ir kokia kose verdat,idomu ar yra kokia verte,kad verdu ta kur 5 min virti reikia?manau jie labai jau apdoroti,tie grudai.
kiek verdate koses pusryciams ?,viriau 90 gr avizu,tai daug gavosi isvirtu tu avizu,nesuvalgiau.O atrodo kiek mazai cia
nes niekad nematavau,siandien pirma karta sveriau.
ir kokia kose verdat,idomu ar yra kokia verte,kad verdu ta kur 5 min virti reikia?manau jie labai jau apdoroti,tie grudai.
QUOTE(lera* @ 2016 03 14, 20:50)
neblogas, bet cia kol kas pastangos, ne naturaliai
QUOTE(garbane @ 2016 03 14, 20:54)
kiek verdate koses pusryciams ?,viriau 90 gr avizu,tai daug gavosi isvirtu tu avizu,nesuvalgiau.O atrodo kiek mazai cia
nes niekad nematavau,siandien pirma karta sveriau.
Valgau tik grikius, kitų kruopų nemėgstu
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 14, 21:01)
Po truputį, po truputį ir prisijaukinsi
Spaliuke, ačiū, neperdėk
o dievuliau Lera, kokia faina
nesupyk tik, uz issireiskima, bet tu man kazkokia jaunesne atrodai, nei anksciau
paskutinej foto isvis ne 30 neduociau
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 14, 09:41)
Sveikos,
Pas mane cieli 400 gr
Dar pridejau 45 minutes elipsiuko siandien, reikia kazkaipmi vezes ieit
Frofesore skanus meniu
Tos trumpai verdamos koses nelabai ka gero jau turi, jei avizos tai is vis geriau ne dribsniai o kruopos
nu bet tai kaip jas ryte isivirt, ilgai verda
A jo pliusas pas mane po savaitgalio virs 2 kg
Frofesore skanus meniu
Tos trumpai verdamos koses nelabai ka gero jau turi, jei avizos tai is vis geriau ne dribsniai o kruopos
nu bet tai kaip jas ryte isivirt, ilgai verda
A jo pliusas pas mane po savaitgalio virs 2 kg
Vaje, medalį gavau
mes siandien su vyru susiciulbejom, kad sulauksim silumos daugiau ir bandysim kartu begiot
bet ziuresim kiek man mano nugara leis. neurologe lyg ir neuzdraude, bet sake stebet, neduot per daug kruvio, ir jei viskas gerai, palaimino mano begiojima
tai po 10km nubegt nesiruosiu, bet kasdien po 1-2km tikiuosi pavyks
Frofe gerai sumastet
laukiu rytojaus, vel begsiu, nors labai man sunku, istvermes visiskai neturiu...bet uzsispyriau
laukiu rytojaus, vel begsiu, nors labai man sunku, istvermes visiskai neturiu...bet uzsispyriau
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 14, 21:51)
Frofe gerai sumastet
ziuresim, kaip cia gausis
Nesuprantu ar skersveji gavau ,toks jausmas , kad puse rankos kaip nudeginta, ar koks uzdegimas.
Isitepiau vaistais tai dabar kaip degina.
As noreciau irgi i albumeli.
Isitepiau vaistais tai dabar kaip degina.
As noreciau irgi i albumeli.
Labas vakaras, atnesu meniu 
Pusryciai - torto gabalelis, kava su pienu
Pietus - meksikietiskas troskinys
Pavakariai - morka
Vakariene - desertine varske
Pusryciai - torto gabalelis, kava su pienu
Pietus - meksikietiskas troskinys
Pavakariai - morka
Vakariene - desertine varske