Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 03 31, 14:45)
Tai pats laikas į Tr mirksiukas.gif  nereiks parintis dėl atostogų thumbup.gif
Čia tokių "ale klimaksinų" ir nekalbančių angliškai - pilna, tai nieko nenustebinsi biggrin.gif iš pasakymo apie amžių, sprendžiu , kad kalbi rusiškai, tai viskas ok tada 4u.gif
O dėl santuokos... unsure.gif nu *****, mergaitės, tekėkit, nebesilaužykit tokiuose metuose biggrin.gif  lotuliukas.gif
Anksčiau kažkas buvo minėjęs, kad užtenka iš notaro patvirtinimo, kad gyvena kartu, veda bendrą ūkį ir t.t., bet gal pakomentuos, kas susidūrė su tuo g.gif

Žiūriu, gerai mano vieną žodį pataisė biggrin.gif

Sveikos, vis tyliai jus skaitau. Mano AMH žemas 0,2 bandyti Lt du IUI ir dvi IFV deja nieko blush2.gif Pas jus pasiskaitinėjusi apie tr buvau pas notare dėl tos sutarties, nes mes irgi gyvename nesusituoke tai ji sakė tas įstatymas perduotas bus vėl svarstyti ir kol kas jie tokiu nepasirašo g.gif
Atsakyti
Aciu,panos,uz padrasinimus group.gif Susiimsiu,spirsiu sau i sikna ir nuleksma pasikonsultuot geguzi pas turkus.Nesusisnekesim-bent Stambula pamatysiu,su teroristais pabazarinsiu box.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonata5 @ 2016 03 31, 15:38)
Sveikos, vis tyliai jus skaitau. Mano AMH žemas 0,2 bandyti Lt du IUI ir dvi IFV deja nieko  blush2.gif  Pas jus pasiskaitinėjusi apie tr buvau pas notare dėl tos sutarties, nes mes irgi gyvename nesusituoke tai ji sakė tas įstatymas perduotas bus vėl svarstyti ir kol kas jie tokiu nepasirašo  g.gif

Ot velnias,vis kas nors kisa koja...nu bet itariu zinau,kur rast sukalbama notara...reiks prazonduot...

STEBUKLAS!Gavau TTH atsakymus-negeriant tiroksino budavo 4 ar net 4.5,o dabar 2.87!!! thumbup.gif Kazin ko jis cia nukrito? g.gif bet gal pagrauzt po puse tiroksino tabletes,kad palaikyt apie 1,kaip jus manot? g.gif

ATPO<10-gal zinot cia gerai ar blogai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 31 kovo 2016 - 15:27
Merginos kaip zinoti kada vykti i Stambula kai yra nereguliarus ciklas???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bystre31 @ 2016 03 31, 15:26)
Merginos kaip zinoti kada vykti i Stambula kai yra nereguliarus ciklas???? 4u.gif

Pas mane nereguliarus irgi, bet susiplanuoti padėjo kontraceptines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 03 31, 16:37)
Pas mane nereguliarus irgi, bet susiplanuoti padėjo kontraceptines  ax.gif

Bet nejaugi tik toks budas tera? hmm, kazkaip planuojant du metus susilaukti vaiku, pradeti gerti kontraceptines nekyla nei ranka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bystre31 @ 2016 03 31, 16:46)
Bet nejaugi tik toks budas tera? hmm, kazkaip planuojant du metus susilaukti vaiku, pradeti gerti kontraceptines nekyla nei ranka  doh.gif

Tai tada gal vykti pirmai konsultacijai kazkada ciklo pradzioje, veztis hormonu tyrimu rezultatus ir klausti gydytoju, ka jie pasiulys ax.gif Tuo paciu ir HSG padarytu, jei reiketu.

Jei vyksta ovuliacija, tai bandyti ja pagauti ir prideti 14 dienu ax.gif

Na ir dar vienas budas, sulaukti mmm ir ta pacia arba sekancia diena skristi. Bet cia prabangus budas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bystre31 @ 2016 03 31, 15:46)
Bet nejaugi tik toks budas tera? hmm, kazkaip planuojant du metus susilaukti vaiku, pradeti gerti kontraceptines nekyla nei ranka  doh.gif

Jei mažas amh, tai abejoju, ar siūlys gert kt g.gif
Manau, kad bent kelis mėn.sekti ovuliaciją, skaičiuoti, kada po jų mmm pareina ir paskutinį ciklą bandyt pagal tai nuspėti g.gif aš taip dariau, tik kiek supanikavau ir atskridau dar porą dienų per anksti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2016 03 31, 13:53)
Žinoma, tai mano individuali patirtis, kuri galbūt ne visiems taip pat veikia, bet papasakosiu. Man melatoniną buvo paskyres visiems žinomas daktaras K. Kadangi turiu problemų su skydliauke, reguliariai matavausi TTH ir mačiau kaip jis kilo nuo 0.7 iki 3.
O su metimu tai buvo brangi pamoka. Jis buvo paskirtas gerti 3 mėn.(ilgiau nerekomenduojama). Tai suėjus 3 mėn. ir mečiau, iki mm buvo likę septynios dienos, iki planuojamo ivf TR tiek pat. Nuvykus į Tr mane išbrokavo dėl labai aukšto FSH. Aš asmeniškai tai sieju su tuo, kad nustojus slopinti skydliaukę melatoninu kiaušidės nutrūko nuo vadžių biggrin.gif. TTH matavausi dar sekantį ciklą, jis buvo 2, o dar sekantį grįžo į standartinį <1.

