Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(savita1 @ 2016 03 29, 10:57)
Ir sakot dideli rolleyes.gif  As tai sakyciau atvirksciai, reiktu dydziu didesniu, nes jums gaunasi kaip skinny sitie dzinsai, o realiai turi atrodyti kaip modeliui gap psl ax.gif

drinks_cheers.gif
aš irgi sakyčiau, kad dydžiu didesnių reikia smile.gif nebent norit kaip skinny nešiot.

Man GAP puspalyje ant modelio labai gerai jie žiūrisi thumbup.gif

QUOTE(ciurlionis @ 2016 03 29, 11:06)
turiu as juos,ne avikailis,o pure wool

man atrodo UGG nebegamina su avikailiu ar aš klystu? nes kiek skaičiau pačiame UGG puslapyje, jie atsisakė avikailio dėl aplinkosauginių motyvų.
O jei kokie retailer'iai nurodo, kad avikailis, tai greičiausiai bus klaida.
Atsakyti
Mergaites,priminkite is kur kuprines perkate g.gif Niekaip nerandu,kazkaip poter vadinasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2016 03 29, 12:52)
Mergaites,priminkite is kur kuprines perkate  g.gif  Niekaip nerandu,kazkaip  poter  vadinasi  tongue.gif

potterybarnkids turbut? dar landsend

JCREW pildo, laukiu uzsakymu su 30-50%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 kovo 2016 - 12:02
Turime laisvus siuos JCREW rubus, norincios rasykite i el.pasta:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Gal kuria domina? American Eagle jeggings'ai, dydis rasomas 2, bet realiai sakyciau labiau link 0. Jei domina, turiu realiai nuotrauka. Tikrai dailus dzinsai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Ir prie GYMBOREE junkites, geru kainyciu yra ir dar 20% kodukas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 03 29, 14:05)
Ir prie GYMBOREE junkites, geru kainyciu yra ir dar 20% kodukas. 4u.gif

o kur ja srandat mastau.gif nes mano kas buvo po 4.99 dabat virs 10 dol.......kainos tai gerų nerandu ax.gif
Papildyta:
sorry papildyta tikrai lendam i gymboree :)
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 03 29, 13:16)
o kur ja srandat  mastau.gif nes mano kas buvo po 4.99 dabat virs 10 dol.......kainos tai gerų nerandu  ax.gif
Papildyta:
sorry papildyta tikrai lendam i gymboree smile.gif

Berniukam yra ymesta ir dzinsiuku gerom kainom, is senu kolekciju papildyta ir bliuzoniuku gerom kainom, yra ka pasirinkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 03 29, 13:21)
Berniukam yra ymesta ir dzinsiuku gerom kainom, is senu kolekciju papildyta ir bliuzoniuku gerom kainom, yra ka pasirinkti. smile.gif

bet džinsų visai nėra dydžių, kur kainos geros
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 03 29, 14:21)

išsiunciau, tik dabar tikekimes, kad pagaus kazka 4u.gif as tik marskinuku su linu berniukui radau tinkamus, daugiau merginai groziai bigsmile.gif
Papildyta:
http://www.gymboree....shirt-140143355 berniukai koks grozis eina sau jau dingo M dydis, bus pamete kaip suniukam kaula ir dings tuoj viskas unsure.gif
Atsakyti
YOOX 25% krepsy
Atsakyti
linamog jamk gymboree kol neislavė visko smile.gif))
Papildyta:
ačiū pagavo is 4 dvi prekes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 29 kovo 2016 - 13:53