Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(ppavasariss @ 2016 04 04, 22:05)
Mes jau 20d. kylam  biggrin.gif  Tikiuosi niekas nieko neatšauks  g.gif

Novaturas atsauke ppurmadininius ir penktadieninius skrydzius.Vietoj 05.20d.mums siulo keisti i 05.19 arba 05.21diena.Vadinasi labai jau daug zmoniu atsauke savo keliones.Novaturas siulo keisti krypti bet tokiom kainom kokios dabar yra.bet kadangi mes pirkom per Adventura tai musu kelione 2+2 Saphir resort &spa 5* tik 1356eu 7naktys.
Papildyta:
QUOTE(Safaris! @ 2016 04 05, 06:42)
Novaturas atsauke ppurmadininius ir penktadieninius skrydzius.Vietoj 05.20d.mums siulo keisti i 05.19 arba 05.21diena.Vadinasi labai jau daug zmoniu atsauke savo keliones.Novaturas siulo keisti krypti bet tokiom kainom kokios dabar yra.bet kadangi mes pirkom per Adventura tai musu kelione 2+2 Saphir resort &spa 5* tik 1356eu 7naktys.Kaina islieka ta pati.

Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2016 04 04, 22:38)
ne, ne pokstas. Mums irgi tenka keista data, pasiule is kuriu galime rinktis, jei jos netiktu, siulytu kitas, derintu. Kaina islieka ta pati, kokia pirkome. Nebelieka popietiniu grizimu (bent jau nuo mano datos) ir siaip sumazeja skrydziu.

O Jus is Novaturo ar tezturo pirkote? O jei netinka datos, kas tada, leidzia krypti keisti ar pinigus grazina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2016 04 05, 08:04)
O Jus is Novaturo ar tezturo pirkote? O jei netinka datos, kas tada, leidzia krypti keisti ar pinigus grazina? g.gif

Jei gerai pamenu,tai popietiniai buvo galimi Novaturo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 04 05, 08:38)
Jei gerai pamenu,tai popietiniai buvo galimi Novaturo mirksiukas.gif

Tikiuosi, Teztur neseks novaturo pavyzdziu, visai nepasiruosusi ka nors keisti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Safaris! @ 2016 04 05, 08:53)
Novaturas atsauke ppurmadininius ir penktadieninius skrydzius.Vietoj 05.20d.mums siulo keisti i 05.19 arba 05.21diena.Vadinasi labai jau daug zmoniu atsauke savo keliones.Novaturas siulo keisti krypti bet tokiom kainom kokios dabar yra.bet kadangi mes pirkom per Adventura tai musu kelione 2+2 Saphir resort &spa 5* tik 1356eu 7naktys.
Papildyta:

O jie atšaukė visus penktadieninius skrydžius ar kaip? Mano skrydis kaip tik penktadienį. Gegužės 27. Ah, tikiuosi viskas bus gerai, nes likt be atostogų nesinori...

Pažiūrėjau, kad Jūs į Antaliją. Aš į Bodrumą, ten skrydžiai tik penktadieniais. Tai gal neatšauks visiškai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovy: 05 balandžio 2016 - 08:02
QUOTE(jovy @ 2016 04 05, 07:59)
O jie atšaukė visus penktadieninius skrydžius ar kaip? Mano skrydis kaip tik penktadienį. Gegužės 27. Ah, tikiuosi viskas bus gerai, nes likt be atostogų nesinori...

kai ziurejau novaturo timklallapyje tai penktadieniniu nebeliko.Kelione Novaturo.Einu skambinti agentei jei dar ka suzinosiu parasysiu
Atsakyti
QUOTE(Safaris! @ 2016 04 05, 10:03)
kai ziurejau novaturo timklallapyje tai penktadieniniu nebeliko.Kelione Novaturo.Einu skambinti agentei jei dar ka suzinosiu parasysiu

Aš parašiau agentei savo. Bet pas mane žiūriu tik penktadieniais skrydžiai. Bet dėl visa ko norėjau pasitikslint. Tikiuosi nepanaikins mano skrydžio iš vis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Safaris! @ 2016 04 05, 07:53)
Papildyta:

pas mus irgi skrydis pirmadienį liepos mėn. tai kol kas neatšaukia.Gal dėl to ,kad jau sezonas ir skrydžių bus daugiau.
Atsakyti
Čia su tais skrydžių atšaukimais- keitimais ne tik pas mus. Mes susitinkam Turkijoje su vaikais, jie skrenda iš Londono. Tai jiems ir pakeitė skrydį, dingo viena naktis, bet iš karto ir pinigus grąžino. Tikiuosi, kad mums viskas bus gerai, nes stumdyti datas nėra galimybės, o dar priedo ir taip buvo nelengva suderinti kelionę su vaikais, kad sutaptų ir datos, ir viešbutis. Sveikos smile.gif
Atsakyti
Tez tour kol kas irgi tyli.
Nieko negavom iš agentūros. Kylam 06.07 d. ax.gif
Atsakyti
hmm, musu skrydis per novatura 06,04, tai jokiu ziniu is agentes nebuvo. aisku cia sestadieninis skrydis, bet jau kazkaip neramu darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2016 04 05, 09:57)
Čia su tais skrydžių atšaukimais- keitimais ne tik pas mus. Mes susitinkam Turkijoje su vaikais, jie skrenda iš Londono. Tai jiems ir pakeitė skrydį, dingo viena naktis, bet iš karto ir pinigus grąžino. Tikiuosi, kad mums viskas bus gerai, nes stumdyti datas nėra galimybės, o dar priedo ir taip buvo nelengva suderinti kelionę su vaikais, kad sutaptų ir datos, ir viešbutis. Sveikos  smile.gif

Parašiau novaturui ir gavau tokį atsakymą: Novaturas skrydzius penktadieniais anuliuoja tik geguzes menesi. Apie liepos menesi informacijos jokios nera. Pakolkas visi skrydziai vykdomi pagal numatyta tvarkarasti.

Atsakyti