Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio trūkumas

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 11, 16:02)
Eina peklon  doh.gif . Nu sekmes jam ieskant tokios, kurios padorumo ribos sutaps. Bet mano mociute jau sventimu per nakti nesistebi, taip kad...

eina naaa... koks matumba doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2016 03 11, 15:53)
su tokiu mastymu toli nenuvaziuosi. Nenuostabu, kad vienas esi ir drauges negali rasti. Zmogumi reikia pasitiketi is pradziu. Iki kol jis tavo pasitikejimo nenuvils. O ne nuo pat pazinties pradzios prisiklijuot prie uzpakalio kaip lapui,sekiot visur, kelt scenas, neistikimybem ir nepadoriu elgesiu kaltint. Nei viena save gerbianti moteris to nepakes. Susimastyk bent truputi.
Papildyta:

tai gi, kad nepadoru. O nepadorumo virsune yra dienos metu su savo buvusiu vyru ir vaiko tevu arbata gert. Va cia tai jau "griekas" didziausias  lotuliukas.gif
Papildyta:

pas mane tai kartais pusbrolis atvaziuoja ir visa savaitgali isbuna. O pavardes musu tai skirtingos. Galima irgi nepadorumu itart, juolab, kad kartais ir vyro namie nebuna.  Tiesa, dar ir tolimenis giminaitis irgi kartais uzsuka ir nakvoja, daznai be zmonos, kai is PL grizineja, tai jau visai cia mes.........

Tas matumba ne tik vaziuoja bet net skrenda ... tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 11, 15:43)
Aš kaip tik šiandien savo ex pakviečiau į svečius kurį savaitgalį. ax.gif  Kitam mieste gyvena. Nakvoti aišku neliks, nes grįžęs turbūt rastų šmutkelius už durų savo (pavydi žmona), bet pagalvojau, kad būtų visai smagu dukrai.

Nu bet jei zinai kad taip butu tai negi pakistum koja mmmm g.gif kavarna
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 11, 16:02)
Eina peklon  doh.gif . Nu sekmes jam ieskant tokios, kurios padorumo ribos sutaps. Bet mano mociute jau sventimu per nakti nesistebi, taip kad...

kad ne tik tokios padorimo ribos turi sutapt, moteris turi dar ir taikytis su nuolatiniu arbuzo nepasitikejimu, noru kontroliuoti kiekviena elgesi ir nepagristais kaltinimais, nes vistiek ras del ko apkaltint, kad ir tipo paziurejo i pravaziuojancia masina, kurioje VYRAS sedejo blink.gif

I tema. Pamenu toki dabar jau linksma prisiminti nutikima.Turejau vaikina gan neilgai. Buve klasiokai organizavome klases susitikima be jokiu antru pusiu. Tiesiog buve klasiokai ir klasiokes. Labai sunkiai man sekesi itikint savo vaikina, kad jis ten nelaukiamas ir su manimi neis. Bet uzisspyre, kad butinai nuvez, nors arti tikrai buvo. Na, OK, sutikau, lai veza. Nuveze, is masinos issoko, iki kavines duru palydejo ir ziuriu, kad jau su manim eis. Teko grieztai atsisveikint. Galvojau, kad namo isvaziavo. Na, sventem mes toj kavinej iki vidurnakcio. Paskui mes, 5 merginos, sumastem pratesti dar pas viena is musu namuose (be klasioku vaikinu). Iseinam is kavines.... ogi mano kavalierius kaip atveze mane, taip ir laukia doh.gif 5 ar 6 valandas taip ir islauke. Na, teko jam sakyt, kad namo dar neinu, va pas klasioke dabar einam visos. Tas vel scenas kelia, ir jis vaziuos, nuves, jei ka, tai kieme palauks doh.gif Ir dar su begaliniais priekaistai, kad ko as is viso ten einu, kodel tos merginos uz ji svarbesnes, gi atejau, pamaciau jas ir gana, gi as ji turiu! Teko atsisveikinti. VISAM LAIKUI. Bet dar ilgai persekiojo ir nesuprato na kodel kodel kodel nenoriu su juo bendraut. O kas keisciausia, iki to klases susitikimo tokio durno pavydo ir noro kontroliuoti nepastebejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 12 kovo 2016 - 11:10
QUOTE(Leksa @ 2016 03 12, 11:08)
kad ne tik tokios padorimo ribos turi sutapt, moteris turi dar ir taikytis su nuolatiniu arbuzo nepasitikejimu, noru kontroliuoti kiekviena elgesi ir nepagristais kaltinimais, nes vistiek ras del ko apkaltint, kad ir tipo paziurejo i pravaziuojancia masina, kurioje VYRAS sedejo  blink.gif

