Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 15

QUOTE(Kikker @ 2016 06 23, 17:13)
Vadovaujamės tos  firmos pagamintų produktų kokybė ir jų ilgaamžiškumą.
Rimtos firmos negamindami savo vardo labai didelius pinigus moka už geriausias naujausias technologijas kurios diegiamos produktuose, todėl naivu galvoti kad pirkdami pigią skalbimo mašiną gausite geriausią produktą.
Taip pat labai svarbus ir rankinis skalbyklių rinkimas. Tarkim  BEKO ir kitų firmų gamyklose jas renka automatai. Tai sutrumpina tarnavimo laiką bet sumažina savikainą. Visiškai patikimai detales gali pritvirtinti tik žmogus,yra cechų kur skalbykles baigia rinkti rankomis tokių skalbyklių kainos didesnės kokybė geresnė 4u.gif

Siemens ar Bosch irgi nebūtinai ilgai laiko. Štai pvz. 2015 Stiftung Warentest testuose būtent Siemens vienas iš modelių (WM14Y54A) su "geriausiomis ir naujausiomis technologijomis" užėmė paskutinę vietą ir vienintelis iš testuotų neišlaikė ilgaamžiškumo bandymo - sugedo. LG F14U2QCN2 nesublizgėjo, bet su ilgaamžiškumu jai viskas buvo gerai.

Papildyta:
Testai atliekami neatsižvelgiant į klasę, gali būti testuojama pigi LG skalbyklė su pačia prašmatniausia Siemens skalbykle. Testuose svarbu, kaip skalbyklė skalbia, ar ji patvari, o ne kokių ten pribumbasų prikišta. Jūs įsivaizuojat, kad jei skalbyklė kainuoja trigubai brangiau, tai ji trigubai geriau skalbia. Taip nėra. Kaina daugiausia už papildomas funkcijas, mažesnes sąnaudas, dizainą ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2016 06 23, 17:55)
man idomu, kodel man nereik Lg, bjauri boba as biggrin.gif. Beje, nusipirkau Lg, is bjaurumo grynai biggrin.gif

Tikiuosi nenusipirkote Rusijoje pagamintos LG... mirksiukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 06 24, 09:40)
Tikiuosi nenusipirkote Rusijoje pagamintos LG... mirksiukas.gif ).

Lenkija.
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2016 06 25, 12:20)

Puiku!
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 06 25, 11:57)

Sakykit, as turejau pries tai senoviska Ariston, tai ten buvo galima sudet skalbinius ir uzstatyti tik ant skalavimo ir grezimo, o sitoj LG turbut taip nepavyks? Cia visose naujose taip?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 06 23, 13:56)
Bet pradžioje reikėjo nustatyti kiek ims skalbiklio?

Dar negaliu iš praktinės pusės įvertinti, nes skalbyklė tik "išsirinkau" smile.gif bet kiek apžiūrėjau parduotuvėje ir man išsamiai pademonstravo veikimo principą, tai viskas vyksta labai paprastai. Yra tam tikri gamykliniai parametrai, kuriuos kas kart reikalui esant gali pakeisti, tai yra nustatytą skalę sumažinti arba padidinti mygtuko paspaudimu. Taip pat yra galimybė atsižvelgus į vandens kietumą ir kitus parametrus nusistatyti savo skalbiklio tūrį. O tada supylei bambalį skalbiklio ir pamiršai šį reikalą. Įdėjus skalbti vilnonius ar šilkinius rūbus ir pasirinkus atitinkamą programą skalbyklė iškart pareikalauja kito skalbiklio, kurį reikia įpilti į spec angą ir jau tos programos metu naudoja spec skalbiklį. Man asmeniškai tai pasirodė labai patogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 06 27, 13:55)
Dar negaliu iš praktinės pusės įvertinti, nes skalbyklė tik "išsirinkau" smile.gif bet kiek apžiūrėjau parduotuvėje ir man išsamiai pademonstravo veikimo principą, ... Man asmeniškai tai pasirodė labai patogu  ax.gif

