Įkraunama...
Įkraunama...

Tai- mano gyvenimas

QUOTE(florete @ 2016 06 04, 15:34)
Gal kur nors su rusišku įgarsinimu yra? Subtitrus skaitant (ypač kai Efsunė kalba) tenka prisistabdyti kartais biggrin.gif

Kol kas tik 46 serijos yra įgarsintos, kai žiūriu su subtitrais dažnai pristabdau, bet man tas netrukdo, aš iš vis pripratau prie jų, kad jei dėl įdomumo lietuviškai žiūriu pradedu ieškoti subtitrų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 04 birželio 2016 - 17:41
labukas, niu ir pasibaige idomiai doh.gif gal kas geltonai galit parasyti ka Efsune pasake?kad Nurana zudike ? g.gif netikiu kad atskleide visa tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2016 06 04, 15:34)
Gal kur nors su rusišku įgarsinimu yra? Subtitrus skaitant (ypač kai Efsunė kalba) tenka prisistabdyti kartais biggrin.gif

Aš radau tik su subtitrais.
Atsakyti
Kagi, tenka skaityti subtitrus. Tik gaila laiko praleisto skaitant-kai buvo vertimas tai dar veikla kažkokia užsiimdavau- ar skalbinius prasilygindavau, kambarį susitvarkydavau, ar dar ką nors naudingo nuveikdavau. O dabar jau nieko nepasidarysi, kartais net mirktelt negali, kad kokio žodžio nepraleist biggrin.gif
Dabar, mano nuomone, pats įdomumas prasidėjo, labai nelaiku nustojo tv rodyt
Atsakyti
Man tai vis kliuva, turtuoliai, holdingus valdo, o kiemo vartus rankom stumdo biggrin.gif
Ir aplamai ta visa gatve, kur dvaras stovi, kokia baisi. Baisiau uz Gilindzika.
Kazkaip per "Gyvenimo bangos" turciu kvartalas tai bent matos, kad turciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 08 birželio 2016 - 19:53
QUOTE(neatleidziu @ 2016 06 08, 20:50)
Man tai vis kliuva, turtuoliai, holdingus valdo, o kiemo vartus rankom stumdo biggrin.gif

Atahanu tik pats namas grazus, bet i akis jau seniai kliuvo, kad aplinka pobaise biggrin.gif Turtingi, o sodininko matyt neiperka biggrin.gif Zole nuaugus, sudziuvus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonPari*: 08 birželio 2016 - 21:33
QUOTE(neatleidziu @ 2016 06 08, 19:50)

Ir aš tą patį pastebėjau biggrin.gif Aplinka tikrai labai netvarkinga, serialo kūrėjai matyt labia ribotą biudžetą turėjo biggrin.gif
Peržiūrėjau keletą serijų į priekį rusų kalba. Sakinės neberodys daugiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2016 06 08, 23:24)
Ir aš tą patį pastebėjau biggrin.gif Aplinka tikrai labai netvarkinga, serialo kūrėjai matyt labia ribotą biudžetą turėjo biggrin.gif
Peržiūrėjau keletą serijų į priekį rusų kalba. Sakinės neberodys daugiau?  g.gif

Tam seriale megsta pradangint veikejus ne i tema. Ateso teta gi irgi dingo, kaip i vandeni.
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2016 06 09, 14:13)
Ateso teta gi irgi dingo, kaip i vandeni.

Tik tiek žinoma, kad ji gyvena Šveicarijoje ir viskas ax.gif
Atsakyti
Dėl kokios priežasties Efsunė ir Arda susituoks? Taip gražiai jie tinka! Kaip Hulija reaguos? Jau pasiilgau šio serialo ir ypač kai tokioje įdomioje vietoje baigėsi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiv* @ 2016 06 26, 09:46)
Dėl kokios priežasties Efsunė ir Arda susituoks? Taip gražiai jie tinka! Kaip Hulija reaguos? Jau pasiilgau šio serialo ir ypač kai tokioje įdomioje vietoje baigėsi...  unsure.gif

Dėl žmogžudystės ir šantažo. Arda netyčia nužudė žmogų per surengtą Efsunės ir Sultanos spektaklį. Chulijai aišku, kad tas nepatinka, priežastį vestuvių ji sužinos, bandys juos išskirti.
Šiandien 100-oji serija vakare bus, 3 sezono pabaiga. 4 sezonas bus rudenį, kaikurių aktorių nebebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 26 birželio 2016 - 08:58
QUOTE(kami_ @ 2016 06 26, 08:57)
Dėl žmogžudystės ir šantažo. Arda netyčia nužudė žmogų per surengtą Efsunės ir Sultanos spektaklį. Chulijai aišku, kad tas nepatinka, priežastį vestuvių ji sužinos, bandys juos išskirti.
Šiandien 100-oji serija vakare bus, 3 sezono pabaiga. 4 sezonas bus rudenį, kaikurių aktorių nebebus.

Idomu kiek dar sezonu kurs... nes jau gal per daug istempe si filma...
Atsakyti