Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

kiek verdate koses pusryciams ?,viriau 90 gr avizu,tai daug gavosi isvirtu tu avizu,nesuvalgiau.O atrodo kiek mazai cia g.gif nes niekad nematavau,siandien pirma karta sveriau.

ir kokia kose verdat,idomu ar yra kokia verte,kad verdu ta kur 5 min virti reikia?manau jie labai jau apdoroti,tie grudai.
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 14, 20:50)
Friofesore, neblogas meniu bigsmile.gif

neblogas, bet cia kol kas pastangos, ne naturaliai blush2.gif noretusi daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 03 14, 20:54)
kiek verdate koses pusryciams ?,viriau 90 gr avizu,tai daug gavosi isvirtu tu avizu,nesuvalgiau.O atrodo kiek mazai cia g.gif nes niekad nematavau,siandien pirma karta sveriau.

ir kokia kose verdat,idomu ar yra kokia verte,kad verdu ta kur 5 min virti reikia?manau jie labai jau apdoroti,tie grudai.

Valgau tik grikius, kitų kruopų nemėgstu

QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 14, 21:01)
neblogas, bet cia kol kas pastangos, ne naturaliai blush2.gif  noretusi daugiau doh.gif

Po truputį, po truputį ir prisijaukinsi wink.gif

Spaliuke, ačiū, neperdėk blush2.gif
Atsakyti
o dievuliau Lera, kokia faina bigsmile.gif nesupyk tik, uz issireiskima, bet tu man kazkokia jaunesne atrodai, nei anksciau blush2.gif paskutinej foto isvis ne 30 neduociau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 14, 09:41)
Labas rytas,

Dideli pliusai po ilgojo savaitgalio? biggrin.gif

Sveikos,
Pas mane cieli 400 gr blush2.gif
Atsakyti
Dar pridejau 45 minutes elipsiuko siandien, reikia kazkaipmi vezes ieit

Frofesore skanus meniu thumbup.gif

Tos trumpai verdamos koses nelabai ka gero jau turi, jei avizos tai is vis geriau ne dribsniai o kruopos
nu bet tai kaip jas ryte isivirt, ilgai verda doh.gif

A jo pliusas pas mane po savaitgalio virs 2 kg biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 14 kovo 2016 - 21:42
Vaje, medalį gavau blush2.gif
Atsakyti
mes siandien su vyru susiciulbejom, kad sulauksim silumos daugiau ir bandysim kartu begiot thumbup.gif bet ziuresim kiek man mano nugara leis. neurologe lyg ir neuzdraude, bet sake stebet, neduot per daug kruvio, ir jei viskas gerai, palaimino mano begiojima ax.gif tai po 10km nubegt nesiruosiu, bet kasdien po 1-2km tikiuosi pavyks thumbup.gif
Atsakyti
Frofe gerai sumastet thumbup.gif
laukiu rytojaus, vel begsiu, nors labai man sunku, istvermes visiskai neturiu...bet uzsispyriau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 14, 21:51)
Frofe gerai sumastet thumbup.gif

ziuresim, kaip cia gausis biggrin.gif ar gerai ar ne, kol nebegam, tai noras didelis biggrin.gif man tai dar dar, o vyras 6 dienas per savaite dirba, tai ziuresiu ar jam sveikatos liks begimui. Bet dabar tai labai nori biggrin.gif laukiam kokios kovo pabaigos, meginsim smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu ar skersveji gavau ,toks jausmas , kad puse rankos kaip nudeginta, ar koks uzdegimas.
Isitepiau vaistais tai dabar kaip degina.
As noreciau irgi i albumeli. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras, atnesu meniu smile.gif

Pusryciai - torto gabalelis, kava su pienu
Pietus - meksikietiskas troskinys
Pavakariai - morka
Vakariene - desertine varske
Atsakyti