Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(atsringa @ 2016 04 07, 21:44)
Ne pirmas kartas į Turkiją, bet dar likęs neišbandytas hamamas. Kokios kainos? Bandžiusioms patiko? smile.gif

Ir dar raftingo labai norėčiau, bet šiom dienom gal per šalta  g.gif

Del raftingo. Manau susalsit, pernai plaukem rugseji, tai vanduo saltojas buvo, vaikas (16m) visas zasies oda pastires buvo, man visai nieko (mano storesnis lasinuku kiekis yra lotuliukas.gif , tai nesusalau)
Atsakyti
QUOTE(atsringa @ 2016 04 07, 21:44)
Ne pirmas kartas į Turkiją, bet dar likęs neišbandytas hamamas. Kokios kainos? Bandžiusioms patiko? smile.gif

Ir dar raftingo labai norėčiau, bet šiom dienom gal per šalta  g.gif

Hamamas nuo 10$ priklauso nuo vietos, programos. Esam bande nekarta labai skirtingo lygio ir kokybes, mums tinka, nors pvz mamo mama kategoriskai pries, jei jauciates patogiai kai svetimi zmones jus ciupineja, muiluoja ir trina tikrai patiks, jei jauciat diskomforta, tada bus nejauku.
Pavasari raftingo privalumas upes sraunumas ir skaidrumas, nerealus vaizdai, nors geguzes pab upes vanduo vos sieke 7laipsniu, o jame tenka issimaudyti, bet diena pasitaike sauleta, tai visai smagu buvo.
Esam buve ir liepa, upe vistik atrode ledine, bet jau ne tokia srauni ir zmoniu/plaustu dvigubai daugiau.
geguze plaukem su hidro kostiumais, tai tikrai nesusalom, ju nuoma vietoje 4$.
Atsakyti
Plaukiau prieš kokį 10 metų iš Kemero su jachta, dienos ekskursija (nuo pusryčių iki 17 val.), vadinosi 3 įlankų turas ar kažkaip panašiai. Patiko, muzika susikalbėt netrukdė* (o gal jaunystė, kai nieks netrukdo biggrin.gif ), ne viską pamenu, tik kad prisimaudėm ir kad viena iš įlankų buvo Faselio, kur antikiniai griuvėsiai. Pietums buvo pasirinktinai arba vištiena, arba žuvis, gėrimai neįskaičiuoti, bet galima buvo gerti savo pasiimtus.

* Turkai nuolat klausinėja, iš kur tu, arba patys spėja, tad per daugybę metų esu girdėjus visokių spėjimų, bet numero uno buvo tam laive - aš, šviesiaodė mėlynakė, buvau palaikyta brazile!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bananžuvė: 08 balandžio 2016 - 00:43
Mes tai plaukem su jahta pasiplaukioti ir mums tikrai labai patiko, ta muzika visai nemaise, buvo labai grazus vaizdai, stodavom ir pasimaudyti ir i kranta islipti, tikrai labai patiko thumbup.gif
Raftingas irgi labai super thumbup.gif Mes aisku buvom rugpjucio gale kai oro temperatura buvo 45, tai mes visai dziaugdavomes i ta ledine vandeni ilinde biggrin.gif Ir tikrai labai smagu buvo thumbup.gif
Taip pat buvom pamukalej tai irgi labai patiko thumbup.gif
Broliene bando mane prikalbinti vaziuoti balandzio gale i Utopia viesbuti, nes dabar labai kainas geras metas ax.gif Gal kuri buvot ir papasakosit ar tikrai ten tas viesbutis toks superinis, mane kazkaip neramina, kad iki juros nemazas kelias g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina77 @ 2016 04 07, 13:26)
Zitvil, reik reik kaip nereik  biggrin.gif  Bet aš esu iš tų, kuriems visur visada šalta  blush2.gif  tai lengvą megztuką buvau užsimetusi. Bet miegoti kondicionieriaus reikėjo, be jo nėra kuom kvėpuoti  ax.gif

nu joo kai sušalilė esi tada reik smile.gif
Atsakyti
idile, aš irgi jau pradedu lagaminus kraut, nes skrydis sekmadienio ryte jau. Visko prisikrauti atrodo reikia, nes nežinia kokie orai laukia..., po to aišku pusės daiktų net nepanaudosim. ax.gif
Mane sloga baisi vakar užklupo... verysad.gif tai žiauriai nervina, kad nesustabdau jos, nes skrydis su sloga nieko gera nežada.
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2016 04 08, 01:43)

* Turkai nuolat klausinėja, iš kur tu, arba patys spėja, tad per daugybę metų esu girdėjus visokių spėjimų, bet numero uno buvo tam laive - aš, šviesiaodė mėlynakė, buvau palaikyta brazile!

O cia topas thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvakide @ 2016 04 08, 10:10)
Visko prisikrauti atrodo reikia, nes nežinia kokie orai laukia..., po to aišku pusės daiktų net nepanaudosim.  ax.gif

kraukit kaip i LT pajuri vasara 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvakide @ 2016 04 08, 11:10)
idile, aš irgi jau pradedu lagaminus kraut, nes skrydis sekmadienio ryte jau. Visko prisikrauti atrodo reikia, nes nežinia kokie orai laukia..., po to aišku pusės daiktų net nepanaudosim.  ax.gif
Mane sloga baisi vakar užklupo... verysad.gif  tai žiauriai nervina, kad nesustabdau jos, nes skrydis su sloga nieko gera nežada.

nusipirkit Gelomyrtol ,turėtų per porą dienų praeit.Niekur kol kas neskrendu , bet sloga taip pat kankina, tai nuo vakar geriu, jau šiandien ryškus pagerėjimas smile.gif
Atsakyti
Laba diena visoms,

ar yra buvusių Kemere Garden resort bergamot 4*? Kaip atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Irmute.m @ 2016 04 08, 15:37)
Laba diena visoms,

ar yra buvusių Kemere Garden resort bergamot 4*? Kaip atsiliepimai?

mes buvom pries 3 metus 4u.gif geri atsiliepimai - paslaugus personalas, neikyri animacija, tvarkinga, svaru, skaniai maitina, Kemero centras netoli - papludimys be rysio, tai eidavom ten po tiesumais i kito viesbucio 4u.gif
Atsakyti
na ka, lagaminai jau sukrauti. Taxi uzsakytas, ir sianakt jau pajudesim i orouosta, p anksti jau skrydis i saule ax.gif smile.gif laukiu nesulaukiu. Vyras puse zieminiu rubu iseme biggrin.gif sako nesusalsi bigsmile.gif zodziu, viskas vaziuoju gaudyt vasaros ax.gif
Atsakyti