Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(lera* @ 2016 03 30, 14:31)
Matosi ir taip lėlytė, norit apžiūrėti atidžiau kieno nosis, kieno akys?? biggrin.gif

jos biggrin.gif

atsimenu, mama pasakojo, kai maza buvau, i man sakydavo, "tavo nosis mociutes", tai sugriebdavau sau uz nosies ir pasipiktinusi rekdavau "ne mociutes!! mano nosyte, MANO!!!" lotuliukas.gif

kada nustosiu miego noret? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 30 kovo 2016 - 13:37
Matosi ir taip lėlytė, norit apžiūrėti atidžiau kieno nosis, kieno akys?? biggrin.gif

nu kiek ten matosi, maziukas kukuliukas mazoj fotkej, is arti norisi pamatyt biggrin.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif Mamytes vaikas wub.gif
Atsakyti
pasivaiksciojom, kol lietus parvijo, parsinesem pavasari namo smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 30, 13:11)
nemoku biggrin.gif ikelsiu paprasta viena  biggrin.gif

kokia mazuliuke wub.gif
Papildyta:
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 30, 13:50)
drinks_cheers.gif Mamytes vaikas wub.gif

man tai tecio biggrin.gif
Atsakyti
o man tai dar i nieka nepanasi biggrin.gif va spaliukes vyrukas tai jau matosi i ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 30, 15:08)
o man tai dar i nieka nepanasi biggrin.gif va spaliukes vyrukas tai jau matosi i ka smile.gif

mamytes mamytes biggrin.gif pasui fotke darem, tai gryna as vaikystej biggrin.gif

musu juodanosis ant operacinio stalo... vakar naga nusiskele, tiksliau jis kazkaip atsoko ir skilo i dvi dalis... nuvezem pas veta siandien, tai iskart narkoze ir operacija sad.gif vaziuosim pasiimti uz 1.5 val... kaip gaila suniuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 30, 10:23)
nu, kas kavos? biggrin.gif

Kavos drinks_cheers.gif biggrin.gif

Mieste su dukra buvom,tai kaip niekad sėkmingas apsipirkimas biggrin.gif

Pailsinsiu kojas ir reiks kažką pagamint iš vištienos krūtinėlės g.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 30, 14:31)
mamytes mamytes biggrin.gif pasui fotke darem, tai gryna as vaikystej  biggrin.gif

musu juodanosis ant operacinio stalo... vakar naga nusiskele, tiksliau jis kazkaip atsoko ir skilo i dvi dalis... nuvezem pas veta siandien, tai iskart narkoze ir operacija sad.gif vaziuosim pasiimti uz 1.5 val... kaip gaila suniuko  verysad.gif

eina sau vargsiukas ciucikas verysad.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2016 03 30, 14:51)
Kavos  drinks_cheers.gif  biggrin.gif   

Mieste su dukra buvom,tai kaip niekad sėkmingas apsipirkimas  biggrin.gif

Pailsinsiu kojas ir reiks kažką pagamint iš vištienos krūtinėlės  g.gif

ka pirkot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 03 30, 15:51)
Kavos  drinks_cheers.gif  biggrin.gif   

drinks_cheers.gif dabar galiu Ir as kavos isgerti. Sunus padare wub.gif pavakariams dar apelsina suvalgysiu.

Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 30, 12:54)
ka pirkot? bigsmile.gif

Dukrai nieko neradom,o ieškojom batų ir striukės,bet sau nusipirkau kelnes (ne juodas biggrin.gif ),bliuzoną ir bliuzę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 03 30, 11:36)
kada nustosiu miego noret?  doh.gif

Aha,ie man taip,jaučiuosi kaip meška žiemą biggrin.gif Vis pietučių pamiegu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 03 30, 16:09)
Aha,ie man taip,jaučiuosi kaip meška žiemą  biggrin.gif  Vis pietučių pamiegu hihihi.gif

Tavo organizmas nuo naktinio kelimosi issimuses is veziu, todel ir miegi smile.gif
Mano B irgi naktim keliasi, tai jei tik yra galimybe, tai nusnaudzia posma...

Serena, laikaisi delcios?
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 30, 13:23)
Tavo organizmas nuo naktinio kelimosi issimuses is veziu, todel ir miegi smile.gif
Mano B irgi naktim keliasi, tai jei tik yra galimybe, tai nusnaudzia posma...

Ir seniau mėgdavau pamiegot pietų biggrin.gif Ypač vasaros laikotarpiu,kai dienos ilgos smile.gif
Atsakyti