Man kažkaip - su bėgimais laukimais viskas lyg ir gerai. Džiaugies dovanom, pabari save ten kur "ne taip", bet plius minus ramybėj. Kažkaip net netikėtai.
Vakar irgi du nustebimus apturėjau: ryte Mišių pabaigoj vietoj įprasto "Sveikas Jėzau gimusis" užgiedojus "Viešpaties angelas" (tiesą sakant pradžioje ir pati pradėjau kartu, bet paskui kažkaip ir likau išsižiojus apmąstymuos

), kitas banalesnis - FB pastebėjus, kad kažin kodėl esu pakliuvus į vieno politiko juoduosius sąrašus. Tokio, kuris viešai labai deklaruoja kritikos naudą demokratijai. Nors kažkaip nė neatgaminu, kad kažin ką ten labai būčiau "užvažiavus", kaži kada kai Širinskienę su žemėm maišė berods bandžiau paklaust ar viskas išties ne todėl, kad žinoma, jog ji už gyvybę ir tiek.
Daugiau - minčių nulis. Nežinau, bet toks jausmas, kad kai kurie politikai daro viską, kad nė nebebandytum galvoti argumentų už juos balsuoti. Dar vienas topas būna, kai pasakai, kad už juos bene 20 metų balsuoji ir jauties nuviltas, o iš paskos pasipila replikos "kurgi ne, nei tu balsuoji, nei ką". Va kaip, nekalėdiškai.

Iš kalėdiško, tai man šiemet gražiausia
Panevėžio eglė, ot.
O čia toks mažas pasidalijimas dar kitokiu Kalėdų laukimu. Taip jau sutapo, kad giminaičiai neseniai sudalyvavo demonstracijoje P.Korėjoje, o bičiulis įkėlė atviruką, kurio prasmės nesupratau. Kai paaiškino, abu šie dalykai staiga "susivedė" į viena.