Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Mes jau ruosiames vaziuot namucio, seneliai liudi, man irgi liudna:( dar draugus aplankysim. Oi verksiu ryt ant svarstykliu....
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 13, 13:45)
Mes jau ruosiames vaziuot namucio, seneliai liudi, man irgi liudna:( dar draugus aplankysim. Oi verksiu ryt ant svarstykliu....

numesiu ta svori, svarbu gerai laika praleidot bigsmile.gif mano mamyte kita 1dieni atskrenta, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif vakar jau atostogu krypti isirinkom, reik tik mazei pasa pagaminti bigsmile.gif bandysim keliaut, nebus ne 4 men kruopytei bigsmile.gif aisku, jei viskas ok smile.gif
Atsakyti
Laba dienele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 13, 16:12)
Laba dienele smile.gif

Labas labas 4u.gif
Oi sotus mano savaitgalis,oi ax.gif
Atsakyti
Meniu:
Avižinė košė su sviestu, juoda kava
juoda kava, 100 g džiovintų ananasų
salotos ( špinatai, agurkas,pomidoras, svogūnas, brokoliai, vytintas kumpis, avinžirniai), pusė riekės j.duonos
2 puodeliai ramunėlių arbatos
130 g vištienos pašteto, 4 trapučiai su spelta miltais
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 13, 16:01)
numesiu ta svori, svarbu gerai laika praleidot  bigsmile.gif  mano mamyte kita 1dieni atskrenta, laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif vakar jau atostogu krypti isirinkom, reik tik mazei pasa pagaminti  bigsmile.gif  bandysim keliaut, nebus ne 4 men kruopytei  bigsmile.gif aisku, jei viskas ok  smile.gif

bigsmile.gif kur keliausit?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 13, 21:19)
bigsmile.gif kur keliausit?

i zydraja pakrante ax.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif baigesi pagaliau musu dviguvo gimtadienio maratonas doh.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 13, 11:51)
Smile_at, per kokią tarpininkę tu iš amazon užsakinėji? blush2.gif  g.gif

Paskutiniu metu sakausi per kate25 (nes man labai patogu atsiimti is jos), dar vienodai gerai dirba Rudaplauke (tik toli labai nuo manes atsiemimas, kaskart reikedavo sukt galava). Tu kiek pamenu ne is vilniaus, tai jei siust reiks jokio skirtumo, ziurek kas uzsakyt tuo metu gali, nors is Amazono be jokiu bedu uzsako man rodos, kitur krepseli nemokamam siuntimui renka 4u.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 13, 12:45)

Busi drauge mano console.gif kartu verksim sad.gif nes leidau sau panuodemiaut, valgiau ir torto, ir labai skaniu caneliu, ir aisku neatsispyriau grybukams doh.gif saldytuvas maisto pilnas, vos uzsidaro, bet svente baigesi, tegu MB valgo blush2.gif as griztu su meniu pas jus unsure.gif

QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 13, 16:01)
numesiu ta svori, svarbu gerai laika praleidot  bigsmile.gif  mano mamyte kita 1dieni atskrenta, laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif vakar jau atostogu krypti isirinkom, reik tik mazei pasa pagaminti  bigsmile.gif  bandysim keliaut, nebus ne 4 men kruopytei  bigsmile.gif aisku, jei viskas ok  smile.gif

Mes ryt is pat ryto lekiam su mazaja dokumento darytis rolleyes.gif atostogos arteja, reikia spet pasigamint ax.gif bus beveik 5 men, tai tikiuosi, kad problemu nebus...
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 14, 00:25)
Mes ryt is pat ryto lekiam su mazaja dokumento darytis   rolleyes.gif   atostogos arteja, reikia spet pasigamint  ax.gif  bus beveik 5 men, tai tikiuosi, kad problemu nebus...

kur keliausit? bigsmile.gif lt be problemu pasa pasidaryt, o va mums per ambasada vien pasa pagamint 2 men, iki oslo trenktis 500 km... o kur dar vertinai, apostiles ir t.t. bet bandysim rizikuot,gal spesim...baisu su tokia mazyte keliaut, bet labai noriisi smile.gif

labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 14 kovo 2016 - 08:27
Labas rytas,

Sninga wub.gif

Pusryciai suvalgyti, ruosiuosi i darba. Vaikis ne kazka jauciasi. Tikiuosi nesusirgs. As su skrandziu nesugyvenu.

Dideli pliusai po ilgojo savaitgalio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 14, 08:41)
Labas rytas,

Sninga wub.gif

Pusryciai suvalgyti, ruosiuosi i darba. Vaikis ne kazka jauciasi. Tikiuosi nesusirgs. As su skrandziu nesugyvenu.

Dideli pliusai po ilgojo savaitgalio? biggrin.gif

Labas rytas

Vakar darėmės naminių kebabų pietums, suvalgiau ir skrandis stop, fui fui , riebiai nebesinori biggrin.gif

Pliuso nėra, yra tik motyvacija judėti pirmyn, pusryčiams kava ir bananas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Kaip smagu, apie keliones kalbat, o man kokius metelius tai tikrai teks be kelionių apsieiti tai tikrai. Na bet nieko, svarbiausia vaikelis būtų sveikas o pakeliauti dar gal spėsiu smile.gif
Atsakyti