Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 20, 15:50)
SADNESS, kazkaip uzkliuvo uz akiu smile.gif Jusu jauniausiam vaikiukui jau tuoj 6? O jusu nestumo liniuote vis dar tebera  biggrin.gif  Jei klystu, atsiprasau  4u.gif

Mano mazyliui 1,3 metuku, o liniuotes nemoku nusiimt ax.gif nuemiau kad netodytu, bet kazka nedadarau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SADNESS: 20 balandžio 2016 - 15:05
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 19, 15:39)

kas neramina GabiVia 52? klausiu taip gal bus aiskiua man smile.gif nes jei toks klausimas kyla tai vistiek kazkas ant dusios guli.

laimes ratas/tuzas disku/ apv 4 kardai

zinai as manyciau tau neduoda ramybes kad kazka padarei ir dabar gailiesi, gal negrizai i darba, gal isejai is darbo, bet tai susija su prarasta laisve. Tau labai svarbu finansine nepriklausomybe o dabar manau to neturi. Tu tokia ikalinta laike, 4 kardai rodo net depresija, tu nezinai ka nori dirbti, nezinai ka nori veikti, toks ligonis be ligos  verysad.gif nesistebiu kodel tau sis klausimas kyla, nes tu galetum ir nori is to issikapstyti bet neturi uz ko uzsikabinti...

taip, teisingai. tik viskas sukasi ne apie darba, o apie santykius su vyru. esu nuo jo visapusiskai priklausoma ir tas mane varo is proto. tikru tikriausiai jauciuosi kaip kaline, negalinti pabegti is kalejimo. biggrin.gif

gerai, ziuriu koks kortu patarimas butu Gabi?

9 taures (apv) / 7 diskai (apv) / imperatore (papildoma 10 disku)

zinok patarima suprantu kad dabar tu turi elgtis kaip reikalauja "taisykles" . daryti tai kas priimtina, keisti nieko nereikia. zinai , cia tiktu pasakymas "jei negali pakeisti dalyko , pakeisk poziuri i ta dalyka" nes tu nematai pliusu kokius turi, ir imperatore ir 10 disku manau pati supranti rodo seima.. tu turi atrast cia ramybe ir dziaugsma. gal tikrai vestuviu reiktu? taip panasiai kortos sukrito.

taip, teisingai. reikia tiesiog susitaikyti su esama padetim ir atrasti joje dziaugsma. kai man pasidarys cia viskas gerai, tada ir jausiuosi geriau.

Ar gabi, reikia vestuvem sutvirtint seima?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  paisdykaukim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

menulis (apv) / 9 diskai / vezimas (papildoma isimylejaliai)

manau tavo vyriskis per daug dirba ir neturi laiko sukti galvos apie vestuves, jis zmogus realiai mastantis ir jam tai tiesiog atrodo nereikalinga, na is serijos "o kam? gi myliu  as ja? nafik dovanot tas geles kas menesi" biggrin.gif taip jam su tom vestuvem, jis zino ka jaucia ir jam nereikia seilejimosi smile.gif

taip, visiskai teisingai. mano vyras darboholikas ir jam tos vestuves 'nei siknoj, nei galvoj' biggrin.gif jam to paprasciausiai nereikia. o ir santykiai nera super geri. tai jos automatiskai atsimeta. beto as ir pati nezinau ar noriu tu vestuviu. labai del to abejoju. nebent del oficialumo, kad buciau teiseta zmona. ir seimoje pavardes butu vienodos.

bet vezimas ir isimylejaliai manau rodo kad tu islauksi savo drinks_cheers.gif wub.gif

sios kortos manau rodo mano itarinejimus del trecio asmens. blush2.gif
Papildyta:
Kaip jums tokios Taro kortos? biggrin.gif food fortune
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 20, 16:59)

