O ar kam yra kad i galva eina?
Kur cia taip ilgai jus stovit eileje,kuriam mieste? Nu nejuokas sitaip ilgai laukti,,,
Kauno klinikose....
Ziurekit kitur,gal greiciau butu

greičiau rasčiau, bet pas kitą gydytoją....O geras gydytojas yra svarbiausia
Pas koki jus cia gydytoja?
Priešistorė: prieš porą mėnesių pradėjo skaudėt peties-sprando sritį, neurologas gydė xefu, B grupe ir atpalaiduojančiais (vengiau gerti pastaruosius), nepadėjo, diagnozės nesakė. Kineziterapeutas, pas kurį pakliuvau, paminkė mane, pasakė, kad, jo nuomone, išvaržos tikrai nėra, skausmą sukelia didelė įtampa minėtos srities raumenyse. Šiek tiek taikė trigerinių taškų masažą ir raumenis stiprinančią mankštą(porą kartų), buvo kokiai savaitei-dviem padėję, bet nutraukus mankštą, po kurio laiko skausmai grįžo.
Šiai dienai kone nuolat skauda kairėj pusėj ties sprandu/pečiu, jaučiu, kad skauda raumenį, toj vietoj raumenys labai įsitempę. Galbūt nuo to "jaučiu" ir nugarą, darant tempimo pratimus ar pan. Šiai toks jausmas, kad nusilpę nugaros raumenys. Galūnės netirpsta, galvos neskauda, kaklą sukioju normaliai ir iš esmės be skausmo.
Klausimas: po mėnesio vėl esu užsirašius pas šeimos gydytoją, prašysiu siuntimo, tik jau ne savo poliklinikoj. Pas kokios srities gydytoją šįkart ieškoti laimės? Galbūt galite pasidalinti nuorodomis mankštų, kurios stiprintų ir atpalaiduotų raumenis bei jums padeda? (jau pasimečiau tarp visų nuorodų...)
Taip pat imu galvoti apie manualinę terapiją, kaina didelė, bet pavargau gyventi su skausmu..
Kai prieš pusnatrų metų nuėjau pas knizeterapeutę-masažuotoją,(sako labai gera 40 eur už procedūrą mokėjau), tai ji pamaigiusi pasakė kad nėra išvaržos. O yra ir didelė 3,5 mm , tik ji į stuburo kanalą , apčiuopti galima tik į išorę išsiveržusias. Reikia pas neurologą, padarys MRT. Ir žinosit. gaila kad diagnozė geriau jaustis nepadeda...Beje trigeriukų atpalaidavimas labai laikinas, reikai pastoviai daryti. arba išmokti gyventi be nervų.. . Vat kad kas pamokytų kaip gyventi nesinervuojant- iki garbo lentos kasdien dėkočiau. Kita vertus pati matau kad šitie stuburo skausmai man labiau niauralginiai-reiktų gydytis antidepresantais, bet jų labai bijau.
Klausimas: po mėnesio vėl esu užsirašius pas šeimos gydytoją, prašysiu siuntimo, tik jau ne savo poliklinikoj. Pas kokios srities gydytoją šįkart ieškoti laimės? Galbūt galite pasidalinti nuorodomis mankštų, kurios stiprintų ir atpalaiduotų raumenis bei jums padeda? (jau pasimečiau tarp visų nuorodų...)
Taip pat imu galvoti apie manualinę terapiją, kaina didelė, bet pavargau gyventi su skausmu..
Imkit pas neurologą siuntimą pirminėj ir antrinėj reabilitacijai
vat man taip įdomu gal tik kaune gauti antrinę(ambulatorinę) reabilitaciją-misija neįmanoma, praktiškai tik vaikai ir operacijų? niekaip per metus nesurado pinigų?
Stabiliai gaunu Kaune kartą metuose. Tiesa, pas mane dar ir stuburo išvarža