Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 15

QUOTE(speedy @ 2016 09 03, 09:16)
L98699FL2 - ten rasite vartotojo instrukciją su šios skalbyklės galimybių aprašymu. Manyčiau neįmanoma nupirkti nieko geresnio iki 700€, juo labiau už 600€.

Ok, jūs, protingi žmonės, man durnai paaiškinkit, kuo tas skalbyklių "gerumas" matuojamas. Čia aš rimtai, nes jau painiojuos.

Nes nu žiūriu Jūsų va nurodytą modelį, kurio kaina nuo 600 €, ir lyginu jo aprašymą su L76285FL, kuris kainuoja nuo 400 €. Nerandu jokių iš esmės reikšmingai atrodančių skirtumų. Taigis, kas yra tas esminis gėris, vertas tų papildomų 200 €? Jei jis yra.

Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 09 07, 12:13)
Keletą modeliuku vertų dėmesio
Vokietija SIEMENS WM14W447DN
Vokietija BOSCH WAW32768SN
Italija AEG L98699FL2

Nu va arba Jūs pasakykit - kuo Jūsų siūlomas BOSCH WAW32768SN, kurio kaina apie 800 € yra iš esmės geresnis už Bosch WAT284B9SN, kurio kaina - apie 550 € arba WAW32599SN, kuris apie 650 € kainuoja. Nes aš aprašymuose skirtumo, verto 200 - 250 €, tikrai nerandu. O pirmo ir paskutinio net ir kilmės šalys sutampa, jei čia jose šuo pakastas.

Arba kuo AEG L98699FL2 už 650 ir daugiau € yra iš esmės geresnė už AEG L76285FL, katra apie 400 € kainuoja? Tuo, kad vienu kg. skalbinių daugiau skalbia? Nesu tikra, ar tai 250 € sumos verta... kilmės šalis, jei teisingai randu, abiejų ta pati.

Man negaila pinigų tikrai geram daiktui, bet mėtyti pinigų tik ant dar vieno "naujesnio modelio, kuris 1 db tyliau gręžia ir gražiau atrodo ir dėl to yra šiuo metu geriausias už jūsų turimus pinigus", tikrai nematau reikalo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 07 rugsėjo 2016 - 12:28
QUOTE(Hmmm... @ 2016 09 07, 12:08)
Ok, jūs, protingi žmonės, man durnai paaiškinkit, kuo tas skalbyklių "gerumas" matuojamas. Čia aš rimtai, nes jau painiojuos.

Nes nu žiūriu Jūsų va nurodytą modelį, kurio kaina nuo 600 €, ir lyginu jo aprašymą su L76285FL, kuris kainuoja nuo 400 €. Nerandu jokių iš esmės reikšmingai atrodančių skirtumų. Taigis, kas yra tas esminis gėris, vertas tų papildomų 200 €? Jei jis yra.
Papildyta:
Nu va arba Jūs pasakykit - kuo Jūsų siūlomas BOSCH WAW32768SN, kurio kaina apie 800 € yra iš esmės geresnis už Bosch WAT284B9SN, kurio kaina - apie 550 € arba WAW32599SN, kuris apie 650 € kainuoja. Nes aš aprašymuose skirtumo, verto 200 - 250 €, tikrai nerandu. O pirmo ir paskutinio net ir kilmės šalys sutampa, jei čia jose šuo pakastas.

Man negaila pinigų tikrai geram daiktui, bet mėtyti pinigų tik ant dar vieno "naujesnio modelio, kuris 1 db tyliau gręžia ir gražiau atrodo ir dėl to yra šiuo metu geriausias už jūsų turimus pinigus", tikrai nematau reikalo  g.gif

