Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 18, 13:48)
Idomia formule internete radau, pagal kuria galima ...

Man islaikyt 2100, o mest ~1650, nesamone irnesakyk.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 03 18, 14:56)
*Idomiai skamba, kai tik vienoj vietoj norisi, kad raumuo augtu biggrin.gif
**Nemazo uzpakalio tikrai nori  blush2.gif  O nebus paskui problemu perkant drabuzius, kai liemuo zymiai uz uzpakali mazesnis  g.gif

*yra pas mane tu raunenu jau pakankamai, tad virsutine dali tik ryskinsiu, bet nebedidinsiu raumenu, o su apatine dirbsiu daugiau ir sunkiau smile.gif
**pas mane visada ta problema buvo, tai kazkaip nepergyvenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 18, 15:18)
man 1900 islaikyt, 1500 numest, visiska nesamone, su 1500 islaikyt nebent galeciau, bet tik ne numest smile.gif

O koki aktyvuma rinkaisi?

Skaityti reikia, bendram isprusimui, nes gydytojaii visko nepasako ir nepaaiskina. Kitas dalykas iki kiek mes sugebam atsifiltruoti ta informacija. Juk aisku viska prisitaikom sau doh.gif

Spaliuke, uz nervus 4u.gif
Atsakyti
Meniu
Kava , 20g juodo šokolado
Kava su pienu, 2sumuštiniai su kalakutienos paštetu (60g duonos, 50g pašteto, kelios alyvuogės, pusė pomidoro)
Tunas 200g ,šaukštelis majonezo, šaukštelis graikiško jogurto ,salotos ir agurkas
Vak bus keptas orkaitėje upėtakis (200g) su burokėliais
Atsakyti
Meniu:
obuolys
2 lietiniai su saldytom braskem
150 g naturalaus jogurto su braskem, juoda arbata sucukrum ir pienu
glaistytas surelis, kava su cukrum
2 obuoliai, sauja saulegrazu branduoliu
kalnas tuno salotu su 3 juostelem duoniuku ar kaip jos ten vadinasi
dar bus puodelis saldzios arbatos ir ko gero puodelis kefyro
Atsakyti
Meniu
pusryciam grikiai su sviestu
priespieciai varskes surelis rytas su razinom
Pietus 3 kalakutienos kotletukai, saujos rukolos ir pomidoro salotos su graikiniu riesutu aliejaus sauksteliu
vakariene orkaitej keptas omletas su feta, pomidorais ir cukinija
viso 1460 kcal smile.gif
tikiuosi protelis nepasimaisys ir daugiau jau nieko nevalgysiu

Smile_at o kiek tu cukraus dedi i arbata ir kava?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 kovo 2016 - 18:58
QUOTE(qqte @ 2016 03 18, 18:49)
Smile_at o kiek tu cukraus dedi i arbata ir kava?

nubraukta sauksteli (su lyguma). kodel klausi? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
na ka, vaikams atostogos prasidejo smile.gif
Mazasis pareiske, kad penktadienis bus sushiu diena smile.gif Manes nebuvo praeita penktadieni, vyras norejo nupirkti sushiu, bet mazasis pareiske, kad nori, tik paciu gamintu sushiu, tai vyrui teko suktis, supirkti, ko truko, kazka ten suko smile.gif
Siandien irgi teko gaminti, mazasis daugiausiai suvalge.
meniu
pusr. arbata, sumustiniai su juoda duona, sviestu, vytinta mesa, obuolio skiltelemis
piet. spageciai su mesos, papriku, pomidoru, alyvuogiu padazu, sviezias agurkas; kava, sokoladinis saldainis
pavakariai. gal 6 sushiai su tunu ir agurku
vak. balinta kava, 2 batono riekes su nutela blush2.gif
Kaip persivalgiau, skrandis issitampes doh.gif

spaliuke, nepergyvenk del mazylio, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anike*: 18 kovo 2016 - 19:33
Sveikos mergaitės 4u.gif

Prisiduodu 57.9 (+100) blush2.gif , pradėsiu rašyti ir aš nuo pirmadienio meniu, patarsit, pabarsit, nes niekaip negaliu nuridenti, vis trypčioju vietoje, o ir pabaiga visai nebe toli doh.gif

Papildyta:
Tiesa ir aš pasiskaičiavau pagal formulę, tai

išlaikyti 1500
numesti 1200 ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas mane nulis wub.gif 58,4 thumbup.gif
Reikia išlaikyt ir bandyt per delčią dar pamest wub.gif vakar dar spėjau prasibėgt beveik 4 km thumbup.gif
Einu bandyt skaičiuot ką ta formulė man rašo wink.gif
Atsakyti
Apie kokią formulę jūs čia rašot? smile.gif
Atsakyti
Oi dienele...vyras vaika nudabojo iskrito is gultuko, aisku galva dejo i grindis, vezem i priimamaji, atrodo viskas gerai, liepe stebet ... Ir dar prisakiau ziurek nei per zingsni nesitrauk, nu ziopliu, zioplys, sprogsiu is pykcio. Pamenu studiju laikais per sesija eudavom prie barako po medziais pastovet, minciu pasisemt, tai db noreciau vidury misko parekt ...
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 18, 19:55)
Oi dienele...vyras vaika nudabojo iskrito is gultuko, aisku galva dejo i grindis, vezem i priimamaji, atrodo viskas gerai, liepe stebet ... Ir dar prisakiau ziurek nei per zingsni nesitrauk, nu ziopliu, zioplys, sprogsiu is pykcio. Pamenu studiju laikais per sesija eudavom prie barako po medziais pastovet, minciu pasisemt, tai db noreciau vidury misko parekt ...

Būna dienų doh.gif doh.gif
Viskas bus tvarkoj 4u.gif
Atsakyti