Siūlau empioro armani laikroduka vyrišką ,nelabai modelis patiko maniškiui kaina 130
http://s7ondemand4.scene7.com/is/image/Sig...detail745$

QUOTE(Carlin @ 2016 03 08, 12:12)
kas antrą dieną, bet taip, man reiktų nedaug, realiai vienoje vietoje ant kokių 10 plaukų
aš galvoju, man vistiek apsimokėtų, nes kirpėjui moku nemažai, tai jei šio buteliuko užtektų kad ir 10 papurškimų, vis šiokia tokia ekonomija gaunasi, ne taip dažnai pas kirpėją tektų keliaut 

tada gal net ir 15-20 kartų pakaktų-jei ten tik pukršt vieno pakaks, faktiškai mėnesiui atitolintumėt vizitą tikrai, bet 30

QUOTE(Prancuzyte @ 2016 03 08, 08:39)
Reikia pagalbos
Gal kuri turi berniukiska maikute ir elnytes is crazy8 18-24 arba 12-18 men, reiktu cm? buciau lb deinga 

Sveiki turim 12 - 18 bliuskute ilgom rankovem rankovyte 30 nuo petuko , ilgis 35

QUOTE(ciurlionis @ 2016 03 08, 09:19)
RL jau nebera 30% nuolaideles?

Jeigu ką domina, galėčiau perleisti dark brown spalvos Oribe purškiklį
vieną kartą bandytas. Tinka ir ne tik dark brown plaukams, bet ir šviesesniems. Mano manymu, geriausia jis būtent žiliems plaukams uždažyti.
Ta pačia proga, dėkoju už visus siuntinius tarpininkėms ir dalintojai, kad palaiko ilgiau

Ta pačia proga, dėkoju už visus siuntinius tarpininkėms ir dalintojai, kad palaiko ilgiau

QUOTE(dives @ 2016 03 08, 13:14)
o ar tiktu siaurai kojai? dydis, tai mano, gal paimciau

ai, bet jie neodiniai turbut...
Man JCrew piktybiskai neleidzia ziureti USA puslapio? Ka daryyyyt?
Papildyta:
Jau rodo
Papildyta:
Jau rodo

QUOTE(Carlin @ 2016 03 08, 12:12)
kas antrą dieną, bet taip, man reiktų nedaug, realiai vienoje vietoje ant kokių 10 plaukų
aš galvoju, man vistiek apsimokėtų, nes kirpėjui moku nemažai, tai jei šio buteliuko užtektų kad ir 10 papurškimų, vis šiokia tokia ekonomija gaunasi, ne taip dažnai pas kirpėją tektų keliaut 

tegul tai sruogai stipresni peroksida paima. ir ilgiau laikysis.