Turint ekonominį biudžetą tai nelabai yra iš ko rinktis.
Jei aplamai, tai MIELE dozavimo-skalbimo sistema gerokai tobulesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 06 27, 11:55)
Dar negaliu iš praktinės pusės įvertinti, nes skalbyklė tik "išsirinkau" smile.gif bet kiek apžiūrėjau parduotuvėje ir man išsamiai pademonstravo veikimo principą, tai viskas vyksta labai paprastai. Yra tam tikri gamykliniai parametrai, kuriuos kas kart reikalui esant gali pakeisti, tai yra nustatytą skalę sumažinti arba padidinti mygtuko paspaudimu. Taip pat yra galimybė atsižvelgus į vandens kietumą ir kitus parametrus nusistatyti savo skalbiklio tūrį. O tada supylei bambalį skalbiklio ir pamiršai šį reikalą. Įdėjus skalbti vilnonius ar šilkinius rūbus ir pasirinkus atitinkamą programą skalbyklė iškart pareikalauja kito skalbiklio, kurį reikia įpilti į spec angą ir jau tos programos metu naudoja spec skalbiklį. Man asmeniškai tai pasirodė labai patogu  ax.gif

Labai geras pasirinkimas thumbup.gif ir tikrai ši dozavimo sistema Jūs nenuvils...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 06 27, 12:58)
Turint ekonominį biudžetą tai nelabai yra iš ko rinktis.
Jei aplamai, tai MIELE dozavimo-skalbimo sistema gerokai tobulesnė  mirksiukas.gif

na gerai, kadangi aš vis dar renkuosi ir nėra taip, kad biudžetas žiauriai spaudžia, kokia galėtų būti MIELE alternatyva mano išsirinktam Bosch? g.gif
niekad nesidomėjau MIELE technika. Jei kaina skiriasi dvigubai, bet ji man tarnaus dvigubai ilgiau, tai nežinau ar noriu investuoti, geriau po kiek laiko antrą naujesnę skalbyklę nusipirksiu. Bet jei ji dvigubai švariau skalbs, tai kodėl gi ne biggrin.gif biggrin.gif

gal galima jų privalumus trumpai? matau, kad turi ir su automatiniu dozavimu skalbiklių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 27 birželio 2016 - 13:32
QUOTE(Carlin @ 2016 06 27, 15:29)
na gerai, kadangi aš vis dar renkuosi ir nėra taip, kad biudžetas žiauriai spaudžia, kokia galėtų būti MIELE alternatyva mano išsirinktam Bosch?  g.gif 
niekad nesidomėjau MIELE technika, įdomu koks kainos skirtumas.

Nenoriu Jus įrėminti į konkrečius modelius. Tiesiog žiūrėkite su Twin Dos sistema. Ir naudokite Ultra Phase ploviklius! thumbup.gif
Jei manote, kad reikės kokybiško greito skalbimo, žiūrėkite kad būtų ir Power Wash.
Atsakyti
Bet kokiu atveju skalbimo kokybė priklauso ne tik nuo skalbimo mašinos bet ir nuo naudojamų priemonių....jai pasirinksite geros kokybės skalbimo priemonės nereikės pirkti ir Miele.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 06 27, 13:40)
Nenoriu Jus įrėminti į konkrečius modelius. Tiesiog žiūrėkite su Twin Dos sistema. Ir naudokite Ultra Phase ploviklius!  thumbup.gif
Jei manote, kad reikės kokybiško greito skalbimo, žiūrėkite kad būtų ir Power Wash.

ok, ačiū smile.gif permečiau akimis, su šiomis dviem funkcijomis skiriasi kaina dvigubai nuo mano išsirinkto BOSCH biggrin.gif

plaus dvigubai geriau? g.gif biggrin.gif gal durnas klausimas, bet man įdomu už ką turėčiau mokėt dvigubai.

QUOTE(Kikker @ 2016 06 27, 13:55)
Bet kokiu atveju  skalbimo kokybė priklauso ne tik nuo skalbimo mašinos bet ir nuo naudojamų priemonių....jai pasirinksite geros kokybės skalbimo priemonės nereikės pirkti ir Miele.

o gal galima gerų priemonių sąrašą? ax.gif suprantu, kad biški OT, bet iki šiol dar tokių neatradau smile.gif gal tiesiog nežinau kur jų ieškoti smile.gif
Atsakyti