QUOTE(Night13 @ 2016 05 23, 21:12)
Bet šiaip įspūdis liko labai geras. Kaip meldžiaus Katedros aikštėj tokioje minioje, kaip šalia sėdėjo 4 stadijos vėžiu sergantis žmogus, vienuolės (seniau jos man kažkodėl keldavo baimę), kokie geri buvo žmonės aplink. Jokio stumdymosi ir pan. Eisena taip pat man atrodė įspūdinga.
Ir apskritai prašau Dievo, kad parodytų man kelią, kuriuo turiu eit, nes dabar kaip koks žemės kirminas aš, maždaug, "žinau, kad manęs čia nereikia, bet aš čia tik prisėsiu ir paparazituosiu".
Manau, kad labai reikalingas toks liudijimas savo buvimu, nes nuolat stengiamasi teigti, kad tikinčiųjų yra nereikšmingai mažai, kad jie neturi reikšti nuomonės švietimo ar medicinos, ar politikos klausimais, tegu tupi užsidarę bažnyčiose ir netrukdo visuomenei gyventi kaip ji pageidauja. Beje, žinau, kad ilgą laiką nebuvę išpažinties būtent šios šventės metu atsivėrė atgailai, man tai tikras stebuklas. Šiaip jau mėgstu daugiau privatumo eidama išpažinties. Bet malonė pasiekia ir tokioj gausoj žmonių.
Tokių, kurių nereikia, Dievas nesukūrė. Visi turime savo vietą ir savo kelią, esam ne atsitiktinai čia papuolę. Dar pridėsiu citatą

:
"Kiekviena kančia yra vertinga. Nesvarbu, kokią išgyvenate - didelę ar mažą, lengvą ar gilią, trumpą ar ilgą - ji yra labai reikšminga. Kentėjimai yra būtini, kad asmenybė išsiskleistų ir augtų taip, kaip gėlei yra būtinas lietus.<...>Jūs, kurie pasakėte "taip" kančiai, Jobo knygoje galite perskaityti: "Jei iš Dievo rankų priimame gera, tai kodėl nenorime priimti bloga?" Medituodami kančias, kurias patyriau Aš, Mano Motina ir šventieji galite pasisemti reikalingų jėgų tam, kad ištartumėte tvirtą "taip"." (Leandre Lachance. Mano išrinktieji, - jūsų laimei, - Jėzus! (autorius aprašo savo pokalbius su Jėzumi)).
QUOTE(Jolantuke @ 2016 05 25, 16:56)
P.S. labai prašau užtarimo maldelės, labai jaudinuosi ir visokie trukdžiai vis išlenda.
+
QUOTE(Baltas sniegas @ 2016 05 25, 22:26)
O del popieziu ir Sv. Dvasios, tai jau tau tikrai ne paslaptis, kokiu vyskupeliu ta musu vargse Baznycia yra istorijoje turejusi... ne tik vyskupu, bet ir kardinolu ir tu paciu popieziu... nepradesime cia istoriniais faktais zarstytis, bet kartais oi kaip i galva netelpa, kur ta sv. Dvasia buna, tokius vyskupais skiriant... Deja, yra zmogiskoji puse visame tame.
Galvoju, kad Šventoji Dvasia veda ten kur reikia ir tik Jai žinomais keliais. Ir pats nedėkingiausias dalykas - patarinėti Dievui, kaip išganyti žmoniją

.