Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Pou @ 2016 04 15, 09:08)
O pas Ex būna prastų pomidorų? Pas ją tikriausiai ir bambuko lazda šiltnamy pomidorais apsikabinėtų kaip Kalėdų eglė.

pas ją nigdi prastų nebuvo. Ir nebus. Pas ją šitas Samocvietas dar triskart derlingesnis, nė kiek neabejoju. Jei parodytų, visos išgriūtume kelioms dienoms.
Čia mano fotkė, tik sėklos iš jos gautos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 04 15, 10:08)
pas ją nigdi prastų nebuvo. Ir nebus. Pas ją šitas Samocvietas dar triskart derlingesnis, nė kiek neabejoju. Jei parodytų, visos išgriūtume kelioms dienoms.
Čia mano fotkė, tik sėklos iš jos gautos.

Na ir pas tave kaip iš pomidorų pasakos 4u.gif
Atsakyti
man iki Ex'ės toli ir nepasiekiama smile.gif Bet mes jau išsiaiškinom priežastį - jos šiltnamis virš peklos stovi, todėl ten viskas taip puikiai auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 04 15, 11:24)
man iki Ex'ės toli ir nepasiekiama smile.gif Bet mes jau išsiaiškinom priežastį - jos šiltnamis virš peklos stovi, todėl ten viskas taip puikiai auga  biggrin.gif

Ahaaa. Tada mūsiškis skaistykloje, matyt smile.gif Nes durys tiek į dangų, tiek į pragarą dažnai varstomos, todėl tie skersvėjai tokie smile.gif

Bet dažnai gerves matau ir girdžiu... Gražu labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 15 balandžio 2016 - 11:39
http://lsdi.lt/?page_id=275
2 veislės apie kurias Babtai tylėjo kaip partizanai, kai pomidorų sėklas užsisakinėjom. O gal kam pavyko gauti 2015m. selekcijos?
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2016 04 15, 20:41)
http://lsdi.lt/?page_id=275
2 veislės apie kurias Babtai tylėjo kaip partizanai, kai pomidorų sėklas užsisakinėjom. O gal kam pavyko gauti 2015m. selekcijos?

Jeigu tikėti delfi, tai adas ir ainiai hibridai ir sėklų šiemet nepardavinėjo.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2016 04 15, 19:41)
2 veislės apie kurias Babtai tylėjo

blink.gif blink.gif g.gif g.gif nu ale kokiiiii.....man jie Arvaisa nepasiūlė, jei ką... ir žieminių česnakų negavau...ot koki....
Atsakyti
Na va, šalna vėl buvo, minus 1 . Ar teko auginti pomidorą pavadinimu 1884 ? Praeitais metais auginau iš Pomidorlandijos, buvo galingas bet nederlingas. Šiais metais bandau iš Tomatoeden. Ne bulvialapis vėl, nors buvo rašyta, kad turi būti bulvialapis. Gusevas rašo, kad labai derlingas. Labai įdomu, kaip ten su jo derlingumu iš tikrųjų smile.gif
Atsakyti
Laba diena , kaip naikinti juodas muselytes , iš po žemės lenda ir skraido , ačiū , gal jos ir ne kenksmingos , bet nepatinka jos man bigsmile.gif
Atsakyti
Siemet padariau eksperimenta. Surinkau pacius silpniausius ir maziausius pomidoru daigus ir pasodinau i siltnamy, apvoziau stiklainiais.Jau 4 paros siltnamy ir viskas su jais kol kas gerai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti