Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 30

QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 04 28, 22:40)

taigi, klausimas, kokią rinktis kriauklę, t.y. kokios spalvos, nes galvojam imti Franke akmens masės, kokį maišytuvą?

man visai patiko kaip pas Loughi, juodos spalvos, manau, taip pat dera?!  rolleyes.gif

o normalus staliukas patalpoj netelpa niekaip? Aš tikrai daryčiau geriau kokį 4vietį stalą, negu bariuką. Bet kadangi neįdėjot plano, sunku ką daugiau pasakyti šiuo klausimu.

Dėl plautuvės, jeigu dominuos daugiau plieno, tada dėčiau ko gero net ne akmens masės, o plieninę ir tada nerūdijančio plieno maišytuvą. Jeigu bus daugiau juodos (šaldytuvas, kaitlentė, orkaitė), tada juodą, kad neįvest daug spalvų vienoj krūvoj.

Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 04 28, 22:47)
Sandruskaaaaaaaaaaaaaaa, o akcentų daugiau bus juodų? Nes čia taip gautųsi kaip juodi ūsai pas blondinę...
Ką keistumėt šitoj virtuvėj?

http://baldai4u.lt/w...96-1000x580.jpg

tikrai nedaryčiau jokių atvirų lentynų. Na ir kas dar kliūna, kad trūksta gartraukio, bet matau rozetė ir anga yra, matomai kabintas vėliau. Ir orkaitės spintelė tokia vieniša kaip šašas atrodo. Spalvos ne mano skonio, bet manau ne apie tai klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 04 28, 23:08)

tikrai nedaryčiau jokių atvirų lentynų. Na ir kas dar kliūna, kad trūksta gartraukio, bet matau rozetė ir anga yra, matomai kabintas vėliau. Ir orkaitės spintelė tokia vieniša kaip šašas atrodo. Spalvos ne mano skonio, bet manau ne apie tai klausimas  smile.gif

Spalva tragika, atviros lentynos tragika. Bet pats viršutinių lentynų aukštis kaip? g.gif Tokios geriau ar iki pat lubų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 04 28, 23:17)
Spalva tragika, atviros lentynos tragika. Bet pats viršutinių lentynų aukštis kaip?  g.gif Tokios geriau ar iki pat lubų?  g.gif

O lubos kokiam aukštyje? Man visai dailiai ir toks variantas atrodo. Iki pat lubų gal kiek apsunkina langą tada.
Atsakyti
Sandruskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aš dėčiau gal paprastą kaip čia pvz:
http://homeklondike....s/2014/01/0.jpg

https://s-media-cach...3dd6c574ff3.jpg

http://cdn.freshome....-designs-24.jpg
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2016 04 28, 23:21)
O lubos kokiam aukštyje? Man visai dailiai ir toks variantas atrodo. Iki pat lubų gal kiek apsunkina langą tada.

270 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 04 28, 22:47)
Sandruskaaaaaaaaaaaaaaa, o akcentų daugiau bus juodų? Nes čia taip gautųsi kaip juodi ūsai pas blondinę...
Ką keistumėt šitoj virtuvėj?

http://baldai4u.lt/w...96-1000x580.jpg

Spalva - skonio reikalas, bet tikrai garantuotai daryčiau spinteles iki lubų ir uždaras. Nes tokios mažos - tai vis tiek ant jų viską dėsit, ir bus tas pats, kas atvira lentyna.
Turiu dabar atvirą - meistrai sakė - oi ponia, gyvesnis vaizdas bus! Tai dabar tas vaizdas toks, kad jei bogu tuoj gyvačių užsiveis, ir tada bus gyvūnijos kampelis. Bardakas ten, paprastai kalbant, tu sutvarkai - o po dienos vėl bardakas, nes ta spintelė labai po ranka ir visi viską deda.

Kaip suvokiu, būtent dėl lango tos spintelės bus labai siauros. Ir gerai, galima bus laikyti aliejų, prieskonius, o virtuvėj jų reikia milijono. Daug patogiau, negu visus sukišt į gilią spintelę ir paskui knist, kur TA paprika, ne šita, o ana, ne, ir ne šita, o dar trečia.
O jei ten tilps puodukas ir vyno bonka - išvis gerai biggrin.gif

Ir dar nesuprantu, kodėl nėra gartraukio. Kur gartraukis? Jei virtuvė su svetaine, tai gartraukis būtų gerai. Kitaip aptariamasis langas aprasos ir sutaupysit ant roleto biggrin.gif

Ir man dar apatinių durelių plotis nepatinka. Pirmos iš kairės dvi - labai plačios, ko negalėtų būt kaip visos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 balandžio 2016 - 05:19
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 04 28, 22:00)
na, kaip ir nelabai daugiau juodų akcentų, visa svetainė šviesi, vyrauja balta, dramblio kaulo spalva, o juodos, na nebent rankenėlės bus  smile.gif kriauklė, maišytuvas, na orkaitė tokia į tą pusę, šaldytuvas aliuminio spalvos.. hm.. o kokios spalvos patartumei?  4u.gif

tavo įkeltam virtuviniui, man asmeniškai trūksta šviesos, gal keisčiau viršutines atviras spinteles  smile.gif


