Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Buvau tikra, kad 31 d. pridaviau, bet peržiūrėjau - tikrai ne, pernelyg greitai tos dienos bėga. Taigi
03.31 - žalia
04.01 ir 02 raudonos. Vakar vakare per vėlai ir per stipriai vakarieniauta. Šiandien einu į gimtadienį ir sąmoningai leisiu sau daugiau nei turėčiau leisti ax.gif
Dėl pusslogės atsisakau kontrastinio dušo, žalias/raudonas dienas kol kas žymėsiu be jo.
Volsebnica - žiūrau, konkuruosime, tik kad koja greičiau sugytų, nes sąlygos nelygios mirksiukas.gif .
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
aš kaip visada vėlyva... nesenai tik pusryčiavau ax.gif

žalia arbata be cukraus ir varškė su razinom o ant viršaus obuoliukas. Jaučiuosi smagiai, dabar va galvoju ką valgysiu po pietų g.gif kai suplanuoju tada viskas ir pavyksta smile.gif

Lauke toks geras oras bigsmile.gif taip norisi eiti, eiti, pasivaikščioti bet gaila ne mano mėnuo, ne mano diena verysad.gif verysad.gif

R's -ačiū už palinkėjimus, tikiuosi išmoksiu vandeni gerti, dar kai sporta lankau tai kažkaip atsimenu o dabar tai visai užmiršus esu
Kiek moki už makiažą gražiai padažė?

Nutė- irgi labai matytas nickas, turbūt jau kažkada esame kažkokiam forume matytos.. gal net ir čia. nes gal jau trečią kartą ateinu.
Labai smagu kai yra konkurencija, daugiau motyvacijos, aš kai atėjau iškart pasižiūrėjau kuri iš čia esančiu prie manęs stovi.

Aš visada žinau, kad lengviausiai krenta pirmi 5 kg o tada kažkaip "stop" pas mane.. senai valios nebeturiu, na bet gal ne šį kartą. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Volsebnica: 02 balandžio 2016 - 12:16
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 01, 16:47)
Aš taisykles  jau turiu sugalvojus, perskaičiau ir jūsų visų labai patiko Rasos vienas punktas, kai  " liautis valgyti, tai, kas skanu, kai net nenoriu valgyti"-čia apie mane  biggrin.gif

Šiuo metu, man šia taisyklę pasikabinti virtuvėj reiktu, kai vyras namie tai tų pagundų ohohoho o dar ir valgymo grafikas velniop, aš atrodo pagal save pavalgau, o jis rytais nevalgo tai ankstyvų pietų nori, valgo jis valgau ir aš, o kur dar kavutės ir prie kavutės doh.gif, į lėkšte maistą dedu pagal savo poreikį, bet vistiek jaučiu, kad susijaukė viskas. Kažkaip reikia atsilaikyti g.gif atsistoju prieš veidrodį ir kalbu su savim, kad dar neatrodau taip kaip galiu, turiu kur dirbėti, tad būk protinga nerykkkkkkkkkk ax.gif
Atsakyti
žiūriu čia pas visas šita taisyklė "kai vyras namie", man čia tragedija nes visada iš kelio nuveda biggrin.gif tai pakviečia pas kiniečius pavalgyti tai kokių pyragėlių atneša ax.gif gerai,kad jis pas mane tik savaitgaliais namie būna... nors ir be jo spėju doh.gif bet kai jo nėra daugiau prisilaikau, nereikia gaminti skaniai. rolleyes.gif
Tas prie kavutės- tai stengiuosi todėl jų negerti. Nuo spalio mėnesio negeriu kavos, nors kodėl nustojau gerti taip ir nesupratau " ale nieko sveiko" g.gif
Aš tai veidrodyje save myliu, aplamai tiesa sakant save myliu lotuliukas.gif bet kai reikia kažkur eiti ir nuotraukas daryti tada prasideda, jaučiasi viskas - verysad.gif verysad.gif verysad.gif kai visos gražios ir lieknos ir aš vienintelė verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Niuu ką, aš jau po seminarų, labai patiko, gavau daug naudingos informacijos ir motyvacijos, galutinai apsisprendžiau nueit pas Artūrą Sujetą konsultacijai dėl mitybos bėgiojant, sudalyvavau batelių rišimo rungtyje, laimėjau vitaminų pakuotę, pasidariau kūno sudėties tyrimą, išdrįsau Vaidai Žūsinaitei įteikti dovaną nuo el.parduotuvės, po to skaniai papietavom kiniečių restorane, aplankėm Trijų kryžių kalną ir grįžom namo pilni gerų emocijų rolleyes.gif

Beje, R's, minėjai, kad nori pirkt bėgimo batelius, ar jau nusipirkai? Jei ką, turiu -50% nuolaidą Nike bėgimo bateliam Akropolio Nike parduotuvėj, galioja iki balandžio 15 dienos. Jei nori, sakyk, nes aš tikrai jos nepanaudosiu smile.gif

04.01 zalia
04.02 raudona
Atsakyti
D'esprit- kokia turiniga tavo diena thumbup.gif wub.gif
Smagiai, kad laimėjai 4u.gif vitaminai geras reikalas smile.gif

ką parodė tas kūno sudėties tyrimas?

