Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(__777__ @ 2016 03 30, 14:47)
Gal kuri mergina gali nupirkti TR ir per paštą ar siuntas tau nusiųsti g.gif ilgai netūrėtų eiti ir labai brangu neturėtų būti, juk mažas ir lengvas paketėlis.. daugiau tiesą pasakius nieko nesugalvoju ax.gif

Gal kuri pirkote Zitrotek ir pamenate kiek kainavo? Jo būtu super jei kuri galėtu man padėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 03 30, 16:11)
Gal kuri pirkote Zitrotek ir pamenate kiek kainavo? Jo būtu super jei kuri galėtu man padėti  blush2.gif

Pirkau, bet tiksliai nepamenu g.gif gal apie 9 lyras.
O kaip skubiai tau reikes? Nes as tik kazkada kita savaite issiusciau..
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 03 30, 15:11)
Gal kuri pirkote Zitrotek ir pamenate kiek kainavo? Jo būtu super jei kuri galėtu man padėti  blush2.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū už pagalba wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2016 03 30, 15:30)
Pirkau, bet tiksliai nepamenu  g.gif gal apie 9 lyras.
O kaip skubiai tau reikes? Nes as tik kazkada kita savaite issiusciau..

Ačiū wub.gif 4u.gif radau kas padės wub.gif kaip gera žinoti kad yra tiek geru aplink žmoniu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 03 30, 14:38)
doh.gif  jau susidūriau su didele bėda  doh.gif  Pyktis ima, kad kai buvau TR nesugebėjo pranešti kad man ju reikės  verysad.gif Būčiau juk nusipirkusi. Kaip man dabar juos isigyti  verysad.gif  doh.gif

Pas juos jau taip yra, kad turi pats viska issiklausineti - ziuriu... doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 30, 15:53)
Pas juos jau taip yra, kad turi pats viska issiklausineti - ziuriu...  doh.gif  blink.gif

Tas ir yra doh.gif nejau sunku viska susakyti . Po to turi stresuoti verysad.gif Išgyventi verysad.gif Vienu žodžiu.
Dar vakar klausiau ar nereikia mums kokiu vaistu,tai gavau atsakyma kad atvykusi nusipirksiu viska vietoje. Gerai kad šiandiena sumasčiau tiesiai paklausti dėl tu antibijotiku doh.gif kas būtu buve jei būčiau palikusi paskutinei dienai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulyte: 30 kovo 2016 - 17:06
Siaures_meskute, gal reiketu pirmoj zinutej apie antibiotikus parasyti? Kad mergaites, planuojancios pradzioj be vyru skristi, isigytu antibiotiku per pirma konsultacija ax.gif Arba kad is anksto pasirupintu. Nes jau ne viena karta sita Zirtotek problema isaiskeja 2cd.

linulyte, svarbiausia, kad laiku issiaiskinot ir laiku gausit vaistukus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 03 30, 17:41)
wub.gif  kaip gera žinoti kad yra tiek geru aplink žmoniu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif už tai man šis forumas ir nuostabus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 30, 16:48)
Siaures_meskute, gal reiketu pirmoj zinutej apie antibiotikus parasyti? Kad mergaites, planuojancios pradzioj be vyru skristi, isigytu antibiotiku per pirma konsultacija ax.gif Arba kad is anksto pasirupintu. Nes jau ne viena karta sita Zirtotek problema isaiskeja 2cd.

Pritariu drinks_cheers.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 30, 16:48)

Gera ideja, gummy bear! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 03 30, 10:58)

Murke, kaip PGD? Ar yra rezultatai?  4u.gif

Sveikos,

Na mano murkiai taip ir liko trys PGD tinkami. Dabar murkia uzsaldyti. PGD atsakymai po dvieju sav, tai si karta visas procesas ilgai man nervus kankins. Tai nieko nezinau daugiau. Mes i laivus ir parkus isikinkem smile.gif nusprendem prasitesti atostogas, kad jau oras cia toks nuostabus, o atostogos vistiek paimtos..

Merginos, o kas dare FET, nereikia to Zitrotec? Klausiau Masturos, sake ne. Bet reik kad nesumaisytu biggrin.gif tai noriu pasitikrinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 30, 17:06)
Sveikos,

Na mano murkiai taip ir liko trys PGD tinkami. Dabar murkia uzsaldyti. PGD atsakymai po dvieju sav, tai si karta visas procesas ilgai man nervus kankins. Tai nieko nezinau daugiau. Mes i laivus ir parkus isikinkem smile.gif nusprendem prasitesti atostogas, kad jau oras cia toks nuostabus, o atostogos vistiek paimtos..

Merginos, o kas dare FET, nereikia to Zitrotec? Klausiau Masturos, sake ne. Bet reik kad nesumaisytu biggrin.gif tai noriu pasitikrinti biggrin.gif

Murke, nereikia. Turejau jau 2FET Memorial, tai man reikejo nuo 2c.d.Estrofem, o po to dar Rulid ir Prednol mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 30, 18:14)
Murke, nereikia. Turejau jau 2FET Memorial, tai man reikejo nuo 2c.d.Estrofem, o po to dar Rulid ir Prednol  mirksiukas.gif

Na man irgi taip sake blush2.gif bet nusprendziau del viso pikto perklausti blush2.gif
Atsakyti