Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Sveikos, augam toliau smile.gif Kitą savaitę echo ir tada jau po biškuti viską pirksiu smile.gif Tikiuosi iš sesės kas nors liks, jei jos leliukas didesnis gims ir mano greit jo neprisivys biggrin.gif Sesei tik menesiukas liko, oi kaip laukiu wub.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 03 14, 13:04)
Labas  smile.gif

Kodel teks apseit?  unsure.gif 

Visų pirmą reikės kuriam laikui suveržti diržus, tai nebent jei viskas bus gerai kokiai trumpai išvykai savaitgalio pasiryšim. O antrą, jau isivaizduoju kaip uošviai zyztų kad tempiam leliuką kartu, o vyras gan jautrus tai ir nevažiuotų nenorėdamas jų supykdyt unsure.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 14, 17:53)
Tuomet kodėl vyro nuomonės nepriimtum? Sakei, kad supyktum, jei jis tau pasakytų stambi/stora biggrin.gif Buvo juk diskusija apie tai smile.gif

šiuo atveju man su vyru pasisekė kad jam dažniausiai tik per liekna būnu, bet va kitiems dalykams kartais kritiką išsako...na aišku čia nevardinsiu, bet kažkaip jei jau tų dalykų neeina pakeist tai pro ausis praleidžiu biggrin.gif

O va jo draugas toks yra ( gerai kad labai retai tenka susitikti) tai mane žiemą priaugusią apie 6 kg pamatęs iškart tiesiai šviesiai prie kitų pasakė kad pastorėjau ir dar vos ne prilygino bendram pažįstamui kuris virš 100 sveria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 15, 15:20)
isejom pasivaiksciot, uzejom i RIMI o ten Karums sureliams akcija, aisku prisipirkau, o gryzus su kava 2 surijau  doh.gif  biggrin.gif

ka svarstykles ryte rode? smile.gif
As su arbata ir sureliu prisedau. Man skanu tik murr sureliai, ir tai ne visi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(olivute @ 2016 03 15, 15:49)
Sveikos, augam toliau smile.gif Kitą savaitę echo ir tada jau po biškuti viską pirksiu smile.gif Tikiuosi iš sesės kas nors liks, jei jos leliukas didesnis gims ir mano greit jo neprisivys biggrin.gif Sesei tik menesiukas liko, oi kaip laukiu  wub.gif
Visų pirmą reikės kuriam laikui suveržti diržus, tai nebent jei viskas bus gerai kokiai trumpai išvykai savaitgalio pasiryšim. O antrą, jau isivaizduoju kaip uošviai zyztų kad tempiam leliuką kartu, o vyras gan jautrus tai ir nevažiuotų nenorėdamas jų supykdyt  unsure.gif

Smagus etapas laukia smile.gif
Na mes tai nelabai klausiam ir i nuomone nelabai atsizvelgiam, jauciu jau visi priprate, tai ir nereguliuoja musu rolleyes.gif
Atsakyti
Šaldytuvas ir spintelės uždarytos, jungiuosi su kava mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, augam toliau smile.gif Kitą savaitę echo ir tada jau po biškuti viską pirksiu smile.gif Tikiuosi iš sesės kas nors liks, jei jos leliukas didesnis gims ir mano greit jo neprisivys biggrin.gif Sesei tik menesiukas liko, oi kaip laukiu  wub.gif
Visų pirmą reikės kuriam laikui suveržti diržus, tai nebent jei viskas bus gerai kokiai trumpai išvykai savaitgalio pasiryšim. O antrą, jau isivaizduoju kaip uošviai zyztų kad tempiam leliuką kartu, o vyras gan jautrus tai ir nevažiuotų nenorėdamas jų supykdyt  unsure.gif

Kai fainai seneliams, du anūkėliai venas paskui kitą bus wub.gif wub.gif
Oi tie uošviai, galvos skausmas doh.gif
Atsakyti

Visų pirmą reikės kuriam laikui suveržti diržus

koks smagumas laukia smile.gif
musu vaikas jau baigia viska isaugt biggrin.gif vel pirksiu biggrin.gif

mes irgi susiverze, pavasari iki juros gal nuleksim ir uzteks smile.gif uztenka dziaugsmo namie smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smile_at @ 2016 03 15, 15:58)
ka svarstykles ryte rode? smile.gif