WAW32768SN visų pirma tai Vokietijoje pagamintas produktas kuris + turi ActiveOxygen Refresh funkcija
https://www.youtube....h?v=2EvXasCDVMc
http://www.bosch-hom...ive-oxygen.html
jai jūsų drabužiai neverti plauti tokioje mašinoje pirkite WAW32599SN
Kiekviena kompanija į savo geriausius produktus deda pačias naujausias ,geriausias ir brangiausias technologijas kurios tikrai nekainuoja 300 eur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 07 rugsėjo 2016 - 12:38
QUOTE(Kikker @ 2016 09 07, 13:28)
WAW32768SN visų pirma tai Vokietijoje pagamintas produktas kuris + turi ActiveOxygen Refresh funkcija

jai jūsų drabužiai neverti plauti tokioje mašinoje pirkite WAW32599SN

Mano drabužiams giliai pofig, kokioj sistemoj aš juos skalbiu bigsmile.gif Visą gyvenimą juos ploviau be šitos funkcijos ir nei aš numiriau nuo to, nei drabužiai kada nors dėl to skundus rašė.

Esminis klausimas - kiek šita funkcija realiai būtina ar reikalinga kasdieniniame gyvenime (esu tikra, kad tam tikras bakterijų kiekis mūsų aplinkoje yra būtinas ir nėra jokio reikalo jų visų ir iš visur naikint, o kvapus iki šiol iš drabužių sėkmingai pašalindavo ir eiliniai skalbimai), kiek ji realiai veiksminga, ką ji padaro tokio, ko nepadaro kitos finkcijos arba kiek ji tai padaro geriau realybėje, o ne reklamoje ir ar šita funkcija yra verta tų pinigų, kuriuos už ją sumoki.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 09 07, 13:28)
Kiekviena kompanija į savo geriausius produktus deda pačias naujausias ,geriausias ir brangiausias technologijas kurios tikrai nekainuoja 300 eur...

Naujausia ir brangiausia nebūtinai bus geriausia. Tik tiek.
Pvz. jei skalbiankė be šitos funkcijos panaikintų kokius 90 proc. bakterijų, o su šita funkcija - 95, vargu ar daug kas už šitą naujovę sutiktų mokėti smile.gif Bet gamintojai dažniausiai reklamuoja "naujausią ir išmaniausią", pamiršdami paminėti, kad čia tik poroje programų ir tik šiek tiek geriau, nei kad buvo iki šiol...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 07 rugsėjo 2016 - 12:43
QUOTE(Hmmm... @ 2016 09 07, 12:38)
Mano drabužiams giliai pofig, kokioj sistemoj aš juos skalbiu bigsmile.gif Visą gyvenimą juos ploviau be šitos funkcijos ir nei aš numiriau nuo to, nei drabužiai kada nors dėl to skundus rašė.

Esminis klausimas - kiek šita funkcija realiai būtina ar reikalinga kasdieniniame gyvenime (esu tikra, kad tam tikras  bakterijų kiekis mūsų aplinkoje yra būtinas ir nėra jokio reikalo jų visų ir iš visur naikint, o kvapus iki šiol iš drabužių sėkmingai pašalindavo ir eiliniai skalbimai), kiek ji realiai veiksminga, ką ji padaro tokio, ko nepadaro kitos finkcijos arba kiek ji tai padaro geriau realybėje, o ne reklamoje ir ar šita funkcija yra verta tų pinigų, kuriuos už ją sumoki.

Na jai Jums pofig kokios tos naujausios ir geriausios technologijos įdiegtos į skalbyklę ir tenkina drabužių plovimo kokybė siūlau pasižiūrėti skalbyklę kuri rinkoje yra pati pigiausia...Produktas išeina ne į reklamą o jis yra testuojamas ir jai praeina visus testus tai tada išleidžiama į prekybą.
Vieniems svarbu savo kokybiškus brangius rūbus plauti skalbykleje kuri turi ta funkcija kitiems pofig vis tiek gi drabužis skundus Jums nerašys ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 07 rugsėjo 2016 - 12:45
QUOTE(Kikker @ 2016 09 07, 13:43)
Na jai Jums pofig kokios tos naujausios ir geriausios technologijos įdiegtos į skalbyklę ir tenkina drabužių plovimo kokybė siūlau pasižiūrėti skalbyklę kuri rinkoje yra pati pigiausia...Produktas išeina ne į reklamą o jis yra testuojamas ir jai praeina visus testus tai tada išleidžiama į prekybą.