I tema. Pamenu toki dabar jau linksma prisiminti nutikima.Turejau vaikina gan neilgai. Buve klasiokai organizavome klases susitikima be jokiu antru pusiu. Tiesiog buve klasiokai ir klasiokes. Labai sunkiai man sekesi itikint savo vaikina, kad jis ten nelaukiamas ir su manimi neis. Bet uzisspyre, kad butinai nuvez, nors arti tikrai buvo. Na, OK, sutikau, lai veza. Nuveze, is masinos issoko, iki kavines duru palydejo ir ziuriu, kad jau su manim eis. Teko grieztai atsisveikint. Galvojau, kad namo isvaziavo. Na, sventem mes toj kavinej iki vidurnakcio. Paskui mes, 5 merginos, sumastem pratesti dar pas viena is musu namuose (be klasioku vaikinu). Iseinam is kavines.... ogi mano kavalierius kaip atveze mane, taip ir laukia  doh.gif 5 ar 6 valandas taip ir islauke. Na, teko jam sakyt, kad namo dar neinu, va pas klasioke dabar einam visos. Tas vel scenas kelia, ir jis vaziuos, nuves, jei ka, tai kieme palauks  doh.gif Ir dar su begaliniais priekaistai, kad ko as is viso ten einu, kodel tos merginos uz ji svarbesnes, gi atejau, pamaciau jas ir gana, gi as ji turiu! Teko atsisveikinti. VISAM LAIKUI. Bet dar ilgai persekiojo ir nesuprato na kodel kodel kodel nenoriu su juo bendraut. O kas keisciausia, iki to klases susitikimo tokio durno pavydo ir noro kontroliuoti nepastebejau.

Ale vot kokia isdykus buvai jaunystej g.gif taigi tas kavalierius issikliopines buvo iki ausu tave -ant ranku butu nesiojes iki gyvenimo galo o tu mat nustumei doh.gif
Supranti man pofik kur antra puse eina - savo santykiuose norejau kad tvarka butu o ne antradieniais su petru vakariene valgau -sestadieni su jonu miegu gimtadieni svenciu su stasium . Kodel pas tvarkingus zmones taip nebuna -nesvencia gimtadieniu nereikia gerti arbatu -vaikais pasidalina ir randa tam diplomatisku sprendimu priimtinu abiem pusem .
Beje del draugystes ,tai jei tu santykiu pradzioje eini kur nori ir su kuom nori -tai galimas susidaromas blogas ispudis ,apie tave -kad paskui ,dar dazniau eisi .
Manau jei susitinka suauge zmones ,ir kazkas netinka tai ju niekas neperaukles ir jiem nepakeliui geriau tada gyventi atskirai ir ieskoti kitos antros puses .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 12 kovo 2016 - 11:49
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 03 11, 20:49)
Nu bet jei zinai kad taip butu tai negi pakistum koja mmmm  g.gif  kavarna

Kodel koja, dregna pute pakisciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 03 12, 11:45)
Ale vot kokia isdykus buvai jaunystej  g.gif   taigi tas kavalierius issikliopines buvo iki ausu tave -ant ranku butu nesiojes iki gyvenimo galo  o tu mat nustumei  doh.gif
Supranti man pofik kur antra puse eina - savo santykiuose  norejau kad tvarka butu o ne antradieniais su petru vakariene valgau  -sestadieni su jonu miegu gimtadieni svenciu su stasium  . Kodel pas tvarkingus zmones taip nebuna -nesvencia gimtadieniu nereikia gerti arbatu -vaikais pasidalina ir randa tam diplomatisku sprendimu priimtinu abiem pusem .

