QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 03 22, 08:12)
pas mano teta tokia pat virtuve. Labai normali.

. Su gartraukiu. Juk dabar yra tu su filtrais, nereikia angos,
mažiausiai vargų reikalautų žinoma šis variantas. Tik kažkaip mažai atsiliepimų radau apie tokius gartraukius, matomai nekaži ką jie ten traukia

Gal kuri naudoja ir gali papasakoti ar verta ?
QUOTE(rarity @ 2016 03 22, 10:07)
Galvoju, kad kažkur matyta - mano tėvų buvo tokia virtuvė, tik prišinga pusė ir radijatorius po šoniniu langu.
Pas juos buvo pusiau dviejų eilių virtuvė. Kur langų nėra, buvo per visą ilgį, kitoje šaldytuvas kampe ir spintelės. Ir pačiame kampe, po šoniniu langu staliukas. Jei didesnei šeimai, tai gal mažoka vietos prie stalo būtų, bet kai tėvai buvo dviese, tai faina buvo. Labai jauki virtuvytė.
tai aš iš karto taip daryčiau ir galvos nesukčiau, bet norisi ir gartraukį turėti, o ten per siaura bet kokiai normaliai buitinei technikai. šaldytuvas pvz dabar 63cm gylio ir tokiu atveju išsikištų už sienos kone 10cm
QUOTE(Lara22 @ 2016 03 22, 10:22)
Ducky-daryciau-L..formos-virtuve,.L.forma..užsukciau.ten-kur-radiatorius..kaip.. bara,nes--ten--radiatorius.Dvieju--eiliu--virtuves--nedaryciau-perdaug-sugrusta

..Valgomaji-daryciau-kitoje-patalpoje,stalui--ir-taip-vietos--maža--atrodo
idėja gal nebloga, bet neturiu kuom pasipaišyti, kad įsivaizduoti, ikėjos programa ne tiek pažangi

o kaitlentę su orkaite kur dėtumėte? į tą vieną eilę? aš bijau dviejų eilių, nes man atrodo žiauriai nepatogu sukiotis pirmyn ir atgal pvz su produktais
QUOTE(baka2 @ 2016 03 22, 11:25)
Manau visai realu, bendras virtuviniu spinteliu metrazas isliktu toks pat ar dar didesnis,nei dabar turite, praejimui lieka ~1.2 m. Stalui ir vietos pakankamai. Pasipaisykit ant grindu su kreida ir matysit. Butu labia jauki virtuvyte.
man irgi lb patiktų šis variantas, tik kaip sakiau bijau kad bus nepatogu sukiotis, nešioti pvz supjaustytus produktus iki kaitlentės, o aš gaminu labai daug . Kaip trūksta panašių patirčių

bet kur rasti orkaitę, kuri būtų 55cm gylio, kaži būna tokių iš viso?
Juodai, gal Jūsų akyla akis ką nors turi patarti?