Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Siūlau empioro armani laikroduka vyrišką ,nelabai modelis patiko maniškiui kaina 130 4u.gif http://s7ondemand4.scene7.com/is/image/Sig...detail745$
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 03 08, 12:12)
kas antrą dieną, bet taip, man reiktų nedaug, realiai vienoje vietoje ant kokių 10 plaukų biggrin.gif aš galvoju, man vistiek apsimokėtų, nes kirpėjui moku nemažai, tai jei šio buteliuko užtektų kad ir 10 papurškimų, vis šiokia tokia ekonomija gaunasi, ne taip dažnai pas kirpėją tektų keliaut smile.gif

tada gal net ir 15-20 kartų pakaktų-jei ten tik pukršt vieno pakaks, faktiškai mėnesiui atitolintumėt vizitą tikrai, bet 30€ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2016 03 08, 08:39)
Reikia pagalbos smile.gif Gal kuri turi berniukiska maikute ir elnytes is crazy8  18-24 arba 12-18 men, reiktu cm? buciau lb deinga smile.gif

Sveiki turim 12 - 18 bliuskute ilgom rankovem rankovyte 30 nuo petuko , ilgis 35 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2016 03 08, 09:19)
prisijunkite prie RALPH LAUREN kol dar galioja -30% nuolaida
Papildyta:

pildo

RL jau nebera 30% nuolaideles? g.gif
Atsakyti
MK geru kainu yra, junkites greit smile.gif
Atsakyti

kam 9,5 USA wub.gif

http://www.michaelko...FP1M?color=0705
Atsakyti
Jeigu ką domina, galėčiau perleisti dark brown spalvos Oribe purškiklį smile.gif vieną kartą bandytas. Tinka ir ne tik dark brown plaukams, bet ir šviesesniems. Mano manymu, geriausia jis būtent žiliems plaukams uždažyti.

Ta pačia proga, dėkoju už visus siuntinius tarpininkėms ir dalintojai, kad palaiko ilgiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 03 08, 13:06)
RL jau nebera 30% nuolaideles? g.gif

nebera
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 03 08, 13:14)

o ar tiktu siaurai kojai? dydis, tai mano, gal paimciau rolleyes.gif
ai, bet jie neodiniai turbut...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mulate*: 08 kovo 2016 - 13:55
VICTORIAS SECRET turime laisvus po $5

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man JCrew piktybiskai neleidzia ziureti USA puslapio? Ka daryyyyt?
Papildyta:

Jau rodo thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 08 kovo 2016 - 14:00
QUOTE(Carlin @ 2016 03 08, 12:12)
kas antrą dieną, bet taip, man reiktų nedaug, realiai vienoje vietoje ant kokių 10 plaukų biggrin.gif aš galvoju, man vistiek apsimokėtų, nes kirpėjui moku nemažai, tai jei šio buteliuko užtektų kad ir 10 papurškimų, vis šiokia tokia ekonomija gaunasi, ne taip dažnai pas kirpėją tektų keliaut smile.gif

tegul tai sruogai stipresni peroksida paima. ir ilgiau laikysis.
Atsakyti