Matėt nuo birželio 8 d. per TV8 18 val. rodys kitą serialą? Jį kažkada rodė per kitą kanalą. Gal "Tai mano gyvenimas" rodys vietoj "Laukinukės"

QUOTE(Nireglina @ 2016 05 23, 18:18)
Matėt nuo birželio 8 d. per TV8 18 val. rodys kitą serialą? Jį kažkada rodė per kitą kanalą. Gal "Tai mano gyvenimas" rodys vietoj "Laukinukės" 

Rodys ne nuo 8,o nuo 6 dienos...Ir rodys vietoj "Tai-mano gyvenimas".
QUOTE(drafe @ 2016 05 23, 18:21)
Aš suprantu, kad rodys vietoj "Tai- mano gyvenimas". Juk laikas tas pats. Tik įdomu, ar "Mano gyvenimo" neberodys, ar rodys vietoj "Laukinukės"

QUOTE(Nireglina @ 2016 05 23, 17:48)
Aš suprantu, kad rodys vietoj "Tai- mano gyvenimas". Juk laikas tas pats. Tik įdomu, ar "Mano gyvenimo" neberodys, ar rodys vietoj "Laukinukės"
Gal pastarasis baiginėjasi 

Reik sulaukt, kol bus tos dienos programa ir bus matyt. Butu patogesnis laikas, jei vietoj laukinukes rodytu, nes mano seimyna negali pakest tu turku serialu, tai tenka arba naktinio seanso laukt arba laukt tv3play malonės ir atsilikus per kompa ziuret.

QUOTE(drafe @ 2016 05 23, 17:21)
Ir vėl nervintis ar nenutrauks...

Laukinukė man rodos turėtų baiginėtis... reikia pažiūrėt kiek iš viso serijų yra ir kelintą rodo atsiskaičiuoti... nebent tv8 bijo, kad nesuspės su turkų keliamomis serijomis ir darys tarpą... :/
Ta Sultana kaip nerviškai mane veikia... Tiek laiko nereikėjo Efsunės, o dabar vaizduoja gerąją samarietę...

Jei gerai paskaičiavau, liko 59 "Laukinukės" serijos. Vadinasi šis serialas dar greit nesibaigs. Nejau nutrauks rodyti "Tai- mano gyvenimas"

QUOTE(Nireglina @ 2016 05 24, 20:06)
Jei gerai paskaičiavau, liko 59 "Laukinukės" serijos. Vadinasi šis serialas dar greit nesibaigs. Nejau nutrauks rodyti "Tai- mano gyvenimas" 

Taip nesinori tikėti

Arba gal pastumdys laika kitaip.
QUOTE(Vaiv* @ 2016 05 24, 21:08)
Spėju, kad taip ir bus, nes nuo 61 serijos jau 3 sezonas prasideda, tai turbūt nuo rudens ir rodys 3 sezoną.
QUOTE(kami_ @ 2016 05 24, 20:23)
Spėju, kad taip ir bus, nes nuo 61 serijos jau 3 sezonas prasideda, tai turbūt nuo rudens ir rodys 3 sezoną.
Tai ar nebusiu buvus teisi, kad neberodys

Papildyta:
Bet realiai tos pertraukos tai nesamone, per 3men tai ir serijala pamirsi

Bet šiaip nemanau, kad nutrauks visiškai... Jei tokius vėjus kaip laukinukė rodo ir nenutraukia, kai kuriuos serialus po du kartus rodo... Šio serialo reitingai manau tikrai aukštesni
Pamaciau ir as reklama, taigi mano favorita-gyvenimo bangos rodys. Bet tai blyn gi jau kartojimas, o nauja seriala tai nutrauks