Tvarkingi zmones nesvencia gimtadieniu per nakti? Jums tikrai negerai. O siaip tai, isiskaitykite gerai:

"Kaip atpažinti potencialų smurtautoją?

Ankstyvi ženklai - perdėtas partnerio pavydas,..."

http://www.asirpsich...i...&category=7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 12 kovo 2016 - 16:26
1.ant ranku butu nesiojes iki gyvenimo galo  o tu mat nustumei  doh.gif

2. Beje del draugystes ,tai jei tu santykiu pradzioje eini kur nori ir su kuom nori -tai galimas susidaromas blogas ispudis ,apie tave -kad paskui ,dar dazniau eisi .
3. Manau jei susitinka suauge zmones ,ir kazkas netinka tai ju niekas neperaukles ir jiem nepakeliui geriau tada gyventi atskirai ir  ieskoti kitos antros puses .

1. aciu man uz tokia "meile". Su tokiu asilu buciau negalejus net iki parduotuves viena nueit, a vdrug su senu pazistamu gatvej pasisveikinsiu. Draugiu irgi nereiketu, gi as JI TURIU, KO DAR REIKIA!
2. Zinai ka, draugyste, tai dar ne vergove kitam asmeniui. Santuoka irgi. Ar zmones draugauja, ar jau susituoke, kievienas turi teise i savo draugus, hobius ar darbo sventes. Kad kazka turiu, tai nereiskia, kad amen, su niekuo man jau bendraut negalima, drauges pamirst reikia, nes gi be diedo pas jas nueit nevalia. I darbo sventes irgi negalima, jei tik be antru pusiu. Ir aplamai, niekur negalima jei vyro salia nera. Tik vyras turi egzistuot, su kitais pageidaujama net nekalbet zmonem, o tai tokiam kaip arbuzas, jau vaidenasi nepadorus elgesys, miegojimai doh.gif Gydytis reikia, kai tokios mintys apseda, paciam lengviau bus.
3.tu tokios nerasi.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 12, 16:12)
Tvarkingi zmones nesvencia gimtadieniu per nakti? Jums tikrai negerai. O siaip tai, isiskaitykite gerai:

teko ir man dometis psichologiniais smurtautojais. Jie tikrai tokius gerucius vaidina, tipo begaline meile. Is pradziu pasistengia, kad moteris nutrauktu rysius su draugem (gi mane turi, kam tau jos), paskui ir su seima, su artimais. Geriausia ir, kad su bendradarbiais kuo maziau biciuliautusi ar net nedirbtu. Padaro priklausoma nuo saves. Moteris galiausiai nieko apart jo neturi. O tas tada jau ir gali nevarzomai su ja kaip su siuksle elgtis, nes niekam ji nepasiskus, niekas jai nepades, nes nieko ji neturi. Gerai, kad siais laikais moterys labiau svieciamos kaip atpazinti tokius smurtautojus. O kas juokingiausia, tai butent jie visad jauciasi nuskriaustais doh.gif jie gi siiiiiiitaip stengesi, siiiitiek del antros puses dare (ant ranku tipo nesiojo, kaip cia toks vienas megsta issireikst), o ta bjauri boba va eme ji ir paliko, ale kodeeeeeeel???? Ir prasideda marios priekaistu, kaltinimu, bet savyje, savo elgesyje nieko blogo neizvelgia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 12 kovo 2016 - 18:46
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 12, 15:25)
Kodel koja, dregna pute pakisciau  lotuliukas.gif

