Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas rytas
drybsom lovoj dar
vaikis susitempe savo legus i musu lova ir delioja wub.gif
tobulas rytas jei dar kas kavos atnestu..bet teks keltis biggrin.gif

Smile_at uz nemiegota nakti

Del lenteles tai spaliuke tu berods arciausiai tikslo gal pasieksi g.gif

Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 26, 09:28)
Kaip keista g.gif , skaičiuok kcal, per daug sunaudoji turbūt

Nieko aš neskaičiuosiu. Pastoviai primetu ir su mano tokiu krūviu tikrai nėra daug.
O jei dar sumažinsiu nusistekensiu.

QUOTE(smile_at @ 2016 03 26, 09:32)
Vėlai šventė kažkaip  g.gif  kaip tik vakar galvojau kada, tai jau dabar žinau, ačiū  4u.gif
Neliūdėk dėl apimčių, ne pirmo gi svarbumo gyvenime svoris ir apimtys  4u.gif  tu ir taip daug pastangų dedi  4u.gif

Bet bus graži, žalia žalia ir šilta jau bus wub.gif Primena vaikystę, kai pas močiūtę visi rinkdavomės.
Vadinasi per mažai, jei taip yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 26, 09:42)
Nieko aš neskaičiuosiu. Pastoviai primetu ir su mano tokiu krūviu tikrai nėra daug.
O jei dar sumažinsiu nusistekensiu.

Nu ok ok, tavo reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Smile at tikrai saunuole !!!!
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 26, 09:54)
Nu ok ok, tavo reikalas biggrin.gif

Aš gal ir galėčiau susimažinti kolorijas sedėdama namuose ar nedirbdama fizinio darbo. Bet kai dirbu po 12 val. ir jos nuo skambučio iki skambučio ant kojų, dar prie viso to kokių 4 ar 6 euro padėklų iškrovimas. O galiausiai dar bėgimas vidutiniškai po 10 km, tai manau net neverta kalbėti apie sumažinimą....
Man kažkaip sveikas protas dar suveikia smile.gif
Atsakyti
NoTa,nesigadink nuotaikos dėl centimetrų. Juk nesilaikai dietų,organizmui matyt šoko reikia,kad vėl kristų kilogramai arba laiko.Reguliariai bėgioji,turbūt kūnas gerokai sutvirtėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 26, 10:07)
Aš gal ir galėčiau susimažinti kolorijas sedėdama namuose ar nedirbdama fizinio darbo. Bet kai dirbu po 12 val. ir jos nuo skambučio iki skambučio ant kojų, dar prie viso to kokių 4 ar 6 euro padėklų iškrovimas. O galiausiai dar bėgimas vidutiniškai po 10 km, tai manau net neverta kalbėti apie sumažinimą....
Man kažkaip sveikas protas dar suveikia smile.gif

Tai va , dėl ko man ir keista, kaf apimtys didėja, nors toks fizinis krūvis
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 26, 10:10)
Tai va , dėl ko man ir keista, kaf apimtys didėja, nors toks fizinis krūvis

Maniškis mane guodė, kad blogai išmatavo biggrin.gif Bet aš vistiek susinervinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 26, 10:13)
Maniškis mane guodė, kad blogai išmatavo biggrin.gif Bet aš vistiek susinervinau biggrin.gif

Skydliaukę esi išsityrusi, o gal KT geri
Gal čia hormonai kokie neduoda taip greit tam svoriui judėti unsure.gif
Papildyta:
Straipsnis apie tai
http://www.15min.lt/...vori-561-344228
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 26 kovo 2016 - 10:19
QUOTE(lera* @ 2016 03 26, 10:17)
Skydliaukę esi išsityrusi, o gal KT geri

Galimas variantas, bet aš jau kažkaip bandysiu susitaikyti su tuo, kad nelemta man būti lieknai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 26, 10:13)

nu ko db nervintis, esi grazi moteris, svarbu turi energijos, sportuoji, gyveni aktyviai, tikrai neverta veltis i visokius badavimus, iskrovas ir pan... Tu sieki ilgalaikio rezultato, su laiku ir pasieksi ! wink.gif
Atsakyti
Badauti nereikia, bet aš hormonus susižiūrėčiau, gal tada net tiek stengtis nereikės išlaikyti svoriui
Atsakyti