Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

pora mano augintiniu
DS Lena
user posted image

7152
user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 05 21, 21:10)
pora mano augintiniu

Grožis wub.gif
Atsakyti
Oho, kokia DS-Lena žieduota thumbup.gif

Simpatiška klivija2 Krystin wub.gif - kažkaip akiai tapo malonesni žiedai bet įmantrybių, gal pabodo (nors savo neturiu) žiūrėt į banguotus-garbanotus unsure.gif
Atsakyti
Labai grazi Lena wub.gif
Atsakyti
Gražūs strepsai pas visas. Aš nieko naujo neturiu, džiaugiuosi senom gerom veislėm:
Sensation
user posted image
Guidelines
user posted image
Atsakyti
grazuolis guidelines wub.gif pora maniskiu megstamu DS Abray diurso.

user posted image

Laura

user posted image
Atsakyti
Nute 2,kaip graziai nuauge strepsiukai,kiek graziu ziedu wub.gif Guidelines nepakartojamas,vienas is mano mylimiausiu,nors pas save jo ir neturiu wub.gif

Silvijos is vis fantastiska Abray diurso wub.gif Mano rozine svajone wub.gif Ir Laura groziu neatsilieka :wub:Kokios kepures 4u.gif Tikri saldainiukai 4u.gif

Atsakyti
Va čia tai mano skonio wub.gif Ir pačiam pasidžiaugti ir kitam parodyti biggrin.gif Laura seniai man patinka, bet vis nepapuola įsigyti smile.gif
Atsakyti
nute2, silvija72, labai gražūs žiedai wub.gif wub.gif Man irgi imponuoja senos geros veislės.

Atkreipkite dėmesį, kad veislė vadinasi DS-Abrau-Diurso, jeigu lietuviškomis raidėmis (nes painiojama lietuviška "y" su rusiška "y", o pastaroji mūsiškai yra "u")
Atsakyti
Nerandu kur paskaityti apie Smithianthų auginimą g.gif Įmeskit nuorodėlę, kad būtų suprantama kalba. Nežinau ar galima nugnybti viršūnėlę, nes nesišakoja auga į viršų...užaugs kaip dzūkės glioksinijos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 23 gegužės 2016 - 09:17
Radau pati mirksiukas.gif Įvedžiau į paiešką rusų kalba , tai primetė informacijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 23, 10:38)
Radau pati  mirksiukas.gif  Įvedžiau į paiešką rusų kalba , tai primetė informacijos  thumbup.gif

Tai prašom trumpą, konkretų reziume lietuviškai rolleyes.gif
Atsakyti