Na bet pvz čia rašoma net priešingai...

http://thyroid.about...nd-Hormones.htm

Aišku nesakau kad tau nekėlė jo bet melatoninas kaip tik kiaušidėms labai gerai ir pan... Kad nedidina tth ir FT4 keičia į ft3..
Tik ko aš nežinojau...kad papildus su melatoninu reikia gerti nakčiai... beje jis muša spaudimą. Gal dėl to kitos ir jaučia kad jų išgėrus nori miego. Zodziu, ir aš pradėsiu gerti nakčiai.
O kada tu gerdavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 31 kovo 2016 - 18:42
QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 31, 18:36)
Na bet pvz čia rašoma net priešingai...

http://thyroid.about...nd-Hormones.htm

Aišku nesakau kad tau nekėlė jo bet melatoninas kaip tik kiaušidėms labai gerai ir pan... Kad nedidina tth ir FT4 keičia į ft3..
Tik ko aš nežinojau...kad papildus su melatoninu reikia gerti nakčiai...  beje jis muša spaudimą.  Gal dėl to kitos ir jaučia kad jų išgėrus nori miego.  Zodziu, ir aš pradėsiu gerti nakčiai.
O kada tu gerdavai?

Aš tikiu, kad jis gerai kiaušidėms, jos pailsi, kaip ir vartojant KT, kitaip nebūčiau gėrus, nesvarbu, kad gydytojas prirašėbiggrin.gif Kadangi kas mėnesį testavau TTH, tai rezultatai buvo aiškūs, vartojant kilo, nutraukus krito, na, galėjo būti ir faktorius x, kurio aš nežinau (vartojant jį, sekiau ir kiaušidžių hormonus, pokyčių nebuvo). Mano klaida buvo, manau, kad aš nutraukiau prieš ivf dar tebesitęsiant ciklui (o ne nuo pirmos c. d.), todėl ciklas sekantis ir išsibalamūtino.
Ir dėkui už straipsnį, įdomus, kuo informuotesnės būsim, tuo geriau, aš buvau radus priešingų nuomonių su nuorodom į tyrimus čia, žodžiu, atsiprašau už įsiterpimą į temą, nesiekiu inicijuot čia mokslinių diskusijų lotuliukas.gif , tik norėjau atkreipti dėmesį, kad kiekviena su savo individualiu atveju ir induvidualiu hormonų komplektu ir ne kiekvienai gali tikti bet kuris papildas, kuris kitai gal prinešė tuntus vaikųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2016 03 31, 20:00)
Aš tikiu, kad jis gerai kiaušidėms, jos pailsi, kaip ir vartojant KT, kitaip nebūčiau gėrus, nesvarbu, kad gydytojas prirašėbiggrin.gif Kadangi kas mėnesį testavau TTH, tai rezultatai buvo aiškūs, vartojant kilo, nutraukus krito, na, galėjo būti ir faktorius x, kurio aš nežinau (vartojant jį, sekiau ir kiaušidžių hormonus, pokyčių nebuvo). Mano klaida buvo, manau, kad aš nutraukiau prieš ivf dar tebesitęsiant ciklui (o ne nuo pirmos c. d.), todėl ciklas sekantis ir išsibalamūtino. 
Ir dėkui už straipsnį, įdomus, kuo informuotesnės būsim, tuo geriau, aš buvau radus priešingų nuomonių su nuorodom į tyrimus čia, žodžiu, atsiprašau už įsiterpimą į temą, nesiekiu inicijuot čia mokslinių diskusijų lotuliukas.gif , tik norėjau atkreipti dėmesį, kad kiekviena su savo individualiu atveju ir induvidualiu hormonų komplektu ir ne kiekvienai gali tikti bet kuris papildas, kuris kitai gal prinešė tuntus vaikųsmile.gif

Na aš nieko blogo nenorėjau pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 31, 19:02)
Na aš nieko blogo nenorėjau pasakyti  4u.gif

Tai aš ir nesupykau biggrin.gif , čia raštu sunku išreikšt, kad visi vienodai suprastųsmile.gif
Ir virusai bei linkėjimai visoms nuo mano 9 kg turkiškos kruopos:) Tikiuosi,dar grįšiu į šią temą dublio:)
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 31, 19:36)
Tik ko aš nežinojau...kad papildus su melatoninu reikia gerti nakčiai...  beje jis muša spaudimą.  Gal dėl to kitos ir jaučia kad jų išgėrus nori miego.  Zodziu, ir aš pradėsiu gerti nakčiai.
O kada tu gerdavai?

nu su tuo gerti nakciai tai nezinau g.gif
pvz tipo B grupes vitaminas geriausiai isisavina geriant labai vakare. nu ok, geriau vakare.
tada nemiga ziauri, ko irgi gyvenime nera buve. tada kol susipratau nuo ko cia man doh.gif
paskui kuri laika geriau diena, viskas su miegu buvo gerai. o dabar apie 19 val. geriu, bet as ir miegot 24 val einu mirksiukas.gif
vienu zodziu, nera vienodu taisykliu visoms biggrin.gif
Atsakyti