Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

QUOTE(Paulyna @ 2016 04 12, 13:10)
Vakar siandienai dienos korta traukiau iskrito kardu sesi, pagrinde veiksmas vyko darbe ir ne nezinau kaip ja apibudint,darbe tai aisku blogai jauciaus nores dingt is ten bet galimybiu nebuvo. Rytojui iskrito lazdu karalius bent jau pagal isvaizda korta geriau nuteikia.....
Papildyta:

As ir skorpis acc bet wprasymas visiskai neatitinka labiau panasu i mano vyra, kuris vezys

kardu 6 manau ir apibudino t busen, kad norejosi kuo greiciu iseiti is drbo. nes si korta reiskia kelione, permainas.

del skorpo, tai dar priklauso ir kokios planetos saveikauja ir pan. pvz maniski valdo marsas, kiek prisimenu. tai jis kaip zmogus gali buti labai agresyvus. na, cia jau niuansai, reikia gilintis astrologiskai labiau.
Papildyta:
kazkas su mano a raide atsitiko.. kazkaip uzstrigo, kad Ritandra radai reiksme, jog 3 monetos reiskia neistikimybe... kiek zinau trys taures apv turi tokia reiksme. o 3 monetos, tai (bent jau man) reiskia bendradarbiavima, bendras pajegas vardan vieno tikslo, egzaminus ir grupini darba. ax.gif
Papildyta:
Jeigu norit, galiu duoti klausima praktikai. mano brolis siuo metu iesko darbo ir paprase pasneketi su vyru del darbo. gal atsirastu vieta pas maniski dirbtuvese.. klausimas: ar mano vyras idarbins mano broli? ar suras jam darbo? kokios galimybes jam cia susirasti darba ir issilaikyti? na, klauskit kaip jums patogiau.. feedback'a duociau po keliu dienu. siandien tureciau pasneketi su vyru ir butu aisku kokia padetis. jeigu galesiu as ryt issitrauksiu irgi kortikes. siandien jau be sansu, o ir jegu nulis.. vaikstau miegodama. wacko.gif
Atsakyti
O man trys pentakliai pastoviai teisinasi ant kokiu (valstybiniu) instanciju, kur teisiniai reikalai vyksta, pvz vat Ritandrai del ivaikinimo krito, ant ambasados krito ir pan
Atsakyti
Gavau sms kad ryt extra susirinkimas del aiksteles bute kur dabqr isnuomave. Ta reikala ir susirinkima kviecia toka slykstus zmogus. Neprognozuojamas doh.gif

Klausiqu kqip seksis ryt susirinkimas? Ko tiketis?

3 kqrdai (apv) / 4 kardai/ 7 diskai

Manau bus debatai, suirute, kazkokie priekaistai bandymai kompromituot. Susirinkimas nebus malonus. Bet finale nieko jis nepes viskas baigsis gerai?

Kaip manot?
Papildyta:
Kokia galimybe isidarbint gabiVia52 broliui pas vyra darbe?

7 lazdos (apv) / 6 lazdos (apv) / disku karalius.

Manau tavo vyras nelabai bus suzavetas sita mintim, speciau kad jis net laiko sena nuoskauda ant tavo brolio ir tas jo sprendima lemia neigiama linkme. Bet disku karalius palanki korta. As sakau taip jei sprendimas priklquso tik nuo tavo vyro tada jo neidarbins, jei jis nebus jo tiesioginis virsininkas tada isidarbint tikimybe reali.

Nors jei reiktu rinktis taip arba ne , rinkciaus ne.

Dar klausiau kokios priezastys sprendimo ir istraukiau imperatore.

Manyciau tu bandysi itakot sprendima wink.gif daryt palankia itaka. Imperatore seimos korta tai ir rodo gal brolio palaikyma.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 12, 14:24)
Gavau sms kad ryt extra susirinkimas del aiksteles bute kur dabqr isnuomave. Ta reikala ir susirinkima kviecia toka slykstus zmogus. Neprognozuojamas  doh.gif

Klausiqu kqip seksis ryt susirinkimas? Ko tiketis?