Prisimins senus gerus laikus ir paslys ant tos dregnos P.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 12, 16:12)

Praplest akirati skaitalais gerai, nu as taip uzaugau neisivaizduoju dabar kitaip .. aisku jaunystej budavo iki paryciu -dabar jau nebe

Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2016 03 12, 18:44)
1. aciu  man uz tokia "meile". Su tokiu asilu buciau negalejus net iki parduotuves viena nueit, a vdrug su senu pazistamu gatvej pasisveikinsiu. Draugiu irgi nereiketu, gi as JI TURIU, KO DAR REIKIA!
2. Zinai ka, draugyste, tai dar ne vergove kitam asmeniui. Santuoka irgi. Ar zmones draugauja, ar jau susituoke, kievienas turi teise i savo draugus, hobius ar darbo sventes. Kad kazka turiu, tai nereiskia, kad amen, su niekuo man jau bendraut negalima, drauges pamirst reikia, nes gi be diedo pas jas nueit nevalia. I darbo sventes irgi negalima, jei tik be antru pusiu. Ir aplamai, niekur negalima jei vyro salia nera. Tik vyras turi egzistuot, su kitais pageidaujama net nekalbet zmonem, o tai tokiam kaip arbuzas, jau vaidenasi nepadorus elgesys, miegojimai  doh.gif Gydytis reikia, kai tokios mintys apseda, paciam lengviau bus.
3.tu tokios nerasi.
Papildyta:

teko ir man dometis psichologiniais smurtautojais. Jie tikrai tokius gerucius vaidina, tipo begaline meile. Is pradziu pasistengia, kad moteris nutrauktu rysius su draugem (gi mane turi, kam tau jos), paskui ir su seima, su artimais. Geriausia ir, kad su bendradarbiais kuo maziau biciuliautusi ar net nedirbtu. Padaro priklausoma nuo saves. Moteris galiausiai nieko apart jo neturi. O tas tada jau ir gali nevarzomai su ja kaip su siuksle elgtis, nes niekam ji nepasiskus, niekas jai nepades, nes nieko ji neturi. Gerai, kad siais laikais moterys labiau svieciamos kaip atpazinti tokius smurtautojus. O kas juokingiausia, tai butent jie visad jauciasi nuskriaustais  doh.gif jie gi siiiiiiitaip stengesi, siiiitiek del antros puses dare (ant ranku tipo nesiojo, kaip cia toks vienas megsta issireikst), o ta bjauri boba va eme ji ir paliko, ale kodeeeeeeel???? Ir prasideda marios priekaistu, kaltinimu, bet savyje, savo elgesyje nieko blogo neizvelgia.

Prasom cia man netapatinti savo pranasysciu tongue.gif miegat dar kartu ar atskirai su vyru ? ax.gif
Atsakyti
1. aciu  man uz tokia "meile". Su tokiu asilu buciau negalejus net iki parduotuves viena nueit, a vdrug su senu pazistamu gatvej pasisveikinsiu. Draugiu irgi nereiketu, gi as JI TURIU, KO DAR REIKIA!
2. Zinai ka, draugyste, tai dar ne vergove kitam asmeniui. Santuoka irgi. Ar zmones draugauja, ar jau susituoke, kievienas turi teise i savo draugus, hobius ar darbo sventes. Kad kazka turiu, tai nereiskia, kad amen, su niekuo man jau bendraut negalima, drauges pamirst reikia, nes gi be diedo pas jas nueit nevalia. I darbo sventes irgi negalima, jei tik be antru pusiu. Ir aplamai, niekur negalima jei vyro salia nera. Tik vyras turi egzistuot, su kitais pageidaujama net nekalbet zmonem, o tai tokiam kaip arbuzas, jau vaidenasi nepadorus elgesys, miegojimai  doh.gif Gydytis reikia, kai tokios mintys apseda, paciam lengviau bus.
3.tu tokios nerasi.
Papildyta:

