Nuo šiandien atakuosiu 4 dienas .
Sekmes merginos, kurios vel gryžta pas dukana ir tom kurios dar neapsisprende linkiu pabandyti ( as nuo geguzes 24 d iki liepos 5 d numeciau 7,3 kg )

esu dukano senbuve jei galima taip sakyti. Po antro gimdymo turiu siaubinga antsvori. Tiesa, per nestuma priaugau virs 30kg. Pirma nestuma tas pats buvo. Buvau numetusi viska. Bandysiu forume dalyvaut, bus daugiau motyvacijos. Nors kabantis pilvas ir taip pakankamai motyvuoja
 esu dukano senbuve jei galima taip sakyti. Po antro gimdymo turiu siaubinga antsvori. Tiesa, per nestuma priaugau virs 30kg. Pirma nestuma tas pats buvo. Buvau numetusi viska. Bandysiu forume dalyvaut, bus daugiau motyvacijos. Nors kabantis pilvas ir taip pakankamai motyvuoja 

Šiandien 81,7 kg. Sunkiai ir aš rituosi žemyn.. tai plius gramų, tai minus. Kalti ledai, uogos... O kitku tai nepiktnaudžiauju, bet matyt man ir stabdo tie gėriai.. O kaip sunku tuo nesimėgauti, ech..
  Šiandien 81,7 kg. Sunkiai ir aš rituosi žemyn.. tai plius gramų, tai minus. Kalti ledai, uogos... O kitku tai nepiktnaudžiauju, bet matyt man ir stabdo tie gėriai.. O kaip sunku tuo nesimėgauti, ech..   
   Nors ir numetus nemažai, nuo kovo 20 d. pradėjau su 96 kg
  Nors ir numetus nemažai, nuo kovo 20 d. pradėjau su 96 kg   Na tikėkimės pasieksim savo tikslą.. nors 2 kg nuritint per mėnesį
 Na tikėkimės pasieksim savo tikslą.. nors 2 kg nuritint per mėnesį  
   P.S. Beje, smagu matyti naujų žmonių, sėkmės ir be dvejonių jokių
 P.S. Beje, smagu matyti naujų žmonių, sėkmės ir be dvejonių jokių   

89kg, ugis 168cm. Tikslas 70kg. Atakuoju 6 dienas, tai sversiuos tik po ju.
 89kg, ugis 168cm. Tikslas 70kg. Atakuoju 6 dienas, tai sversiuos tik po ju.  . Kaip jum sekasi merginos?
  . Kaip jum sekasi merginos?
 Na dar noriu bent tiek pat nukratyt, tada sakysiu stop
  Na dar noriu bent tiek pat nukratyt, tada sakysiu stop   Manau, visos pasieksim savo tikslus, tik nepasiduokim
  Manau, visos pasieksim savo tikslus, tik nepasiduokim   

89kg, ugis 168cm. Tikslas 70kg. Atakuoju 6 dienas, tai sversiuos tik po ju.
 89kg, ugis 168cm. Tikslas 70kg. Atakuoju 6 dienas, tai sversiuos tik po ju.  bent aš tai pripratau ir jokių bėdų.. į dieną minimum 1,5 litro..
  bent aš tai pripratau ir jokių bėdų.. į dieną minimum 1,5 litro..   

Grisiu ir as:) galvoju nuo kitos savaites kokiam menesiukui su prieziura pabut:) Beveik saves neriboju, bet silkute( i kuria kazkodel inikau- neturiu paaiskinimo ir vaisiai daro savo- yra pliusas, nors kaip per metus, kai baigiau 2 etapa tai tikrai labai padorus:) +3.5 kg, nenoriu atgal i 7 zona, tad teks pries atostogas "baltymiaut"
  Grisiu ir as:) galvoju nuo kitos savaites kokiam menesiukui su prieziura pabut:) Beveik saves neriboju, bet silkute( i kuria kazkodel inikau- neturiu paaiskinimo ir vaisiai daro savo- yra pliusas, nors kaip per metus, kai baigiau 2 etapa tai tikrai labai padorus:) +3.5 kg, nenoriu atgal i 7 zona, tad teks pries atostogas "baltymiaut"
 o jau atgal pas mus.....bet turite dziaugsmeli-dzin tie kg:)

nieko, keli menesiai ir vel busiu be skausmu. Cia svarbiausias tikslas. Ir dar aisku su vaikuciais norisi daugiau judet
 nieko, keli menesiai ir vel busiu be skausmu. Cia svarbiausias tikslas. Ir dar aisku su vaikuciais norisi daugiau judet  trecia diena jau, savijauta gera. O jus saunuole, metus islaiket svori. Baltai pavydziu
 trecia diena jau, savijauta gera. O jus saunuole, metus islaiket svori. Baltai pavydziu