3 kqrdai (apv) / 4 kardai/ 7 diskai

Manau bus debatai, suirute, kazkokie priekaistai bandymai kompromituot. Susirinkimas nebus malonus. Bet finale nieko jis nepes viskas baigsis gerai?

taip, pasiziurejau apv reiksme, tai raso, kad neigimas del netekties ir nesupratingumas. tai bendrai paemus manau, kad bandys kazka "makliuoti", sukti reikala, bet rezultatas bus, kad zmones to atsisakys ir jis naudos is to dideles negaus. arba padariniai bus jauciami tik po tam tikro laiko..

[b]Papildyta:

Kokia galimybe isidarbint gabiVia52 broliui pas vyra darbe?

7 lazdos (apv) / 6 lazdos (apv) / disku karalius.

Manau tavo vyras nelabai bus suzavetas sita mintim, speciau kad jis net laiko sena nuoskauda ant tavo brolio ir tas jo sprendima lemia neigiama linkme. Bet disku karalius palanki korta. As sakau taip jei sprendimas priklquso tik nuo tavo vyro tada jo neidarbins, jei jis nebus jo tiesioginis virsininkas tada isidarbint tikimybe reali.

Nors jei reiktu rinktis taip arba ne , rinkciaus ne.

Dar klausiau kokios priezastys sprendimo ir istraukiau  imperatore.

Manyciau tu bandysi itakot sprendima wink.gif daryt palankia itaka. Imperatore seimos korta tai ir rodo gal brolio palaikyma.

taip, viskas labai teisingai. manau, kad maniskiui neapsimokes idarbinti brolio pas save, grynai del mokesciu.. ir gal nelabai nores apsiimti tuo. sprendimas priklauso tik nuo mano vyro.

Irony, taip, 3 monetos dar gali reiksti tiesiog "darbo pravierkas". kaip ten vadinasi? revizija lygtais.. arba darbo inspekcija ir pan. smile.gif

Papildyta:
as jau pastebejau, kad paskutiniu metu tik Imperatore ir krenta "ant manes".. blink.gif
Atsakyti
Ritandra, man atrodo nieko doro tas zmogus nepasakys, gal kokiu pinigu papildomai nores parinkt, bet is esmes greiciausiai pasijusi be reikalo iskviesta ir be reikalo nuvykusi smile.gif

Gabivia, ne ta turejau minty apie tris pentaklius. Greiciau jau tokias, kur pats kreipiesi del kokiu tai priezasciu, o ne pas tave ateina praverkai smile.gif
Atsakyti
sveikos,

ir koks durnius liepe man keltis iš lovos ir važiuot miestan doh.gif ***** pataškiau pinigu... doh.gif doh.gif cia tikrai kur kortos rode kad isleisiu belekam tai va prasidejo... pamasciau kad reikia patogiu batų,nes daug vaiksčiosiu - nusipirkau batus. Einu mastau nei penki nei desimt prie mano kelniu unsure.gif o kadangi priaugau 5 kg netyčia blush2.gif tai negaledama susitaikyt kad dydis jau ne 34 visur matavaus 34 ir visur mazos... mazos.. bet as nepasidaviau cool.gif radau kur 34 TIKO !!!! (ryškiai iš serijos "padidintas" ) bet aš ji radau. Tai nusipirkau.. bet kadangi jau buvau apsukus parduotuves tai akyse atgaminau kur maciau švarka kuris tiktų... doh.gif būčiau susilaikius bet prisiminiau vienos geros tetos pasakyma , kad reikia pirkti drabuziu iskar visa linija.. nes paskui buna kad turi kelnes bet kaip eit reikia nei batai tinka nei bliuzele blush2.gif tai prasiskleidžiau pinigine, permečiau euriukus ir galvoju nu ***** lotuliukas.gif visa linija tai visa linija cool.gif

blogiausia kad nežinau už kokius pinigus ryt vaiką nukirpsių lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o dar blogiau kad vaziuodama galvoju, ok, kelnes.. svarkas.. bet oras toks kad reikės viršaus kokio. Striuke + svarkas - kaimas runkeliuose, paltas per silta... jopsikmat reikia kokio ploscio, nu neturiu doh.gif pinigų irgi... pasakysiu vyrui tai jis man liepsis rinktis varianta - kaimas runkeliuose lotuliukas.gif

