Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(braskee84 @ 2016 03 31, 20:37)
I NB tema  biggrin.gif  praeitas metais negalejau ziureti i NB, bet pabandziau atsisiusti ir isitikinti, ar tikrai jie tokie nerealus. Tokio patogumo ir lengvumo batu nebuvau turejusi  bigsmile.gif  Del isvaizdos, mano skoniui,  Converse graziau, bet NB uz Conversus man 100 kartu patogiau.

Dabar bandysiu dukrytei uzsakyti, kad i kelione abi su potogia avalye vyktume  4u.gif

NB labai lengvuciai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2016 03 31, 20:15)
as ir ju nemegstu,. nusipirkau ir marinuoju spintoje,  sakiau eisiu sportuoti, bet ja pusmeti einu  blush2.gif
Papildyta:
beje savus galiu perleisti naujus, pirkau per merginas  tik ne tokia kaina ,6,5 dydis
NB 750
spalvos tokios:
user posted image

vidpadis 24 cm
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2016 03 31, 17:48)

mirksiukas.gif biggrin.gif
QUOTE(gretuxxx @ 2016 03 31, 22:09)
O Kaunas gavo siuntinukus?  g.gif

Taip, turiu nauja siunta. Laiskelius surasysiu, kai turesiu mokejimu patvirtinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 03 31, 20:31)
nb man patogiau nei conversai, bet abu labai wub.gif
siūlau įsigyti wub.gif

drinks_cheers.gif man irgi nb patogiau, nors vasarą balti converse gražiau biggrin.gif
Atsakyti
Loren thumbup.gif
Parasiau tau laiskiuka. rolleyes.gif
Atsakyti
help.gif COACH sportinio tipo bateliai atitinka dydį ar didinti 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2016 03 31, 20:35)
Va ir vel susimastyt privertei  lotuliukas.gif del to patogumo. Naujo modelio conversai irgi patogus g.gif

as siuos turiu wub.gif ,tai kojyte kaip basa,apsiauni ir nusiaut nesinori biggrin.gif su 39dydziu,emiau 8.5 dydi,tiko idieliai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Parduodu adidas superstar kedukus verysad.gif balti, man per dideli. 10 dydis, atitinka 41-41,5, nauji, tik siandien gauti, kaina 97eur

user posted image

Atsakyti
6PM nedaug truksta
ir LEVIS iki -40% tik $50

http://www.6pm.com/c...edium=affiliate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 31 kovo 2016 - 21:29
Gal kas turi tokius? kaip jie? http://www.amazon.co...w...=UTF8&psc=1
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2016 03 31, 21:13)
as siuos turiu wub.gif ,tai kojyte kaip basa,apsiauni ir nusiaut nesinori biggrin.gif su 39dydziu,emiau 8.5 dydi,tiko idieliai 4u.gif
user posted image

nuoroda galyma i Jusu nb? rolleyes.gif
Atsakyti
Vix maudomo kelnaites - full bikini bottom - su 93 cm- S dydis tiks? ar M geriau imti ?
patarkite kas susidurete su ju maudomais

pamenu apie juos buvo kalbeta kad kai kurie modeliai mazinti bet neuzfiksavau ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 03 31, 21:27)
Vix  maudomo kelnaites  - full bikini bottom - su 93 cm- S dydis tiks? ar M geriau imti  ?
patarkite  kas susidurete su ju maudomais 

pamenu apie juos buvo kalbeta kad kai kurie modeliai mazinti bet neuzfiksavau  ax.gif  ax.gif

Jei tai bia modelis, tikrai turetu tikti, or ripple tai geriau M manyciau.
Atsakyti