyta:
pas mane tai kartais pusbrolis atvaziuoja ir visa savaitgali isbuna. O pavardes musu tai skirtingos. Galima irgi nepadorumu itart, juolab, kad kartais ir vyro namie nebuna. Tiesa, dar ir tolimenis giminaitis irgi kartais uzsuka ir nakvoja, daznai be zmonos, kai is PL grizineja, tai jau visai cia mes.........
Tas matumba ne tik vaziuoja bet net skrenda ...

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 11, 15:43)
Aš kaip tik šiandien savo ex pakviečiau į svečius kurį savaitgalį.
Kitam mieste gyvena. Nakvoti aišku neliks, nes grįžęs turbūt rastų šmutkelius už durų savo (pavydi žmona), bet pagalvojau, kad būtų visai smagu dukrai.

Nu bet jei zinai kad taip butu tai negi pakistum koja mmmm