Jei dominuoja metalas- tai kriaukle plienine. Jei tik orkaite juoda- neverta juodos kriaukles. As asmeniskai zaisciau su akcentais kitais spalvu.
Del bariuko- tai man is karto - jezau- kam tas baras. Tikriausiai ji bandet daryt tik del darbines vietos islosimo. Taciau as asmeniskai kaip is daugelis is cia- detumeme stala nedideli su normaliomis kedemis.
Jei norite daugiau darbinio pavirsiaus- rektu arba traukt kaitlente i kaire, ir kriaukle kiek imanoma mazesne deti( kalbu ne mini, o is normaliu susirast kur stalvirsio nedaug uzima)
Jūsų Didenybė- nu ka ten padarysi su tuo langu biggrin.gif Kilo mintis- jei noretum, kad iki virsaus spinteles neatrodytu uzgriozdintai- tai tada kazkokia vietisa sviesa spalva pasirinkus, daryt be rankeneliu spinteles.Jie rinktis kaip paskutiniame variante tokias spintutes- tai tas atviras virsus g.gif Nu uzsiknisi paskui su tom dulkem.

Dar vienas variantas( gal kvailas, bet pamastymui gal kas toliau istobulins):Bandau nupasakoti, jei kas papiesiu jei nesuprasi.
ta eliuminatoriu- ale "pratesciau" i virsu- is sono padaryciau su remais kokias aukstesni ale feik langa-, o ten kur jo istikro nera-paslepciau romanete, kuri nuolat kaip ir butu nuleista ir sleptu siena , bet vizualiai erdve pasikeistu,kai reiks- romanete ant tikro lango nuleidi- pasislepi nuo akiu, kai diena- pakeli iki feik lango. O sone kairej- daryciau su stiklais ka nors ant sienos- gal indauja nuleista ant stalvirsio.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 04 28, 19:17)
Aš per vėlai atėjau į šią temą, nes virtuvė dar tik planuose. Juodai, o ko jūs ten pati nevirškinat? Ir ką virškintumėt?
Kad nepridaryčiau nesąmonių biggrin.gif

Apie granito stalviršį čia mes kalbėjom smile.gif . Pirminiam plane pas mane jis turėjo būti baltas, bet kai pradėjom ieškoti, pasirodo granito balto nelabai ir yra. Kažkodėl buvau užsiciklinus, kad man reikia granito ir psio. Dabar ko gero rinkčiaus kvarcą... Grynai dėl spalvinių sprendimų.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 04 28, 19:17)
Tai taip ir vyrai kitoms patinka su smulkiais trūkumais, jie parodo, kad diedas yra autentiškas, su skiriamaisiais požymiais ir charakterio apraiškom, o ne pripučiamas iš seksšopo. Aš, pavyzdžiui, pati irgi turiu daug šakų ir nepageidauju būti auklėjama biggrin.gif

Labai geras palyginimas su tuo parketu ir šakom thumbup.gif . Nu tiksliai pasakyta ir literatūriškai taip gražiai.
drinks_cheers.gif , aš irgi nenoriu, kad mano šakas kas glaistytų... Kai pribręsiu, pati apsišlifuosiu biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(pajūrys @ 2016 04 28, 17:28)
pioneer.gif  pioneer.gif Bus padaryta del saves ir del jusu visu- desiu aukstus plintusus  biggrin.gif

Vuo, kokia tvarkinga pionierė smile.gif . Nors vieno dalyko paklausys thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane virš stalviršio irgi langas bus, 65 cm aukščio ir 2 m nedarinėjamas bei 1 m atidaromas. Norėjau didelio lango, bet dėl sklypo ribų teko sukti namą ir virtuvės langas gavosi į gatvės pusę, tad architektas įkalbėjo daryti tik tarp spintelių blush2.gif Galvoju apie medines žaliuzes g.gif Kainos didelės, šiaip man žaliuzės apskritai nepatinka, bet daugiau nesugalvoju kaip spręsti, kad ir dieną stalviršis nebūtų "ant parodos" ir tamsiu paros metu, kad pilnai užsidengtų g.gif Vyro sesuo visam name susidėjo medines žaliuzes, tai be galo patenkinti. O spinteles tai tikrai tik iki lubų darysiu, sasyskas tokias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pajūrys @ 2016 04 28, 21:01)
Ziemlia v eliuminatorie ziemlia v eliminatorie  biggrin.gif  Nu tas vaizdas tokias emocijas sukele  lotuliukas.gif Kazkas glumina, reik pagalvot kas  g.gif Kaip akvariume tos spinteles, nors rytas uz vakara protingesnes,gal ryt patiks  rolleyes.gif


QUOTE(Noa @ 2016 04 28, 21:08)
Man kažkaip tos spintelės ten per žemai. Jei jau pats langas ties pilvu, o dar spintelės tik 60 cm ar kiek ten pakeltos, tai per kur į tą langą žiūrėt, juk pilve akių nėr?