važiuoju i susirinkima, paklausysiu to asilelio dar doh.gif jei rinks pinigų apsimesiu kad pinigine palikau namie lotuliukas.gif
Atsakyti
Va cia tai apsipirkinejimas thumbup.gif Prajuokinai ir praskaidrinai bjauria diena.
Kaip susirinkime sekesi?
Atsakyti
Teisingai jei jau pirkt tai eilute, as ziaurei nemegstu parduotuviu ir mados nesivaikau, klasika man prie sirdies ir visada spintoj randu ka apsirengt kad ir 10 metu senumo rubas butu
Atsakyti
O as megstu pasitasyt po parduotuves,paziuret,paciupinet ,nu ir kartais nusipirkt nei si ,nei ta lotuliukas.gif
Atsakyti
jooo.. su tais apsipirkinejimais taip ir buna... biggrin.gif man tas pats, tik ne su drabuziais, o su knygynais. visada apeinu, 'prachekinu' ar atveze kokiu nauju knygu, piestuku, kitu mazmoziu ir pan. nu as galeciau ten vaiksciot ir vaiksciot.. ir visada nusiperku ka nors. bileka-reikia, nereikia.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 13, 20:19)
Teisingai jei jau pirkt tai eilute, as ziaurei nemegstu parduotuviu ir mados nesivaikau, klasika man prie sirdies ir visada spintoj randu ka apsirengt kad ir 10 metu senumo rubas butu

zinok as tokia irgi, ir labai nemegstu leisti pinigu skuduram doh.gif o jei isleidziu man gaila kokias dvi dienas smile.gif todel jei perku tai perku sezonui ir pamirstu, vaiksciot po pardes ne man, o kaip kiti dar siaip pasmirinet be pinigu schmoll.gif tada isvis pravalas.
mano ir apranga klasikine, jei kelnes tai juodos, be jokius "sezoniniu siulius, ar madoj esancio kanto" , jei batai tai tiesiog batai, nei zali nei geltoni lotuliukas.gif rankinukas irgi.. kaip sakau ir i baliu ir i pagraba kad tiktu doh.gif kartais gaila man saves del to, man grazu kaip kiti susiderina ir t.t. o as ne , galiu sakau lygtis jum isvedinet bet prie ko petkelnes melynasa uzsidet tai uzmusk nesumastysiu lotuliukas.gif man apsiperkant isvis tobula kaip pamatai manikena aprengta ir galvoji " va va, kaip tik man" bet kaip atsinaujini i metus karta tai buna kaip siandien doh.gif
Ir aplamai kainso po to euro su LT atlyginimais blink.gif

PRAKTIKAI. skelkit kokia zinia man pasake siandien vyras?
Atsakyti
Meciau kortas klausimui.

Kaip seksis vyrui su vienu objektu?

Tauriu tuzas (apv) / lazdu karalius/ magas (apv) (papildoma lazdu 4)

Tuzas apverstas radau kad issekimas, nusivylimas, nuovargis tai faktas kad jis ir taip daug dirba ir emesi sito jam reiks reiks padirbet ir dar geodrafine padetis nepalanki (vazinejimas) pareikalaus daug laiko ir nervu. Lazdu karalius nezinau man jis daznai krenta kaip tik vyro reikalai, nesuprantu ar cia jis ar su darbais ir juo susijes zmogus. Bet lyg neblogai ar vyras ar tas zmogus bet korta rodo kad sumanus zmogus su patirtim reiskias nedurnas lotuliukas.gif va magas apverstas man nieko gero nesako... todel traukiau papildoma klausdama kaip viskas pasibaigs? Ir 4 lazdos tai ok??? Ypac darbu pozicijoj. Nauja pradzia ir t.t

Kadangi magas apverstas rodo apgavyste isdavyste tai traukiau korta klausdama ar galima pasitiket zmonemis kuriems jis dirbs?

Tauriu 7 (apv) ...

Kaip manot jus?
Atsakyti