Kraštutinumai, kraštutinumai smile.gif Keista, kad taip asmeniškai priėmėt klausimus apie produktus, kurių negaminate. Aš normaliai norėjau pasiaiškinti, ar iš tiesų yra verta "naujesnė" mašina tų pinigų. O Jūs apie tai, ko mano drabužiai "verti" schmoll.gif

Norisi gero, kokybiško, bet nepermokant už nereikalingas ar mažai naudingas "papildomas ir naujausias" funkcijas. Nu, bet kur čia man, ubagei, suprast tą nepaprastą gėrį dar vieno "naujausio" modelio. Einu rankom upelyje praskalausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 07 rugsėjo 2016 - 12:55
QUOTE(Hmmm... @ 2016 09 07, 12:45)
Kraštutinumai, kraštutinumai smile.gif Keista, kad taip asmeniškai priėmėt klausimus apie produktus, kurių negaminate. Aš normaliai norėjau pasiaiškinti, ar iš tiesų yra verta "naujesnė" mašina tų pinigų. O Jūs apie tai, ko mano drabužiai "verti" schmoll.gif

Norisi gero, kokybiško, bet nepermokant už nereikalingas ar mažai naudingas "papildomas ir naujausias" funkcijas. Nu, bet kur čia man, ubagei, suprast tą nepaprastą gėrį dar vieno "naujausio" modelio. Einu rankom upelyje praskalausiu.

Tai Jums normaliai ir aiškinu kad skalbimo mašinoje įdėtas ne tik plovimo būgnas +LED ekranėlis (mažesnis ar didesnis ) bet ir geriausias naujausias technologijas kurios pasekoje Jūsų drabužiai net ir patys jautriausi nepraras prekinės išvaizdos bet ir po 5-10 skalbimų atrodys kaip nauji...
Skalbyklės turi svorio jutiklį kuris apskaičiuoja skalbinių svorį. Remdamasi šia informacija ji atitinkamai pataria kiek skalbimo priemonės naudoti ir kiek laiko turėtų trukti ciklas.
ActiveOxygen Refresh funkcija tai jautrių skalbinių higieniškas skalbimas žemoje temperatūroje bei drabužių atšviežinimas garų pagalba.Ką reiškia plauti geros kokybės drabužius tokioje temperatūroje matyt aiškinti neverta.....o jai tai Jums nebūtina pirkite be šių technologijų.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 09 07, 14:10)
Tai Jums normaliai ir aiškinu kad skalbimo mašinoje įdėtas ne tik plovimo būgnas +LED ekranėlis (mažesnis ar didesnis ) bet ir geriausias naujausias technologijas kurios pasekoje Jūsų drabužiai net ir patys jautriausi nepraras prekinės išvaizdos bet ir po 5-10 skalbimų atrodys kaip nauji...
Skalbyklės turi svorio jutiklį kuris apskaičiuoja skalbinių svorį. Remdamasi šia informacija ji atitinkamai pataria kiek skalbimo priemonės naudoti  ir kiek laiko turėtų trukti ciklas.
ActiveOxygen Refresh funkcija tai  jautrių skalbinių higieniškas skalbimas žemoje temperatūroje bei drabužių atšviežinimas garų pagalba.Ką reiškia plauti geros kokybės drabužius tokioje temperatūroje matyt aiškinti neverta.....o jai tai Jums nebūtina pirkite be šių technologijų.

Ok, dėkui už paaiškinimą.

Dėl būtinumo dar pamąstyt reiks. Reik pagalvot gerai, kiek pas mane tų jautrių skalbinių, kuriems būtina higiena (realiai man tai tik apatiniai kol kas į galvą ateina), kurių negaliu skalbt 60+ laipsnių temperatūroje. Nu žodžiu, yra erdvės pamąstymui smile.gif Kol kas nesu įsitikinusi, kad man šita funkcija būtina už šiuo metu jai taikomą kainą smile.gif Bet dėkui už info bet kokiu atveju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 07 rugsėjo 2016 - 13:35
QUOTE(Hmmm... @ 2016 09 07, 13:35)
Ok, dėkui už paaiškinimą.