šiandien mano planuose jau daugiau nevalgyti. Ir vis dar išgerti litrą vandens doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 02, 19:34)
D'esprit- kokia turiniga tavo diena thumbup.gif  wub.gif
Smagiai, kad laimėjai 4u.gif  vitaminai geras reikalas smile.gif

ką parodė tas kūno sudėties tyrimas?

šiandien mano planuose jau daugiau nevalgyti. Ir vis dar išgerti litrą vandens doh.gif

Vitaminai kažkokie energetiniai, suveikiantys per 30min, dar per daug nesinagrinėjau, kas ten, bet gal kada pravers smile.gif

Kūno sudėties tyrimas parodė, kad vidiniai riebalai normos ribose, o išorinius reikia mažinti. Ties tuo dabar ir dirbsiu smile.gif
Atsakyti
g.gif net nežinojau, kad yra tokie vidiniai riebalai.... reikia man daugiau viskuo domėtis

Šiandieninė diena manau bus žalia jei dar spėsiu išgerti stiklinę vandens ir padaryti pratimus presui... nes tik to trūksta iki žalios dienos rolleyes.gif thumbup.gif
kažkaip 2 dienas atsilaikiau - tikiuosi rytoj atvarys vyras ir nesugadins man mano žaliųjų dienų.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 01, 23:19)
Sveika prisijungusi, pasakok, koks ūgis, svoris, kiek nori sverti  smile.gif

Dėl sporto - smagu  rolleyes.gif  čia temoj radai nuorodą ar facebook'e?  ax.gif
Ot pavasaris..

Prisiduodu :
Ūgis 167 cm
Svoris 87 kg
Norimas 75 kg

Treniruotes pirmiau pamačiau facebook, o veliau ir čia užmačiau smile.gif
04 01
04 02
Nesinori tik pradėjus raudonuot ax.gif
Atsakyti
2d zalia, bet kalorijų per daug suvartojau. Labai neteisinga diena mitybos atzvilgiu buvo...bet savaitgaliais sau tai atleidžiu.

Volsebnica, kodel kava nesveika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 02 balandžio 2016 - 21:46
QUOTE(jovivita @ 2016 04 02, 21:31)
Prisiduodu :
Ūgis 167 cm
Svoris 87 kg
Norimas 75 kg

Treniruotes pirmiau pamačiau facebook,  o veliau ir čia užmačiau  smile.gif
04 01
04 02
Nesinori tik pradėjus raudonuot  ax.gif

mano mintys tokios pacios rolleyes.gif gėda kažkaip net būtų tik atėjus

QUOTE(airv @ 2016 04 02, 21:45)

Volsebnica, kodel kava nesveika?

Net nežinau tikslios priežasties kodėl nustojau gerti kavą. Geriau du puodukus max per dieną tik ir tik kavos vieną šaukštelį dėjau g.gif bet šeip esu daug skaičiusi, kad ji kaip ir nelabai sveika yra, juolab nėra man jai poreikio tik, kad skanu wub.gif
kiek žinau ir skaičiau - ilgai vartojant veidui suteikia geltoną atspalvį, trigdo kvėpavimo takų veiklą kažkiek, skatina dantų ėduonies vystymąsi. Nors aišku, kavos poveikis priklauso nuo kiekvieno organizmo savybių, bei išgerto kavos kiekio. Tiesa sakant nežinau net ar tikėti tuo pati nes daktarų nuomonės labai skiriasi

04.02

aš taip laukiu trečiadienio, kad pasisverti ax.gif čia man tik vienai taip?

Jau vėlu, reikia eiti gulti,
Labanaktukas
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės 4u.gif

aš matyt prisišaukiau rimtą motyvą imti save į nagą - sveikata...Pradėjo kilti spaudimas - ne kasdien, bet kartais iki 140, 147, o apatinis iki 90.......Galva sunki. Vaistų dar jokių negeriu - gal jūsų tarpe yra su spaudimu draugaujančių ir galinčių patarti kaip pradėti, tačiau man atrodo pirmiausia reikia sureguliuoti svorį doh.gif ir maistą doh.gif , nes ir cholesterolio daugiau nei reikia, ir cukrus ant ribos unsure.gif

Taip kad privalau susiimti. Mano atveju gal ir motyvas rimtesnis bus valios kišenėje paieškoti, nes tik estetinis reikalas manęs neprivertė susiimti... smile.gif

Apkuopiu namus ir eisim į lauką saulyte pasidžiauti 4u.gif
Atsakyti