Galima butu nusiristi iki klausimu "ka siandien valgiau?" su jom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 20, 10:26)
Galima butu nusiristi iki klausimu "ka siandien valgiau?" su jom  lotuliukas.gif

tai jos tam ir skirtos, kad pasiziureti ka valgyti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 20, 17:59)

[B]sios kortos manau rodo mano itarinejimus del trecio asmens.[/b]  blush2.gif
Papildyta:

tau rimtai nuo sedejimo su vaikais taip lotuliukas.gif doh.gif va del sitos priezasties nei vieno vaiko neauginau, po gimdymo - darbai. Vyras veiklos pilnas, grizta pavarges, apie mano serialus nenori ne girdeti, o jei dar vakariene ruosei o jis pavalges grizo blink.gif blink.gif *****.. todel pamasciau kad viena diena ji tiesiog uzk... ir prisigalvodavau irgi nesamoniu , tai ne taip paziurejo tai ne ta sugalvojo.. relax GabiVia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 20, 11:39)
tau rimtai nuo sedejimo su vaikais taip  lotuliukas.gif  doh.gif  va del sitos priezasties nei vieno vaiko neauginau, po gimdymo - darbai. Vyras veiklos pilnas, grizta pavarges, apie mano serialus nenori ne girdeti, o jei dar vakariene ruosei o jis pavalges grizo  blink.gif  blink.gif  *****.. todel pamasciau kad viena diena ji tiesiog uzk...  ir prisigalvodavau irgi nesamoniu , tai ne taip paziurejo tai ne ta sugalvojo.. relax GabiVia  cool.gif

galbut tu ir teisi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 18, 22:20)
na, perziurejau savo saltiniuose apverstu kortu reiksmes, bandysiu interpretuoti.
jeigu sujungti visas kortu reiksmes i bendra, tai manau jos tau nori pasakyti, jog anyta tiesiog laiko pagieza ant taves. kaip ir tu pati sakei  - is pykcio netveria savame kailyje. manau, kad ji nori prikirpti tau uodega ir galanda dantis. ir per ta savo susigalvota pagieza ir pykti nemato gerosios santykiu puses ir pati atsisako su tavimi graziuoju bendrauti. tiesiog nemato tai kas yra gera, o viska pavercia blogiu.

dekis sau didli pliusa, nes siandien anoji "ismete kozeri" lotuliukas.gif prisiminiau kad komentavai anytos reikalus ir galvojau kad oi nebendraujam tai kur jau ka ji man cia organizuos.. o va prasau. Gi skambina mano vyrui snd ir aiskina kad mamos dienai uzsako kavine kad atvaziuotu pasisedet (zino kad as nevaziuosiu tai galvoja liksiu viena per mamos diena, bus man kerstas) o mano vyras sako, ne, manes nebus, as su seima svesiu ammos diena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pipiec net manau kaip ji dabar savo rugstim spjaudosi, ciuju jau lekia kokia vudu lele pirkt ir adatu kruva, badys mane isivaizduodama thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet uztat as kaip ant sparnu, vyras pagaliau suprato esme... 10 metu reikejo mano juodo idirbio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 20, 16:57)
dekis sau didli pliusa, nes siandien anoji "ismete kozeri"  lotuliukas.gif  prisiminiau kad komentavai anytos reikalus ir galvojau kad oi nebendraujam tai kur jau ka ji man cia organizuos.. o va prasau. Gi skambina mano vyrui snd ir aiskina kad mamos dienai uzsako kavine kad atvaziuotu pasisedet (zino kad as nevaziuosiu tai galvoja liksiu viena per mamos diena, bus man kerstas) o mano vyras sako, ne, manes nebus, as su seima svesiu ammos diena  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  pipiec net manau kaip ji dabar savo rugstim spjaudosi, ciuju jau lekia kokia vudu lele pirkt ir adatu kruva, badys mane isivaizduodama  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

bet uztat as kaip ant sparnu, vyras pagaliau suprato esme... 10 metu reikejo mano juodo idirbio  cool.gif