Pas mane toks langas, tik vientisas ir nedarinėjamas smile.gif . Grynai nuo apatinių spintelių iki viršutinių. Jo aukštis lygtais 55cm. Man jis labai aptinka. Specialiai tokį planavomės, nes namą statėm nuo nulio. Dėl ko toks žemas? Ogi kad nėra prasmės toje vietoje daryti aukštesnį, nes realiai tikrai toje vietoje nėr į ką žiūrėti - į kaimynės gardo tipo tvorą? na gal į savo automobilį g.gif , gražus jis man wub.gif, arba į kiemo vartus šone - irgi stengmės, kad gražu būt pažiūrėt wub.gif ... lotuliukas.gif . Ale kiek į juos žiūrėsi, vidad tokie patys biggrin.gif . Va jei būtų gamtos vaizdelis superinis pro tą langą, tikrai jis būtų normalaus aukščio, be jokių svarstymų schmoll.gif . O dabar jo pagrindinė funkcija - kad būtų šviesu virtuvės zonoje (iš tikrųjų, vasaros metu apšvietimo praktiškai nejungiu tvarkydamasi), kad matyčiau, kad ateina, dar vaikus viena akim prižvelgčiau besivažinėjančius su dvirkom. Tai va.
Papildyta:
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 04 28, 22:40)
Sveikos, reikia ir man jūsų patarimo  4u.gif
<...>
http://www.part.lt/i...283a518952.jpeg

Nors Jūs klausiat ne to, tačiau aš pritarsiu kitom dėl to "baro" - nesižiūri jis ten, užstoja šaldytuvą, nepatogu bus kasdien prie jo valgyti... Geriau mažas, normalaus aukščio staliukas.
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 04 28, 22:47)

Nedaryčiau L formos, nedaryčiau atvirų lentynų.
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 04 28, 23:17)
Spalva tragika, atviros lentynos tragika. Bet pats viršutinių lentynų aukštis kaip?  g.gif Tokios geriau ar iki pat lubų?  g.gif

Aukštis man ir dabar gerai atrodo, juo labiau, kad virtuvinis tamsus... jei būtų iki lubų, būtų griozdas. Šiaip jis pagal poreikius - jeigu turit ką ten dėti, atšviesinus virtuvę - kodėl gi ne g.gif . Bet vėlgi, Jūsų parodyta virtuvė gana didelė, tai gal ir šviesios spintelės iki lubų griozdiškai atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 04 29, 08:47)
Nors Jūs klausiat ne to, tačiau aš pritarsiu kitom dėl to "baro" - nesižiūri jis ten, užstoja šaldytuvą, nepatogu bus kasdien prie jo valgyti... Geriau mažas, normalaus aukščio staliukas.


na, kad šaldytuvas dešiniajame kampe bus, neįmontuotas, nes nesenai pirkom, nebekeisime, o prie baro šiek tiek susiaurinta spintelė per visą aukšti, susiaurinta dėl prasidedančio lango smile.gif

o bariuko reikia, nes paprastam staliukui ten vietos nėra.. verysad.gif o dabar liks 60cm nuo lango, iš kitos pusės 60cm nuo prasidedančios kampinės sofos.
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 04 29, 08:55)
na, kad šaldytuvas dešiniajame kampe bus, neįmontuotas, nes nesenai pirkom, nebekeisime, o prie baro šiek tiek susiaurinta spintelė per visą aukšti, susiaurinta dėl prasidedančio lango smile.gif

o bariuko reikia, nes paprastam staliukui ten vietos nėra..  verysad.gif  o dabar liks 60cm nuo lango, iš kitos pusės 60cm nuo prasidedančios kampinės sofos.

Apsižiūrėjau, vadinasi biggrin.gif ... ne visi dieną mato blush2.gif ... tiksliau naktį - vakar ant greičio peržvelgiau, o šiandien pakomentavau...
Įkelkit planą iš viršaus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 29 balandžio 2016 - 07:59
QUOTE(Tanite @ 2016 04 28, 23:08)
o normalus staliukas patalpoj netelpa niekaip? Aš tikrai daryčiau geriau kokį 4vietį stalą, negu bariuką. Bet kadangi neįdėjot plano, sunku ką daugiau pasakyti šiuo klausimu.

Dėl plautuvės, jeigu dominuos daugiau plieno, tada dėčiau ko gero net ne akmens masės, o plieninę ir tada nerūdijančio plieno maišytuvą. Jeigu bus daugiau juodos (šaldytuvas, kaitlentė, orkaitė), tada juodą, kad neįvest daug spalvų vienoj krūvoj.



tai va, kad netelpa, lieka maža erdvė, tad galvojam, bent mums su vyru būtų patogiau ten pavalgyt, nes prie kavos staliuko, nors ir nemažas jis, nepatogu valgyt, per žemai smile.gif

dar dėl spalvų, sakot per daug mirgu marga būtų, jei kriauklė ir dujinė juodos, o orkaitė ir šaldytuvas aliuminio spalvos? 4u.gif

įkeliu foto, katik nufotografavau, atsiprašau už netvarką 4u.gif

http://www.part.lt/i...d6fe5a0833.jpeg

http://www.part.lt/i...9474bf6264.jpeg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruskaaa: 29 balandžio 2016 - 08:13