as pirkau drauges vaikui. jos vaikui buvo mazi. tada bandziau savo vaikui pritaikyt tai 4-7 metu jam irgi buvo per mazi. Ir siaip, man jie negrazus o kojeles ju lankstosi, todel sulauzyt tikrai jie neluzta.
as pirkau drauges vaikui. jos vaikui buvo mazi. tada bandziau savo vaikui pritaikyt tai 4-7 metu jam irgi buvo per mazi. Ir siaip, man jie negrazus o kojeles ju lankstosi, todel sulauzyt tikrai jie neluzta.
jie gal ir madingi, bet mano vaikas su jais tarkim buvo panasus i ta is filmo "muse" o gal kad jie jam per siauri. as pernai buvau nupirkus polaroidus uz 14 eur pas mus fielmanne. Bet tai nebūtų baibokas, prieš kelias dienas numetė ant sėdynės, paskui tik triokšt su rūryte ir ate polaroidam. Reikia pirkt naujus kažkokius, nes toks popa. Raukosi labai nuo saulės.
jie gal ir madingi, bet mano vaikas su jais tarkim buvo panasus i ta is filmo "muse" o gal kad jie jam per siauri. as pernai buvau nupirkus polaroidus uz 14 eur pas mus fielmanne. Bet tai nebūtų baibokas, prieš kelias dienas numetė ant sėdynės, paskui tik triokšt su rūryte ir ate polaroidam. Reikia pirkt naujus kažkokius, nes toks popa. Raukosi labai nuo saulės.
Tiem nezgrabailom gaila geru daiktu...mano bernas pvz kiauras ziauriai,tai as jam po 30 akiniu tikrai nepirkaliosiu,pernai bile kokius pirkau Lindexe uz 12 gal,nu ir pragane jau kazkur! Svarbu filtrai butu ir ok,nereik jiem dar armaniu
Sveikos merginos ..turiu toki klausima, gal kas esate susidure, galite patarti, parekomenduoti..ieskau krikstadezes..noreciau ranku darbo, grazios..bet moket noreciau iki 30- 40 eur..daugiau jau per brangu ..gal kas ka zinote, kas gamina ir "neplesia" dideliu kainu ...dairiausi internete, kur l grazios drobe aptrauktos 68 eur ..cia jau man gerokai per brangu..