71,5... Eisiu begt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 15, 16:18)
musu vaikas jau baigia viska isaugt biggrin.gif vel pirksiu biggrin.gif

mes irgi susiverze, pavasari iki juros gal nuleksim ir uzteks smile.gif uztenka dziaugsmo namie smile.gif
Papildyta:

71,5... Eisiu begt biggrin.gif

As kaip tundra i preki pripirkus, manau, kad man ilgai nereiks nieko pirkt, isskyrus viena kita drabuzeli doh.gif 3-6 men duok dieve, kad visus nors po viena karta aprengciau, kas nuo sesiu like, ko naujai pripirkau unsure.gif
paciai juokinga nuo tokio pliuso? smile.gif mano jau nubyrejo savaitgalio pliusas, siandien visai grazius skaicius maciau, kazin ar isliks iki penktadienio... As po sportu jau, dabar jau su kava ilsiuosi, kol mazoji lauke miega, o didziosios puzzle delioja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 15, 16:22)
As kaip tundra i preki pripirkus, manau, kad man ilgai nereiks nieko pirkt, isskyrus viena kita drabuzeli  doh.gif 3-6 men duok dieve, kad visus nors po viena karta aprengciau, kas nuo sesiu like, ko naujai pripirkau  unsure.gif
paciai juokinga nuo tokio pliuso? smile.gif mano jau nubyrejo savaitgalio pliusas, siandien visai grazius skaicius maciau, kazin ar isliks iki penktadienio... As po sportu jau, dabar jau su kava ilsiuosi, kol mazoji lauke miega, o didziosios puzzle delioja  rolleyes.gif

mums kruva liko net neuzvilktu...o nuo 3 men mazai beturiu
juokinga, edziau gi belekaip visa savaite, tai dar sakyiau mazas pliusas, ai nukris cool.gif
oi gi pasigirsiu mazius apsiverst ismoko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 15 kovo 2016 - 16:26
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 15, 16:25)
mums kruva liko net neuzvilktu...o nuo 3 men mazai beturiu
juokinga, edziau gi belekaip visa savaite, tai dar sakyiau mazas pliusas, ai nukris  cool.gif
oi gi pasigirsiu mazius apsiverst ismoko  bigsmile.gif

Oho kaip anksti vartosi thumbup.gif saunuolis wub.gif o kiek jau sveria?
manoji dar nesivarto, moka tik ant sono atsigult smile.gif iki 3 men, tai as nedaug turejau, praktiskai viskas naudojama, na isskyrus viena kombi, toki faina, pirkau kai silta buvo lapkriti gruodi manydama, kad su pukiniu per silta bus, bet vos nupirkau po 2 dienu atsalo ir panaudojom kol kas tik 2 kart, matau jau isaug baigia, o kainavo beveik 40 euru doh.gif butu didesnis, tai labai praverstu kai pavasaris pagaliau ateis, dabar neaisku, ar beikisiu doh.gif
Atsakyti
Meniu:
obuolys, mazas bananas, gal 5 juosteles traskios duoneles uzteptos avokadu
150 g jogurto su chia, glaistytas surelis, arbata su cukrum ir pienu
sauja moliugu seklu, kava su cukrum
3 obuoliai
vakarienei bus ant sviesto pakepintos sparagines pupeles, tik dar maze lauke miega, jau virs 3 val, laukiu kada pabus, alkana bus, tai nei kepint pradet nei laukt doh.gif
Ir dar bus puodelis saldzios arbatos
Atsakyti
Meniu;
Virtas kiaušinis, keli gabaliukai lašišos, kava su pienu
Grilyje kepta vištienos krūtinėlė, padažas iš natūralaus jogurto, česnako, džiovintų spanguolių, citrinpipiriai
Orkaitėje kepta žuvis su apelsinų, du šaukštai salotų iš agurkų, ridikėlių, grietinės
Dar bus kava su pienu
Atsakyti
Meniu
2 virti kiausiniai, 2 riekutes jones su sviestu
Vistienos ir kalafioro troskinys, naturalus ryziai
keptas obuolys su cinamonu
grudetos varskes 200 gr, medus 2 sauksteliai
Atsakyti
Laba vakara
pusryciai-kava balinta+180 gr varskes+3 a.s melyniu uogienes
kava juoda
pietus -arbata+puse desreles,2 kepti kiausiniai,6 pievalgrybiai kepti+1 rieke penkiakgudes duonos+5 saukstai raugintu kopustu
vakariene-0.5 tuno aliejuje skardines+2 kiausiniai virti+1 rieke penkiagrudes+kava balinta
Atsakyti