Mes jau ruosiames vaziuot namucio, seneliai liudi, man irgi liudna:( dar draugus aplankysim. Oi verksiu ryt ant svarstykliu....
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 13, 13:45)
Mes jau ruosiames vaziuot namucio, seneliai liudi, man irgi liudna:( dar draugus aplankysim. Oi verksiu ryt ant svarstykliu....
numesiu ta svori, svarbu gerai laika praleidot

Laba dienele

QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 13, 16:12)
Labas labas

Oi sotus mano savaitgalis,oi

QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 13, 16:01)
mano mamyte kita 1dieni atskrenta, laukiu nesulaukiu
vakar jau atostogu krypti isirinkom, reik tik mazei pasa pagaminti
bandysim keliaut, nebus ne 4 men kruopytei
aisku, jei viskas ok 

Labas vakarelis
baigesi pagaliau musu dviguvo gimtadienio maratonas
Paskutiniu metu sakausi per kate25 (nes man labai patogu atsiimti is jos), dar vienodai gerai dirba Rudaplauke (tik toli labai nuo manes atsiemimas, kaskart reikedavo sukt galava). Tu kiek pamenu ne is vilniaus, tai jei siust reiks jokio skirtumo, ziurek kas uzsakyt tuo metu gali, nors is Amazono be jokiu bedu uzsako man rodos, kitur krepseli nemokamam siuntimui renka
Busi drauge mano
kartu verksim
nes leidau sau panuodemiaut, valgiau ir torto, ir labai skaniu caneliu, ir aisku neatsispyriau grybukams
saldytuvas maisto pilnas, vos uzsidaro, bet svente baigesi, tegu MB valgo
as griztu su meniu pas jus
Mes ryt is pat ryto lekiam su mazaja dokumento darytis
atostogos arteja, reikia spet pasigamint
bus beveik 5 men, tai tikiuosi, kad problemu nebus...

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 13, 11:51)
Paskutiniu metu sakausi per kate25 (nes man labai patogu atsiimti is jos), dar vienodai gerai dirba Rudaplauke (tik toli labai nuo manes atsiemimas, kaskart reikedavo sukt galava). Tu kiek pamenu ne is vilniaus, tai jei siust reiks jokio skirtumo, ziurek kas uzsakyt tuo metu gali, nors is Amazono be jokiu bedu uzsako man rodos, kitur krepseli nemokamam siuntimui renka

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 13, 12:45)
Busi drauge mano

QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 13, 16:01)
mano mamyte kita 1dieni atskrenta, laukiu nesulaukiu
vakar jau atostogu krypti isirinkom, reik tik mazei pasa pagaminti
bandysim keliaut, nebus ne 4 men kruopytei
aisku, jei viskas ok 

QUOTE(smile_at @ 2016 03 14, 00:25)
atostogos arteja, reikia spet pasigamint
bus beveik 5 men, tai tikiuosi, kad problemu nebus...

kur keliausit?

labas rytas

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 14, 08:41)
Labas rytas,
Sninga
Pusryciai suvalgyti, ruosiuosi i darba. Vaikis ne kazka jauciasi. Tikiuosi nesusirgs. As su skrandziu nesugyvenu.
Dideli pliusai po ilgojo savaitgalio?
Sninga

Pusryciai suvalgyti, ruosiuosi i darba. Vaikis ne kazka jauciasi. Tikiuosi nesusirgs. As su skrandziu nesugyvenu.
Dideli pliusai po ilgojo savaitgalio?

Labas rytas
Vakar darėmės naminių kebabų pietums, suvalgiau ir skrandis stop, fui fui , riebiai nebesinori

Pliuso nėra, yra tik motyvacija judėti pirmyn, pusryčiams kava ir bananas

Labas rytas
Kaip smagu, apie keliones kalbat, o man kokius metelius tai tikrai teks be kelionių apsieiti tai tikrai. Na bet nieko, svarbiausia vaikelis būtų sveikas o pakeliauti dar gal spėsiu