teko ir man dometis psichologiniais smurtautojais. Jie tikrai tokius gerucius vaidina, tipo begaline meile. Is pradziu pasistengia, kad moteris nutrauktu rysius su draugem (gi mane turi, kam tau jos), paskui ir su seima, su artimais. Geriausia ir, kad su bendradarbiais kuo maziau biciuliautusi ar net nedirbtu. Padaro priklausoma nuo saves. Moteris galiausiai nieko apart jo neturi. O tas tada jau ir gali nevarzomai su ja kaip su siuksle elgtis, nes niekam ji nepasiskus, niekas jai nepades, nes nieko ji neturi. Gerai, kad siais laikais moterys labiau svieciamos kaip atpazinti tokius smurtautojus. O kas juokingiausia, tai butent jie visad jauciasi nuskriaustais  doh.gif jie gi siiiiiiitaip stengesi, siiiitiek del antros puses dare (ant ranku tipo nesiojo, kaip cia toks vienas megsta issireikst), o ta bjauri boba va eme ji ir paliko, ale kodeeeeeeel???? Ir prasideda marios priekaistu, kaltinimu, bet savyje, savo elgesyje nieko blogo neizvelgia.

drinks_cheers.gif su kiekvienu zodziu
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 03 12, 20:08)
Praplest akirati skaitalais gerai, nu as taip uzaugau neisivaizduoju dabar kitaip .. aisku jaunystej budavo iki paryciu -dabar jau nebe

Visu pirma tai, autorius ir yra jaunas. Visu antra, tai jei pats einate miegoti su vistom, dar nereiskia, kad visi turi daryti ta pati - jauni jie, ar ne ir tai yra kazkoks visuotinis padorumo ir tvarkingumo standartas.
Atsakyti
3.tu tokios nerasi.

Ras. Yra tikimybė ir sutikti po to paramos centre.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 12, 20:36)
drinks_cheers.gif su kiekvienu zodziu
Papildyta:

Visu pirma tai, autorius ir yra jaunas. Visu antra, tai jei pats einate miegoti su vistom, dar nereiskia, kad visi turi daryti ta pati - jauni jie, ar ne ir tai yra kazkoks visuotinis padorumo ir tvarkingumo standartas.

Cia jum reiktu praplest akirati - as ir taip zinau kad visokiu yra ir visiem savaip patinka .. tai uztai ir reikia ieskot panasiu poreikiu ..
------------------------
O gal darbo birzoj ras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 03 12, 20:08)

Prasom cia man netapatinti savo pranasysciu  tongue.gif  miegat dar kartu ar atskirai su vyru ? ax.gif

o ko tu cia taip mano seima susidomejai? I trikampi siulaisi? Neisdegs biggrin.gif Nei i trikampi tu cia nesisiulyk, nei kaip meiluzis, nei apalmai i draugystes. Paranojikai nepageidaujami niekur. Na, nebent pavyks tau sutikti kokia visai paziestos psichikos moterele, tai gal tada drauge "pagal save" ir turesi. Kitu atveju tikimybe menka.
Atsakyti
Kodel pas tvarkingus zmones taip nebuna -nesvencia gimtadieniu nereikia gerti arbatu -vaikais pasidalina ir randa tam diplomatisku sprendimu priimtinu abiem pusem .

Tvarkingi, tavo žiniai, vaikų nesidalina, o augina juos šeimoje. "Tvarkingi" pagal tave iš viso tik forumuose sėdi ir ant priešingos lyties pamazgas pila, o visose kitokiose bendravimo formose tik antro galo reikalus įžvelgia doh.gif Kažkoks nepilnavertis esi, ir man tokie žmonės "tvarkingi" tikrai neatrodo, tik turintys bendravimo ir seksualinių problemų.
Atsakyti