Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Smurka @ 2016 04 13, 15:32)
Nuo Alanijos iki Anamuro - 150 km, bet kelionė užtrunka tris valandas į vieną pusę. Žmogus, nepratęs prie tokių kelių, po vairavimo pirmyn- atgal, vakare bus be plionkės. Kai sakau, kad keliai siauri ir vingiuoti, tai reiškia, kad jie yra labai siauri ir supervingiuoti. Reikalingi neprasti vairavimo įgūdžiai, dėmesingumas. Pakeliui sutiksit ir virtusių mašinų, ir sunkvežimių su pabirusiais vaisiais, kas geros nuotaikos neprideda. O jei sutrikęs vestibuliarinis aparatas, įsidėkit maišelių. Vietomis tikrai kaip karuselėse pasijausit

wacko.gif wacko.gif wacko.gif

man uztektu sitokio pasakymo pries kokia nors ekskursija su serpantinais, silpna pasidarytu dar i masina neisedus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Svarbiausia turėt sveikatos draudimą, jei ką, tai pas gydytoją nulėksit.

As labai atsiprasau, apie koki sveikatos draudima rasote? Gal galite pasiulyti draudima, kiek panasei kainuotu savaitei suaugusiam smile.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2016 04 13, 16:56)
Svarbiausia turėt sveikatos draudimą, jei ką, tai pas gydytoją nulėksit.

As labai atsiprasau, apie koki sveikatos draudima rasote? Gal galite pasiulyti draudima, kiek panasei kainuotu savaitei suaugusiam smile.gif aciu.

Litais kainuodavo apie 20 LT savaitei pats paprasčiausias. Man atrodo, kad kelionių agentūros gali pasiūlyt pilną kelionės paketą, t.y. su visu draudimu
Atsakyti
Na va, buvau Migracijos tarnyboj, užsisakiau pasą rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2016 04 13, 18:26)
Na va, buvau Migracijos tarnyboj, užsisakiau pasą rolleyes.gif  smile.gif

Mes vakar buvom, bet jau zmoniu kiek daug buvo. Gerai, kad uzsiregistrave buvo, tai uztrukom 10 ar 15 min. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos! Kaip seniai čia lankiausi smile.gif Renkamės kelionę liepos mėnesiui. Kainos tikrai nebuvo tokios mažos, kokias dabar matau. Bet vistiek man rūpi kiek galima dar nuolaidos išmušti iš agento? smile.gif
Dar dėl tų skristi ar ne į Turkiją. Svarstėm ir mes. Svarstėm kur šiais metais keliauti. Labai norėjom į Ispaniją, bet dėl kainos renkamės Turkiją. Ir dėl to saugumo, tai, manau, kad pvz Ispanijoje kurortuose didesnė grėsmė terorizmo. Nes tie kurortai užtvindyti britų, kitų europiečių.
O dar tikim tuo, kad jei bus lemta mirti, tai mirsi ir namie šašlyko gabalu užspringęs.
Atsakyti
QUOTE(Pura vida @ 2016 04 12, 21:37)
Jau tos uosvienes  biggrin.gif
Siaip delfis kiekviena diena raso, kad rusai Lt puola. Turkams turbut butu baisu pas mus vaziuoti...

thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(obrikyte @ 2016 04 13, 10:34)
Sausio 15d. is tez touro pirkome kelionę, tačiau vienas asmuo nebegali skrisi, aš pati taip pat nebespėju su darbais, norėčiau keisti sutartį-pasiskambinu ogi sako negalima  schmoll.gif kas pirko po naujų metų-sutarties keitimas/ kelionės nutraukimas kainuoja 20 proc.kelionės kainos. Jau 10 esam susimokęje avanso, tai jei ką- dar turiu 10 proc sumoketi  blink.gif ar tiesa? skambinausi ne savo agentei- ji šiuo metu atostogauja, bet nenoriu tikėti kad reikės mokėti 350 euru  g.gif

Nelabai tikiu. Paskaitykit sutartį. Koks organizatorius?
Atsakyti

Siandien kaip tik keiciau data,tez tour,musu viesbutis atpigo 220eur.kazkoks apsurdas,pirkom sausio 6d. Leidzia keisti i kita viesbuti arba kita data,mums taip sake,mes pasirinkom dviem dienomis veliau,taip sutaupydami 220eur.

P.S. kazkas ten nutiko itariu,jei viesbutis pinga vis,raso iki geguzes 21d.salia viesbucio statybu darbai,tai kogero del to,nors agente nieko nesako,tipo kartais taip buna.Kazin kaip paziuret ar suzinot,kokie tie statybu darbai...
Atsakyti
Merginos, o ar patikima Turkijoje pirkti aukso gaminius g.gif Negaliu is atminties istrinti auksinio pakabucio JUROS ARKLIUKO wub.gif matyto pries 5 metus biggrin.gif Noriuuuuu
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2016 04 13, 23:32)
Merginos, o ar patikima Turkijoje pirkti aukso gaminius  g.gif Negaliu is atminties istrinti auksinio pakabucio JUROS ARKLIUKO  wub.gif  matyto pries 5 metus  biggrin.gif  Noriuuuuu

5 metai tai jau tikra meile mirksiukas.gif o kai myli juk nieks nesvarbu,turtai. Taigi jei vel sutiksi ta meile pirki negalvodama. Svarbiausia kad tu laiminga. Aisku pirkdama nebuki akla ir piniginius klausimus isspreski racionaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2016 04 13, 22:18)
Siandien kaip tik keiciau data,tez tour,musu viesbutis atpigo 220eur.kazkoks apsurdas,pirkom sausio 6d. Leidzia keisti i kita viesbuti arba kita data,mums taip sake,mes pasirinkom dviem dienomis veliau,taip sutaupydami 220eur.

P.S. kazkas ten nutiko itariu,jei viesbutis pinga vis,raso iki geguzes 21d.salia viesbucio statybu darbai,tai kogero del to,nors agente nieko nesako,tipo kartais taip buna.Kazin kaip paziuret ar suzinot,kokie tie statybu darbai...

O koks Jusu viesbutis? As vakar ziurejau Novaturo pasiulymus, tai del jai kuriu viesbuciu kainos labai nustebau, norisi atsisakyti tez ture avanso ir pirkti is Novaturo, iseis pigiau, o viesbutis gerokai fainesnis....
Atsakyti
O tai dabar yra rusų turistų viešbučiuose? Ar aš kažką sapnuoju...
Atsakyti