Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Zylute1 @ 2016 03 31, 19:44)
Ka apie tai pasisako uzsienio reikalu ministerija?  cool.gif  1000-aji karta keltas klausimas: ar tai vyksta kurortuose? Motyvai? Ir t.t.......  doh.gif

Labai laukiu atostogu, bet jau imu abejoti, ar pavyks isskristi. Bijau, kad atsauks ir liksiu be atostogu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2016 03 31, 18:44)
Nesaugu - neskrisim. Nesam savizudes....  4u.gif

Panasu, kad esat, jei nekeiciat atostogu krypties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 03 31, 19:49)
Panasu, kad esat, jei nekeiciat atostogu krypties  doh.gif

Ka siulot? rolleyes.gif Alternatyva? blush2.gif kur jusu isterijos patvirtinimas? LT nerekomenduoja? Draudzia? Zinot, Kaune bute sprogmeni rado.... Liks vaikai be zoologijos sodo..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2016 03 31, 18:53)
Ka siulot?  rolleyes.gif  Alternatyva?  blush2.gif  kur jusu isterijos patvirtinimas? LT nerekomenduoja? Draudzia?  Zinot, Kaune bute sprogmeni rado.... Liks vaikai be zoologijos sodo.....  smile.gif

Kokios dar isterijos lotuliukas.gif Panasiau, kad isterija prasidejusi jums...Man giliai dzin, skrisit jus ar ne, tai jusu asmeninis pasirinkimas smile.gif
Labai seniai, kai dar nekeliavom savarankiskai, teko ir mums keisti krypti, del Egipte prasidejusiu neramumu. Pasirinkom Kanarus ir nei kiek nesigailiu.
Alternatyva? Nieko nepasiulysiu, jei megstat gurksnoti kokteilius ir guleti prie baseino su AI. Nes kitu atveju, ieskotumet alternatyvu pati, o "nepultumet i atlapus" unsure.gif

P.s. Azoru salos, Kanaru salos, Ispanija su savo salomis, sociai vietu keliavimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 31 kovo 2016 - 19:02
QUOTE(Elvita @ 2016 03 31, 19:59)
Kokios dar isterijos  lotuliukas.gif Man giliai dzin, skrisit jus ar ne, tai jusu asmeninis pasirinkimas smile.gif
Labai seniai, kai dar nekeliavom savarankiskai, teko ir mums keisti krypti, del Egipte prasidejusiu neramumu. Pasirinkom Kanarus ir nei kiek nesigailiu.
Alternatyva? Nieko nepasiulysiu, jei megstat gurksnoti kokteilius ir guleti prie baseinos su AI. Nes kitu atveju, ieskotumet alternatyvu pati, o "nepultumet i atlapus"  unsure.gif

P.s. Azoru salos, Kanaru salos, Ispanija su savo salomis, sociai vietu keliavimui smile.gif

As jusu nepuolu i atlapus. O ka as veikiu poilsio metu jus niekaip zinot negalit. smile.gif ne del kokteiliu Turkija renkames. Ju yra visose salyse. mirksiukas.gif kai bus neramu kurortuose, URM draus vykti - atsisakysim keliones arba keisim krypti. Mano kelione dar toli, o ir avansas nedidelis imoketas biggrin.gif. Neturiu del ko nerimaut biggrin.gif
Atsakyti
yra megstanciu sampana, matyt..naivus zmones ir tiek, ir bebaimiai dar... doh.gif lotuliukas.gif mes , apskritai, nei krypties nenorim keist, nei ten keliaut biggrin.gif man tai sunku suprast posaki..kurortuose saugu...salyje nesaugu, ko dar reikia? jei pas mus butu sprogimas? manot, vaziuotu zmones i Palanga? uzsienieciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 31 kovo 2016 - 19:16
Aš tai dėl kokteilių renkuosi vacation4.gif beja,jų aš nevartoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2016 03 31, 19:05)
URM draus vykti - atsisakysim keliones arba keisim krypti.

Nepasikliauciau URM, nes tuomet, kai keitem krypti, LT organizatoriai sekmingai skraidino turistus i Egipta, motyvuodami tuo, kad kurortiniuose miesteliuose ramu. Nors kitos salys skrydzius buvo nutraukusios. Aciudiev, kad nors ir po ilgo laiko, kazkas ir URM susiprotejo, kad visgi reiktu nutraukti skrydzius LT/Egiptas...
Atsakyti
Savo keliones kol kas neatsaukiu. Kitiems nepersu savo baimiu. Suauge zmones patys sprendza. drinks_cheers.gif. Nematau reikalo kelti temoje baimes. cool.gif kiekviena spres pati, net nedrysciau teisti ar kritikuoti ju sprendimo
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 31, 19:11)
man tai sunku suprast posaki..kurortuose saugu...salyje nesaugu, ko dar reikia?

drinks_cheers.gif, negali zinoti, kuriuo momentu viskas gali pasisukti kurortiniu miesteliu link unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 03 31, 20:22)
drinks_cheers.gif, negali zinoti, kuriuo momentu viskas gali pasisukti kurortiniu miesteliu link  unsure.gif

taip, butent, duokdie, kad tai tik baimes butu
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 31, 19:23)
taip, butent, duokdie, kad tai tik baimes butu

Mielosios - baikite kelti šaršalą ir lieti čia panikos bangas. Ar jūs įsivaizduojate, kad mes čia beprotės, neatsižvelgsiančios į pavojingą situaciją? na nebeliks skrydžių - nekeliausim 4u.gif, keisim kryptį, nors šiais laikas niekur nebėra ramu ir tai faktas. Ir nebebus ramu - toks dabar pasaulis.
Į Egiptą senai jau lietuviai skraido - ką praranda? rizikuoja? matyt taip pat, kaip svajojantys apie Turkiją, Tunisą, Paryžių ir kitas Europos sostines............Kanarų salos? nejuokinkit su ramybe jose...

Taip kad visas savo abejones laikykite prie savęs ir neprotinkite mūsų - visos suaugusios, visos žinom, ko norim ir kaip norim 4u.gif Teroristai dažniausiai negrįžta ten, kur jau buvo........todėl nenuspėjami...ir saugus dabar nebent močiutės vienkiemis netoli Balbieriškio smile.gif

Pasisakiau, nes jau susibiesinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2016 03 31, 19:17)
Nors  kitos salys skrydzius buvo nutraukusios. Aciudiev, kad nors ir po ilgo laiko, kazkas ir URM susiprotejo, kad visgi reiktu nutraukti skrydzius LT/Egiptas...

Tai buvo gerokai pavėluotas ir nieko gero neatnešęs sprendimas - ar jo metu kas nors buvo ten atsitikę? nieko mirksiukas.gif todėl greitai atšaukė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 31 kovo 2016 - 19:34