Dėl būtinumo dar pamąstyt reiks. Reik pagalvot gerai, kiek pas mane tų jautrių skalbinių, kuriems būtina higiena (realiai man tai tik apatiniai kol kas į galvą ateina), kurių negaliu skalbt 60+ laipsnių temperatūroje. Nu žodžiu, yra erdvės pamąstymui smile.gif Kol kas nesu įsitikinusi, kad man šita funkcija būtina už šiuo metu jai taikomą kainą  smile.gif Bet dėkui už info bet kokiu atveju 4u.gif

Pasiskaitymui mirksiukas.gif
http://sveikata.lryt...01308222038.htm
Prie jautrių priskirčiau sintetikos gaminius ,pagalves su poliesterio ar sintetiniu kamšalu ar tuos gaminius ant kurių yra etiketė max. temperatūra 30 °C
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 07 rugsėjo 2016 - 14:16
Kuo gera/ bloga skalbyklė Bosch waw28768sn? Svarbiausias dalykas- tylumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monitaaa @ 2016 09 07, 14:13)
Kuo gera/ bloga skalbyklė Bosch waw28768sn? Svarbiausias dalykas- tylumas smile.gif

Tik ką minėjome šios skalbyklės privalumus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 09 07, 14:40)

Esminis klausimas - kiek šita funkcija realiai būtina ar reikalinga kasdieniniame gyvenime.

Nupirkus kokią Atlant skalbyklę už +/- 200€ bus "reikalingos kasdieniniame" gyvenime funkcijos ir Jūsų skalbiniai "skundų nerašys".
O tas geras ir brangias kuria ne drabužiams iš second hando skalbti. Čia dėl to, kad savo mylimus True religion ar panašius džinsus galėtumėte dėvėti daugiau nei "tris plovimus" ...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 09 08, 09:34)
Nupirkus kokią Atlant skalbyklę už +/- 200€ bus "reikalingos kasdieniniame" gyvenime funkcijos ir Jūsų skalbiniai "skundų nerašys".
O tas geras ir brangias kuria ne drabužiams iš second hando skalbti. Čia dėl to, kad savo mylimus True religion ar panašius džinsus galėtumėte dėvėti daugiau nei "tris plovimus" ...

Ir mylimus džinsus daugiau nei trims kartams išskalbia tik brangiausios ir naujausios skalbiankės? biggrin.gif Nu nejuokinkit gal. Aš suprantu, kad pigiausias daiktas greičiausiai nebus geras ar patikimas. Bet ne vakar gimiau, kad man aiškinti, jog tik naujausi ir brangiausi yra geri, o jau metais senesnis ir trečdaliu pigesnis yra tik daiktams iš second hando skalbti. Dar daugiau, turbūt visi žinom, kaip dažnai praėjus tam tikram laikui, kokia nors super duper naujausia technologija atsiskleidžia ir ne tokiomis teigiamomis pusėmis, nes ne viską tie testuotojai ištestavo ir ne visos jos atlaiko laiko išbandymus. Ir paaiškėja paskui, kad pirmos tų naujausių technologijų partijos dažnai genda, dėl ko reikia pirkti dar vieną "naujausią" daiktą, nes jame tos klaidos jau ištaisytos.

Beje, Jūs taip ir neatsakėte, kuo Jūsų pasiūlyta "gera ir brangi" yra tiek pat geresnė, kiek ji yra brangesnė, už mano surastą alternatyvą.

Pvz. Kikker paaiškino, kad brangioje yra nauja technologija, kuri daro kažką, ko nedaro kitos. Yra atspirties taškas, nuo kurio jau galima vertinti verta-neverta, patiki-nepatiki, reikalinga ar nereikalinga.

Aš nenoriu nei kabinėtis, nei kažkaip tai sudirbinėt kažko. Aš labai paprastai ir realiai klausiu - ar yra ten kažkas, už ką verta mokėti tuos pinigus. Nes jei tai tik naujesnė ir gražesnė, tai tada tegu tą daiktą perka dar vieno naujausio iPhono per naktį laukiantys asmenys. Nes man tas naujumas ir gražumas nėra daikto pasirinkimo kriterijus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 08 rugsėjo 2016 - 09:37