"Напарницы" /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1429390

Su pavasariu, vis pasnyguruojančiu
  Su pavasariu, vis pasnyguruojančiu  
  perdaug banalus
 perdaug banalus 
 Man asmeniškai Террор любовью apie tėvų-vaikų santykius gal stipresnį įspūdį paliko, bet ir šitas geras. Seubas, koks blogis yra marčios.
  Man asmeniškai Террор любовью apie tėvų-vaikų santykius gal stipresnį įspūdį paliko, bet ir šitas geras. Seubas, koks blogis yra marčios.  Tik kas trečia maždaug normali būna
  Tik kas trečia maždaug normali būna   

, kadangi daug kas rekomendavo  - paziurejau ir nepasigailejau. Mano manymu pirmas 30 seriju galima buvo sutalpinti i max. 10 seriju, laaabai patiko pagrindinius herojus atliekanciu aktoriu vaidyba, gal del to kad abu minimaliai matyti kituose serialuose ar fimuose,manau jei gaus daugiau pigrindiniu vaidmenu i juos abu bus tikrai idomu ziureti. Visi aktoriai labai taikliai parinkti, beje perskaiciau,kad abu serialus si ir VML rezisavo tas pats reziserius. Man sis patiko labiau - tikroviskesnis pasirode,ziuri seriala ir uzmirsti kad visa tai tik vaidyba
 , kadangi daug kas rekomendavo  - paziurejau ir nepasigailejau. Mano manymu pirmas 30 seriju galima buvo sutalpinti i max. 10 seriju, laaabai patiko pagrindinius herojus atliekanciu aktoriu vaidyba, gal del to kad abu minimaliai matyti kituose serialuose ar fimuose,manau jei gaus daugiau pigrindiniu vaidmenu i juos abu bus tikrai idomu ziureti. Visi aktoriai labai taikliai parinkti, beje perskaiciau,kad abu serialus si ir VML rezisavo tas pats reziserius. Man sis patiko labiau - tikroviskesnis pasirode,ziuri seriala ir uzmirsti kad visa tai tik vaidyba   Zodziu,kas turite laiko paziurekite  - rekomenduoju
 Zodziu,kas turite laiko paziurekite  - rekomenduoju   

Man asmeniškai Террор любовью apie tėvų-vaikų santykius gal stipresnį įspūdį paliko, bet ir šitas geras. Seubas, koks blogis yra marčios.
  Man asmeniškai Террор любовью apie tėvų-vaikų santykius gal stipresnį įspūdį paliko, bet ir šitas geras. Seubas, koks blogis yra marčios.  Tik kas trečia maždaug normali būna
  Tik kas trečia maždaug normali būna   
  , nu jai dar neaktualu gal marčios, per anksti
 , nu jai dar neaktualu gal marčios, per anksti   

Pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu: marčios yra tikras blogis
 Pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu: marčios yra tikras blogis   , o va su žentuku man pasisekė
 , o va su žentuku man pasisekė   

Aš tai triguba anyta
 Aš tai triguba anyta  Man filmas ištęstas, vietomis nuobodus ir lengvai nuspėjamas.
 Man filmas ištęstas, vietomis nuobodus ir lengvai nuspėjamas.