Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

Blykste, mano feedback'as 4u.gif
Dingimo priežastis nusakyta visai teisingai (jam atrodė, kad puolu ir kaltinu, bet čia tiesiog nesusišnekėjimas gavosi), tiesa, dėl kitos nelinkstu tikėt, nes fiziškai tam nėr galimybės.
O dėl santykių tai laikosi tvirtai (jau gal aš net noriu juos užbaigt, bet nepaleidžia...). Dabar elgiuosi bjauriai kaip niekad po to dingimo, o tas tik stipriau limpa... diedai... biggrin.gif

QUOTE(blykste38 @ 2016 04 20, 12:30)
dingimo priezastis
kardu 10,tauriu 3 apv,skeptru dama
greiciausiai zmogus puole i depresija, viskas ka bedarytu ko besiimtu nesiseke, arba nebuvo ivertintas kaip vyras, pykcia priekaistai,santykiuose irgi ne viskas idealu ,galbut ir moteris/mergina yra isimaisius su kuria jam ramiau geriau
ka masto v apie jusu santykius
disku 2,pasaulis,disku 3 apv
neapsisprendes, nejaucia harmonijos ar supratimo is jusu puses,manau jis galvoja uzbaigt santykius nes jie niekur neveda, netgi jei ir nera kitos jo gyvenime , jis tokio gyvenimo nenori,tikisi kazko gersenio , gal netgi isvaziuoti kazkur

Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 23, 20:13)
Ritandra susikaupk blink.gif  visiskai nea  lotuliukas.gif

interpretuoju sudinai? kortos bent tos?

as snd euforijoj wink.gif thumbup.gif del tam tikru priezasciu cool.gif jei kortas galima pritempt pasakyk, jei ne mesiu dar kart
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 23, 13:23)

as snd euforijoj wink.gif  thumbup.gif  del tam tikru priezasciu  cool.gif  jei kortas galima pritempt pasakyk, jei ne mesiu dar kart

baldus gavai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 23, 18:23)

as snd euforijoj wink.gif  thumbup.gif  del tam tikru priezasciu  cool.gif  jei kortas galima pritempt pasakyk, jei ne mesiu dar kart

Net neisigilinau i kortas , gali but kad tavo dziaugsmas neduoda susikaupt 😀
Ko gero baldai atvaziavo 😉
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 23, 22:29)
Net neisigilinau i kortas , gali but kad tavo dziaugsmas neduoda susikaupt 😀
Ko gero baldai atvaziavo 😉

ne tongue.gif lotuliukas.gif mano vaikis gerai susoko vel smile.gif jau ziuriu ne loterija o tiktrai gabus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

blykste papasakok , paziuresiu ka kortos rode ir ko nesupratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 23, 19:44)
ne  tongue.gif  lotuliukas.gif  mano vaikis gerai susoko vel smile.gif jau ziuriu ne loterija o tiktrai gabus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

blykste papasakok , paziuresiu ka kortos rode ir ko nesupratau smile.gif

M tai mano alia vyra nors nevede, gyvenam 12 metu jau, kas cia zino gal ir apgavo kada , bet pasitiket juo galima 100%
Vakar buvau pasportuot , issikroviau neblogai net i koja pasisukau
Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 23, 20:00)
M tai mano alia vyra nors nevede, gyvenam 12 metu jau, kas cia zino gal ir apgavo kada , bet pasitiket juo galima 100%

Saunuolis sokejas, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 23, 23:01)
Papildyta:

Saunuolis sokejas, sveikinimai 4u.gif

ne ta diena... tikrai..

skrajoju savose debesyse smile.gif

Papildyta:
ismeskit merginos kortas.

zmogaus V nuomone apie mane? ar galima juo / ja pasitiketi? as pati ismesiu ryt, snd ne mano diena , pati matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 23, 20:14)
ne ta diena... tikrai..

skrajoju savose debesyse smile.gif
Papildyta:
ismeskit merginos kortas.

zmogaus V nuomone apie mane? ar galima juo / ja pasitiketi? as pati ismesiu ryt, snd ne mano diena , pati matau smile.gif

Siandien jau relaksuoju su aluciu, ryt sviezia galva paziuresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 23, 23:36)
Siandien jau relaksuoju su aluciu, ryt sviezia galva paziuresiu smile.gif

i sveikata smile.gif relaksuoju ir as. na vaiko pergale svenciu smile.gif pirtele ... alutis.. uztat kortu ir neimu smile.gif
Atsakyti
Pasipraktikuokit.

Kur as esu ir ka darau. Rytine dienos dalis cia wink.gif net galima formuluot kokia pareiga atlieku? turetu manau aiskiai kortos parodyt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 24 balandžio 2016 - 11:32
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 24, 10:31)
Pasipraktikuokit.

Kur as esu  ir ka darau. Rytine dienos dalis cia wink.gif net galima formuluot kokia pareiga atlieku? turetu manau aiskiai kortos parodyt wink.gif

Tauriu 4, disku riteris, disku karalius apv
Neaisku kur esi, galbut pas uosviene, ten kur esi daugiau is reikalo nei kad parti nori,tauriu korta rodo kad kad esi viskam abejinga niekas neidomu ir noretum patinginiaut nieko neveikt,o jei susitikimas su kazkokiu asmeniu tai jam jusu nuomone visiskai 0, kazkokia konkurencia tarp jsu
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 23, 20:14)

Kardu riteris apv, skeptru 2, disku 8 apv
Nesuprabtu kaip issifruot del nuomones ,gal jam tiesiog siuo metu patogus bendravimas su jumis
Del pasitikejimo papildoma korta skeptru 4, manau galima pasitiket
Atsakyti