Įkraunama...
Įkraunama...

Tai- mano gyvenimas

QUOTE(BonPari* @ 2016 04 23, 15:16)
Viename rusu forume radau komentara, kad bus 150 seriju, bet nezinau ar cia tiesa  rolleyes.gif

doh.gif
QUOTE(florete @ 2016 04 23, 15:40)
Nemanau, kad išlaikysiu susidomėjimą iki galo. Jau dabar man jis prailgęs, norėtųsi gražios pabaigos ir viskas, užtektų jau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir man jau ima atsibosti. Dejuoja dėl lavono, pykstasi tarpusavyje, niekaip nesusituokia ir daugiau nieko naujo. Gerai, kad bent paįvairinimui vagis parodė.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 04 23, 19:02)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Ir man jau ima atsibosti. Dejuoja dėl lavono, pykstasi tarpusavyje, niekaip nesusituokia ir daugiau nieko naujo. Gerai, kad bent paįvairinimui vagis parodė.

Atešo ir Baharės vestuvės bus tik 89 serijoje, tada dar ilgai teks jų laukti jums doh.gif 75 serijoje Atešas susituoks su sūnaus motina, vien dėl to, kad sūnus to labai nori.
Atsakyti
Kelintoj serijoj isaiskes, kad Bahare tikroji dukra?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 04 23, 19:43)
Kelintoj serijoj isaiskes, kad Bahare tikroji dukra?

62, jau buvo apie tai rašyta šioje arba turkiškų serialų temoje.
Atsakyti
Žiūriu tik dėl Efsunes, iš pradžių negalėjau jos pakęst nerviškai veikė, o dabar pats įdomumas į ją žiūrėti, o Baharė per daug nuobodi toks vaizdas kad jos ir galėtu nebūti nieko nepasigesčiau
Atsakyti
Žiūriu, kad dauguma mūsų pamėgo Efsunę biggrin.gif Mane nervina vienintelis jos bruožas- nuolatinis rėkimas. Atrodo, kad Efsunė nemoka normaliai kalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 04 24, 12:18)
Žiūriu, kad dauguma mūsų pamėgo Efsunę  biggrin.gif  Mane nervina vienintelis jos bruožas- nuolatinis rėkimas. Atrodo, kad Efsunė nemoka normaliai kalbėti.

Duok Efsunei geriau pakalbėt ir parėkt nei pavalgyti;D Nežinau kodėl, bet man visada labai linksma žiūrėti į jos tą šūkavimą;D
Atsakyti
ar jau yra 90 serija su rusiškais subtitrais?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 04 25, 09:02)
ar jau yra 90 serija su rusiškais subtitrais?

Yra smile.gif
Skaičiau, kad 4 sezonas bus, tai visko gali būti su tomis 150 serijų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 25 balandžio 2016 - 08:15
QUOTE(kami_ @ 2016 04 25, 08:08)
Yra smile.gif
Skaičiau, kad 4 sezonas bus, tai visko gali būti su tomis 150 serijų doh.gif

ką ten tiek rodyt? Jau dabar nusivažiavo daugiau nei reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 04 22, 14:05)
Dekui uz atsakyma 4u.gif taip ir pagalvojau kad jos darbas.bet ale nieks nebutu pastebeje atkastos zemes ?  doh.gif  lotuliukas.gif  ir koks tikslas ji ten buvo pakasti kur pakase vel ? blush2.gif

nugi serialuose daug nelogiškų dalykų būna..

dar labai juokingai atrodė vienoje serijoje kai Baharė su Efsune į avariją papuolė - rodo, kad per miestuką važiuoja, o po avarijos jau miškų viduryj..

QUOTE(Nireglina @ 2016 04 23, 11:14)
Man pradeda patikti Efsunė. Ji tokia spalvinga, ryški ir įsimenanti. Bacharė prieš ją atrodo pilka pelytė. Turbūt pirmą kartą žiūriu serialą, kurio pagrindinė veikėja tokia neįdomi.

drįsčiau ginčytis, kad Efsunė yra pagrindinė veikėja.

QUOTE(florete @ 2016 04 23, 16:40)
Nemanau, kad išlaikysiu susidomėjimą iki galo. Jau dabar man jis prailgęs, norėtųsi gražios pabaigos ir viskas, užtektų jau.

paskui visi dabartiniai ir dar atsirasiantys blogiečiai ir intrigantai jau patampa geriečiais.. atsiranda dar naujas blogietis su savo keršto planais..
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 04 25, 11:48)
ką ten tiek rodyt? Jau dabar nusivažiavo daugiau nei reikia  doh.gif

Pritariu, atsibodo jau šiek tiek. Tampo gumą ir tiek
Atsakyti