Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 25, 11:41)
Labas, mergaitės  4u.gif  Kraujas nuleistas, atsakymai apie 18 val bus. NT patvarkytas, bet neigiamas.. :/ Šiandien 8 dpi su 6 dienų blastute, manau tikrai turėjo jau parodyt.... Na, nieko nebelieka, kaip tik sulaukti skaičiukų...  unsure.gif

Laikom kumstukus thumbup.gif Apie 18 val. tikriausiai temoj susigrudimas bus ir daug refresh, refresh, refresh biggrin.gif

QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 25, 12:55)
Jo, manau, kad tikrai reikia pertraukos, negalima vien tuo gyventi daugiau... Nes tuoj nebepakelsiu ir stogas tuoj nuciuos...  doh.gif  Nes paskutiniu metu mintys ir kalbos buvo vien tik apie pinigeliu taupyma ir vykyma i Tr... Reikia pertraukos...

Aisku, kad reikia poilsio ir atostogu. Jau labai ilgai buvai stipri!

Murke, kaip jusu zirniukai? wub.gif

O as siandien buvau pirmoj konsultacijoj. Kazkaip labai nenudziugino. Gyd. Emre mate 6 potencialius folius, bet 2 is ju dickiai, po 8mm, tai pradzioj stimuliuos 150IU. Dar prof. Semra uzbego, tai ji pasake, kad potencialus tie 2 ir jei nepavyks su top kokybes embrionais, tada laparoskopijos reikes blink.gif Galejo dabar tokiu dalyku ir nesakyti ax.gif Kol kas laukiu vakaro ir leidimo startuoti, kad galeciau eiti deserto starto proga lotuliukas.gif
Atsakyti
O histeroskopijos kaina 1psl.teisinga??? g.gif Mastura raso, kad 500€... unsure.gif
Atsakyti
Lalabamba,ta drauge su dvynukais,apie kuria tau sakiau, 9dpi daresi NT ir jis buvo visiskai neigiamas. Apraudojom dar viena ivf ir isejo ji i darba,vakare apie 23.00 gaunu per messengeri is jos foto su atsirdusiu antru II,nors net per pietus jo nebuvo, nei zymes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 25, 11:41)
Labas, mergaitės  4u.gif  Kraujas nuleistas, atsakymai apie 18 val bus. NT patvarkytas, bet neigiamas.. :/ Šiandien 8 dpi su 6 dienų blastute, manau tikrai turėjo jau parodyt.... Na, nieko nebelieka, kaip tik sulaukti skaičiukų...  unsure.gif

Nt ne visoms rodo, tad laukiam ir kumščiai suspausti wub.gif
Atsakyti
Merginos, o kodel pries FET skiria gerti kontraceotines? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 03 25, 16:11)
Merginos, o kodel pries FET skiria gerti kontraceotines?  g.gif

Man pries IVF liepe jas gerti, kad nebutu cistu ir hormonai i vietas susistatytu. Gal ir cia panasiai? g.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už pozityvą! 4u.gif Kai nervai savi nebelaiko, tai beliekat jūs - kaip tiltas sveiko proto link.. thumbup.gif Ryte nusipirkau kitokį (benu 25 IU/L) testą, nes tikrai supykau nepamačiusi to ko norėjau blush2.gif Tai vat jis po pietų parodė jau gerai matomą vaiduoklį... blush2.gif wub.gif

QUOTE(Atisa @ 2016 03 25, 15:06)
Lalabamba,ta drauge su dvynukais,apie kuria tau sakiau, 9dpi daresi NT ir jis buvo visiskai neigiamas. Apraudojom dar viena ivf ir isejo ji i darba,vakare apie 23.00 gaunu per messengeri is jos foto su atsirdusiu antru II,nors net per pietus jo nebuvo, nei zymes  4u.gif

Stebuklų tikrai būna.. wub.gif Meldžiu Dievo, kad ir manęs neaplenktų.. wub.gif
Tyrimų dar turbūt teks ilgokai palaukti, nes Šiaulių laboratorija net neturi atvežtų kraujukų iš Pnvz. Mergaitės užsirašė mano tel, prižadėjo skubiai padaryt ir paskambint.. 4u.gif
Atsakyti
Na, mano murkiuku liko 5 geri ir 3 kurie beveik nustojo vystytis. Nuverkiau kelias asareles ir stengiuos toliau tais 5 tiketi.
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 25, 16:49)
Na, mano murkiuku liko 5 geri ir 3 kurie beveik nustojo vystytis. Nuverkiau kelias asareles ir stengiuos toliau tais 5 tiketi.

Tikek, saulele, tikek wub.gif

Lalabamba, mano rankos jau melynos nuo kumsciu spaudimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 25, 17:38)
Ačiū mergaitės už pozityvą!  4u.gif  Kai nervai savi nebelaiko, tai beliekat jūs - kaip tiltas sveiko proto link..  thumbup.gif  Ryte nusipirkau kitokį (benu  25 IU/L) testą, nes tikrai supykau nepamačiusi to ko norėjau  blush2.gif  Tai vat jis po pietų parodė jau gerai matomą vaiduoklį...  blush2.gif  wub.gif
Stebuklų tikrai būna..  wub.gif  Meldžiu Dievo, kad ir manęs neaplenktų..  wub.gif
Tyrimų dar turbūt teks ilgokai palaukti, nes Šiaulių laboratorija net neturi atvežtų kraujukų iš Pnvz. Mergaitės užsirašė mano tel, prižadėjo skubiai padaryt ir paskambint..  4u.gif

Lalabamba thumbup.gif vaiduokliukas wub.gif

Įmesk mums wub.gif thumbup.gif toks išlauktas wub.gif
Atsakyti
Labamba thumbup.gif juk siaip sau nevaiduokliauja mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
Rasiux,[B] dar maciau klausei apie Santariskes. Nezinau kokiu tyrimu tu neturi ir ka nori pasidaryti, ar ka tau reikia pasidaryti. Mokamai tai padarys ka nori, bet tie is sudetinguju(AFS ir kt. trombofilijos paneles) tai ir nepigus, ir ne per diena pasidaro bet kokiu atveju. Bet jeigu tikslas tik pasidaryt ir gauti atsakymus, o po to jau juos pas save namie ar su turkais analizuotis, tai manau padarys ka tik nori.

Atsakyti