Alia tai kokia ragana uosviene turi, mano ex buvo labai gera moteris, net ir dabar pabendraujam po daug metu skyrybu, o dabartines neturiu tai gal irgi gerai 😉
Papildyta:
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 20, 14:59)

Gal ir nebloga ideja kai minciu pritruksta ka gamint, o jei iskristu koks mandras receptas ir tingeciau gamint, o jei dar apverta .... neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 20, 11:57)
dekis sau didli pliusa, nes siandien anoji "ismete kozeri"  lotuliukas.gif  prisiminiau kad komentavai anytos reikalus ir galvojau kad oi nebendraujam tai kur jau ka ji man cia organizuos.. o va prasau. Gi skambina mano vyrui snd ir aiskina kad mamos dienai uzsako kavine kad atvaziuotu pasisedet (zino kad as nevaziuosiu tai galvoja liksiu viena per mamos diena, bus man kerstas) o mano vyras sako, ne, manes nebus, as su seima svesiu ammos diena  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  pipiec net manau kaip ji dabar savo rugstim spjaudosi, ciuju jau lekia kokia vudu lele pirkt ir adatu kruva, badys mane isivaizduodama  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

bet uztat as kaip ant sparnu, vyras pagaliau suprato esme... 10 metu reikejo mano juodo idirbio  cool.gif

nu geras cia.. biggrin.gif bet kokios ziaurios tos anytos buna. niekaip negali savo vaiku paleisti..
Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 20, 13:02)
Gal ir nebloga ideja kai minciu pritruksta ka gamint, o jei iskristu koks mandras receptas ir tingeciau gamint, o jei dar apverta .... neisivaizduoju

as cia 'ant bajerio' jas idejau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien prie kortu neprisesiu wink.gif diena tokia sunki buvo... kad nenoriu dar mastyt 😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 20, 00:25)
ok, i visus klausimus atsakiau  tongue.gif  laukiu feedback. dabar man reikia pagalbos. pamenat metem del sokeju Trojaus ir Mijos.. siandien suzinojau sokiuose kad mano mylima Mija mete tas bernaitis ir susirade kita partnere (na berniukai tam sporte turi privalumu) , ta liko ant ledo, na negraziai ten buvo pasielgta, uz nugaros viskas daroma.
noriu mesti kortas kaip seksis ieskoti partnerio.

1. koks patarimas butu kortu ieskant mijai partnerio?

2. ar pavyks susirasti iki stovyklos partneri mijai?

3 . ar bus ju pora perspektyvi sokiuose?

pati metu irgi, ir bandau interpretuoti.

1 . 6 diskai / 5 diskai / 9 lazdos (apv)

mano interpretacija kad patarimas butu tiesiog dirbti, nes pas pacia viskas gerai, labai daug potencialo.
2. tauriu 8 / valetas lazdu (apv) / 5 lazdos (apv)

sakyciau kad patrneri ras, bet man noretusi interpretuoti kad pajegesni jei ji yra ir bus spaudimas jop tararai.. nes nores dsasivyt ir praspjauti, nes sakyciau senos nuoskaudos ir noras konkuruoti tai labai itakos.. bus sunku.

3. tauriu 4 (apv) / disku 8 / tauriu 9

dideles perspektyvos nematau, matau kad ir ju keliai issiskirs. sakyciau kad tiesiog su juo soks nes nera geriau, na kol atsiras geriau, matys kad nieko gero, gal salygos sokiu blogos (vazinejimas, gal teks moketi uz ji) bet del pasirinkimo stokos jie bus kartu, darys ka reikia, bet ugnies nebus..
jei turit kuri laiko ismeskite kortas ka smile.gif
as cia turbut ant lauru uzmigau nes toks noras kalbet kalbet kalbet..  lotuliukas.gif

Jei kuri tures noro ir laiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 20, 20:53)
Jei kuri tures noro ir laiko wink.gif

Paziuresiu vakare po darbo, o dar nerado partnerio??
Atsakyti