as kai jauna buvau ir pas tevus tusindavau su draugais, tai kaimynes virsuj ir apacioj perspedavau pora aukstu gyvenancias... nes virsuj budavo viena megstanti policijai paskambinet... tai kai ispeji, ner joms kas daryt, tik kentet

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 16, 10:45)
Man tai du absoliuciai skirtingi dalykai. Kur tusas, o kur darbai? Va tokiu atveju mielai eiciau ir kalbeciau su kaimynais. Ir is anksto, kad nebutu piktumu nelaukciau kol policija iskvies.
Bet cia ir buvo vakare, kai ruosesi miegoti, ne vidury nakties, tai ir galejo nueiti ir pakalbeti. Pvz as megstu sportuoti su muzika, ir jei man iskviestu mentus, tada uz kiekviena pirst ir as kviesciau

QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 16, 10:26)
As taip nesisvaistyciau tais mentais, o jei kada sugalvotum remonta darytis, ir tik po darbo tegaletum, grezt reiktu ar dar kazka, o po 18val ramybes laikas, patiktu kad mentus iskviestu? 

pijokyste ir remontas du nesulyginami dalykai...
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 16, 10:52)
pijokyste ir remontas du nesulyginami dalykai...
Pagal postus ji girdejo tik muzika, gal koks jaunas zmogus klausesi garsiai, as pagal save sakau, as ir klausausi, jei butu pijokave jiems butu pofik ir ant kaimynu ir ant policijos, butu vare visa nakti non stop, jei po policijos isjunge, reiskias supratingi kaimynai.
Tai va, jei tas kaimynas nesupyko po tokio policijos apsilankymo, tai gales kaimynai remontuotis, o jei supyko, negales

QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 16, 09:47)
Jei tai buvo pirma karta, seip is mandagumo reikejo pirmiau paciai eiti, jei neklauso, tik tada policija, nes jei man taip padarytu, iskart policija iskviestu, tada as visad tycia ir kaimynams kviesciau, uz bet koki garsesni garsa vakare
nes as esu tokios nuomones, kad pirmiausia galima susitart graziuoju, jei nenori tartis, tada kita oseitis lieka 

Na nemanau, kad man vertėtų eit pas geriančius bernus, kad paskui įtrauktų vidun ir geriausiu atveju pridaužtų dar

QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 16, 10:26)
As taip nesisvaistyciau tais mentais, o jei kada sugalvotum remonta darytis, ir tik po darbo tegaletum, grezt reiktu ar dar kazka, o po 18val ramybes laikas, patiktu kad mentus iskviestu? 

Remontas viena, o tūsas visai kas kita

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 16, 10:45)
Man tai du absoliuciai skirtingi dalykai. Kur tusas, o kur darbai? Va tokiu atveju mielai eiciau ir kalbeciau su kaimynais. Ir is anksto, kad nebutu piktumu nelaukciau kol policija iskvies.

QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 16, 10:51)
Bet cia ir buvo vakare, kai ruosesi miegoti, ne vidury nakties, tai ir galejo nueiti ir pakalbeti. Pvz as megstu sportuoti su muzika, ir jei man iskviestu mentus, tada uz kiekviena pirst ir as kviesciau
as uz draugiska kaiminyste, o mentai jos tikrai nepriduoda, ypac kai gyveni bute mazdaug visus kaimynus pazysti ar bent jau zinai 

Na sportuoji manau tikrai ne ant tokio garso, kad dreba visas namas. Muzika gal ir groja tavo bute, bet ne visame name ir lauke

Papildyta:
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 16, 10:59)
Pagal postus ji girdejo tik muzika, gal koks jaunas zmogus klausesi garsiai, as pagal save sakau, as ir klausausi, jei butu pijokave jiems butu pofik ir ant kaimynu ir ant policijos, butu vare visa nakti non stop, jei po policijos isjunge, reiskias supratingi kaimynai.
Tai va, jei tas kaimynas nesupyko po tokio policijos apsilankymo, tai gales kaimynai remontuotis, o jei supyko, negales

Ten ne vienas žmogus klausėsi, o partijų bernų ir mergų. Šniūrais į parduotuvę butelių pirkt ėjo

QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 03 16, 11:01)
Remontas viena, o tūsas visai kas kita
. Skleidžiamas garsas tikrai ne to decibelo ir ne ištisinis.
Na sportuoji manau tikrai ne ant tokio garso, kad dreba visas namas. Muzika gal ir groja tavo bute, bet ne visame name ir lauke

Nesvarbu, remontai po 18val negalimi, ramybes laikas

Negaletum buti mano kaimyne

QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 16, 11:03)
Matyt ir tu

Šiaip esu tolerantiška kitiems, nes ir pas mane vaikas auga, durniuoja, bet viskam yra savo ribos.
QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 03 16, 11:01)
Na nemanau, kad man vertėtų eit pas geriančius bernus, kad paskui įtrauktų vidun ir geriausiu atveju pridaužtų dar
. Tam ir yra policija.
Ten ne vienas žmogus klausėsi, o partijų bernų ir mergų. Šniūrais į parduotuvę butelių pirkt ėjo
, dėl to manau vienai eit pas juos kalbėtis būtų visai nejauku.

Mikiene, ne tik, kad nejauku, bet ir nesaugu. Tam ir yra policija, kad sutvarkytu tokius viesosios tvarkos pazeidejus. Dazniausiai tik policijai pasirodzius ir liaujamasi uliavoti, o ne kaimynams sudrausminus.
Sveiki 
Na del tų baliu gal ir aš kviesčiau policija, nors kai įsikėlėm ir 6 ryto mane su vaiku remonto garsai pažadindavo, tai nekviečiau, bet pikta kaip širšė buvau
As tos nuomones kad jeigu gyveni daugiabuty tai privalai laikytis nustatytų taisyklių
Aš čia apie balius kalbu ir trankią muzika, nes jeigu kokie vaikai išdykauja ar garsiai žaidžia tai galima nueit tiesiog pakalbėt, kaip ir pas mus buvo atejęs kaimynas kai vaikas namie su sunkiu krepšinio kamuoliu žaidė.

Na del tų baliu gal ir aš kviesčiau policija, nors kai įsikėlėm ir 6 ryto mane su vaiku remonto garsai pažadindavo, tai nekviečiau, bet pikta kaip širšė buvau

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 16, 11:07)

Mikiene, ne tik, kad nejauku, bet ir nesaugu. Tam ir yra policija, kad sutvarkytu tokius viesosios tvarkos pazeidejus. Dazniausiai tik policijai pasirodzius ir liaujamasi uliavoti, o ne kaimynams sudrausminus.
Tikrai taip

QUOTE(olivute @ 2016 03 16, 11:07)
Sveiki 
As tos nuomones kad jeigu gyveni daugiabuty tai privalai laikytis nustatytų taisyklių
Aš čia apie balius kalbu ir trankią muzika, nes jeigu kokie vaikai išdykauja ar garsiai žaidžia tai galima nueit tiesiog pakalbėt, kaip ir pas mus buvo atejęs kaimynas kai vaikas namie su sunkiu krepšinio kamuoliu žaidė.

Aišku, kad pikta, bet dėl jokių remontų ar vaikų neitų net kalba kviesti policiją. Dėl šito galima žmoniškai nueiti su kaimynais pasikalbėti. Nu bet jau tūsai, tai ne mano reikalas. Gaut galvon nenoriu

O kas dėl to, kad apsilankė policija, tai taip jie susimažino iki tinkamo garso, bet vis kas kokias 15 min ant viso garso pasukdavo muziką kokiom 10 sek, taip duodami suprasti, kad tikrai nėra tie, kuriems policija smarkiai įtakojo. Bet dėl to nei skambinau daugiau, nei ką.

QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 16, 12:03)
na po 18 man netrukdytų tikrai, bet jei po 21 tai jau nepatiktu. Gerai kad nors aš miegu stipriai, bet vyras jautriai miega ir oi kiek naktų jam buvo bemiegių per kaimynus...Va pasisekė jam kažkada tokius turėt kurie naktį baliavodavo o diena miegodavo. Nekaip suvaldyt jų neėjo.
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 16, 11:03)
remontai negalimi, o balius galimas