QUOTE(sofi 05 @ 2016 10 12, 14:41)
Gyvu yra   

Tik kompanijos nedaug, tai ir nesireiskiu, Pries savaite pradejau su 84.5, siai dienai turiu 81.2, viso -3.3, ziuresim kaip toliau, nes man nusimato cia baliai ant baliu bet emiausi pagaliau, nes geriau turbut laikytis su minimaliais nukrypimais, nei nedaryti nieko ir toliau kulsis auginti
  bet emiausi pagaliau, nes geriau turbut laikytis su minimaliais nukrypimais, nei nedaryti nieko ir toliau kulsis auginti  

Tik kompanijos nedaug, tai ir nesireiskiu, Pries savaite pradejau su 84.5, siai dienai turiu 81.2, viso -3.3, ziuresim kaip toliau, nes man nusimato cia baliai ant baliu
 bet emiausi pagaliau, nes geriau turbut laikytis su minimaliais nukrypimais, nei nedaryti nieko ir toliau kulsis auginti
Na ir šaunuolė
 Aš nuo kovo mėnesio, iš pradžių labai gera buvau
 Aš nuo kovo mėnesio, iš pradžių labai gera buvau   dabar taip apynormaliai laikausi, bet biškį nusižengiu, tai 17 pametus
   dabar taip apynormaliai laikausi, bet biškį nusižengiu, tai 17 pametus   Pagal dukaną turėjau jau pasiekti tikslą, - 30. Bet, kaip sakiau, pati kalta, pagriešiju ir t.t. Pamesi ir tu, tik reikia noro
  Pagal dukaną turėjau jau pasiekti tikslą, - 30. Bet, kaip sakiau, pati kalta, pagriešiju ir t.t. Pamesi ir tu, tik reikia noro