QUOTE(Paulyna @ 2016 04 12, 13:10)
Vakar siandienai dienos korta traukiau iskrito kardu sesi, pagrinde veiksmas vyko darbe ir ne nezinau kaip ja apibudint,darbe tai aisku blogai jauciaus nores dingt is ten bet galimybiu nebuvo. Rytojui iskrito lazdu karalius bent jau pagal isvaizda korta geriau nuteikia.....
Papildyta:
As ir skorpis acc bet wprasymas visiskai neatitinka labiau panasu i mano vyra, kuris vezys
Papildyta:
As ir skorpis acc bet wprasymas visiskai neatitinka labiau panasu i mano vyra, kuris vezys
kardu 6 manau ir apibudino t busen, kad norejosi kuo greiciu iseiti is drbo. nes si korta reiskia kelione, permainas.
del skorpo, tai dar priklauso ir kokios planetos saveikauja ir pan. pvz maniski valdo marsas, kiek prisimenu. tai jis kaip zmogus gali buti labai agresyvus. na, cia jau niuansai, reikia gilintis astrologiskai labiau.
Papildyta:
kazkas su mano a raide atsitiko.. kazkaip uzstrigo, kad Ritandra radai reiksme, jog 3 monetos reiskia neistikimybe... kiek zinau trys taures apv turi tokia reiksme. o 3 monetos, tai (bent jau man) reiskia bendradarbiavima, bendras pajegas vardan vieno tikslo, egzaminus ir grupini darba.

Papildyta:
Jeigu norit, galiu duoti klausima praktikai. mano brolis siuo metu iesko darbo ir paprase pasneketi su vyru del darbo. gal atsirastu vieta pas maniski dirbtuvese.. klausimas: ar mano vyras idarbins mano broli? ar suras jam darbo? kokios galimybes jam cia susirasti darba ir issilaikyti? na, klauskit kaip jums patogiau.. feedback'a duociau po keliu dienu. siandien tureciau pasneketi su vyru ir butu aisku kokia padetis. jeigu galesiu as ryt issitrauksiu irgi kortikes. siandien jau be sansu, o ir jegu nulis.. vaikstau miegodama.