spaliuke29 - 07.01
Barbaškė - 07.01
TITA777- man nesvarbu
Frofesore- 07.01
Zingeidi - 07.01
anerita*-07.01
MIKIENĖ 07.01
Meniu niekas neberasot?
Mano:
2 Beatos duonos riekes, sviestas, dziovonti pomidorai, ketvirtis avokado.kava
obuolys, 2snickers saldainiai
plikyti ryziai 4 saukstai, 3saukstai keptos vistienos krutineles su svogunu, morka, paprika. 3saukstai burokeliu salotu su svogunu, zirneliais, majonezu.
kava
pakelis liesos varskes, piene mirkytos chia seklos, bananas, 2sauksteliai vysniu uogienes
vanduo 2l, begimas 14,88 km
Mano:
2 Beatos duonos riekes, sviestas, dziovonti pomidorai, ketvirtis avokado.kava
obuolys, 2snickers saldainiai
plikyti ryziai 4 saukstai, 3saukstai keptos vistienos krutineles su svogunu, morka, paprika. 3saukstai burokeliu salotu su svogunu, zirneliais, majonezu.
kava
pakelis liesos varskes, piene mirkytos chia seklos, bananas, 2sauksteliai vysniu uogienes
vanduo 2l, begimas 14,88 km
Mano meniu:
Pusryčiai: 2 skudintos batono riekelės su daržovių paštetu ir juoda kava
Priešpiečiai: 300 g šaldytų uogų (vyšnios ir vynuogės)
Pietūs: 150 g virtos žuvies ir 60 g. moliūgų sėklų
Pavakariai: Mažas gabaliukas kišo su varške
Vakarienė: Batono ir pašteto sumuštinis, šalta kava (tirpi kava ir truputis pieno)
Vakare dar išėjau pasivaikščioti, kiek ilgiau nei planavau - 9 km, bet kadangi skrandį kiek graužė (tikrai nuo bulkos
) išgėriau ir pakelį pasukų su avietėmis...
Džiaugiuosi, kad ryt jau nieko nesveiko namie nebeturėsiu taii apsieisiu be batonų ir panašių dalykų
Pusryčiai: 2 skudintos batono riekelės su daržovių paštetu ir juoda kava
Priešpiečiai: 300 g šaldytų uogų (vyšnios ir vynuogės)
Pietūs: 150 g virtos žuvies ir 60 g. moliūgų sėklų
Pavakariai: Mažas gabaliukas kišo su varške
Vakarienė: Batono ir pašteto sumuštinis, šalta kava (tirpi kava ir truputis pieno)
Vakare dar išėjau pasivaikščioti, kiek ilgiau nei planavau - 9 km, bet kadangi skrandį kiek graužė (tikrai nuo bulkos

Džiaugiuosi, kad ryt jau nieko nesveiko namie nebeturėsiu taii apsieisiu be batonų ir panašių dalykų

QUOTE(Fajeti @ 2016 03 29, 22:26)
Mano meniu:

Man atrodo perlenki lazda del nesveiko maisto. Grazus ir tvarkingas meniu

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 29, 22:32)
Man atrodo perlenki lazda del nesveiko maisto. Grazus ir tvarkingas meniu
O nuo riekes batono nieko nenutiks, ypac, jei tai ne daznai kartojasi.

Na, tik todėl, kad saldumynų čia nėra

Sveikos
Mes tik siandien grizom is kaimo, mama gerai maitino, nezinau koki pliusa pamatysiu
Ligoniukam visiems daug sveikatytes ir kad zaizdos greiciau gytu
Nota - ir man malonu susipazinti
Nuotraukas ziurint, as neiziuriu, ka ten tau dar galima mesti
manau, kad TB tikrai blogai pamatavo, ach tie vyrai
Zingeidi, koki rankinuka gavai ? As irgi uzsisakiau rankinuka, dvejus batus, nezinau is kur pinigu medi reiks istraukt kai saskaitos pareis
Lera, gal tu testuka pasidaryk
Naujokei labas ir sekmes
spaliuke29 - 07.01
Barbaškė - 07.01
TITA777- man nesvarbu
Frofesore- 07.01
Zingeidi - 07.01
anerita*-07.01
MIKIENĖ 07.01
smile_at 07.01 (nors realiai nesvarbu), tikslas tebunie 66 kg

Mes tik siandien grizom is kaimo, mama gerai maitino, nezinau koki pliusa pamatysiu

Ligoniukam visiems daug sveikatytes ir kad zaizdos greiciau gytu

Nota - ir man malonu susipazinti

Zingeidi, koki rankinuka gavai ? As irgi uzsisakiau rankinuka, dvejus batus, nezinau is kur pinigu medi reiks istraukt kai saskaitos pareis

Lera, gal tu testuka pasidaryk

Naujokei labas ir sekmes

spaliuke29 - 07.01
Barbaškė - 07.01
TITA777- man nesvarbu
Frofesore- 07.01
Zingeidi - 07.01
anerita*-07.01
MIKIENĖ 07.01
smile_at 07.01 (nors realiai nesvarbu), tikslas tebunie 66 kg

Smile, kokia liekna faina 
Testuką sakai pirkti? su mirena ane???
)))
Naujokei, labas ir sėkmės, mūsų panašūs tikslai , tik aš su daug didesniu bagažu pradėjau, bet va sustojau ant 56-58 kg, o noriu 52kg

Naujokei, labas ir sėkmės, mūsų panašūs tikslai , tik aš su daug didesniu bagažu pradėjau, bet va sustojau ant 56-58 kg, o noriu 52kg
Parasyciau meniu, bet tiek daug valgiau kad neimanoma visko prisiminti. Ziurejau snd kazkokia laida, sake kad tie kurie daug sveria yra tinginiai, taiva as tokia, bet galeciau tinget ir i virtuve nueit

QUOTE(lera* @ 2016 03 29, 21:52)
Smile, kokia liekna faina 
)))

Liekna dar tik busiu

O su mirena stebuklu nebuna? Pradedu ir as apie ja mastyt, bet bais nenoriu

tempa tokia kvaila laikosi, iki 38.. o ryt vakare tris valandas apmokymuose issedet reikia

labas rytas
aš jungiuosi prie kavos
šiandien pusryčiai labai sotūs bet viduriuose ramu, jau galima pradėt vėl tvarkingai maitintis
aš jungiuosi prie kavos
šiandien pusryčiai labai sotūs bet viduriuose ramu, jau galima pradėt vėl tvarkingai maitintis