Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Smurka, o kaip Jums Kušadasis?
P.S Laukiu Jūsų knygos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovy: 15 balandžio 2016 - 11:14
QUOTE(jovy @ 2016 04 15, 11:13)
Smurka, o kaip Jums Kušadasis?
P.S Laukiu Jūsų knygos.  4u.gif

Iš poilsiautojos pozicijų nelabai turiu ką pasakyti, aš ten buvau tik vieną kartą, savarankiškai, iš Izmyro dienai atlėkiau. Per hospitality klubą užkalbinau vieną bičą su prašymu aprodyti miestelį, bet jis dirbo, negalėjo, todėl savo merginą bulagrę ar rumunę man į komapaniją įsūdė smile.gif Tai mes pasivaikščiojom plepėdamos, o paskui prieplaukoj alų kvasinom, krevetėm užkąsdamos biggrin.gif Mielas kurortas, bet man Bodrumas arčiau širdies
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2016 04 15, 13:22)
Iš poilsiautojos pozicijų nelabai turiu ką pasakyti, aš ten buvau tik vieną kartą, savarankiškai, iš Izmyro dienai atlėkiau. Per hospitality klubą užkalbinau vieną bičą su prašymu aprodyti miestelį, bet jis dirbo, negalėjo, todėl savo merginą bulagrę ar rumunę man į komapaniją įsūdė smile.gif Tai mes pasivaikščiojom plepėdamos, o paskui prieplaukoj alų kvasinom, krevetėm užkąsdamos biggrin.gif Mielas kurortas, bet man Bodrumas arčiau širdies

Visada su istorijomis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovy @ 2016 04 15, 13:31)
Visada su istorijomis biggrin.gif  4u.gif

Kiekviena diena- naujas nuotykis, jei tik nesėdi viešbutyje. 4u.gif

Smurka, o Sidėje yra kas veikia? Kokio dydžio miestelis, už Konaklį didesnis?
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 04 15, 17:02)
Kiekviena diena- naujas nuotykis, jei tik nesėdi viešbutyje. 4u.gif

Smurka, o Sidėje yra kas veikia? Kokio dydžio miestelis, už Konaklį didesnis?

Įvažiavimai į Sidę net trys, tad tikrai didesnis smile.gif Yra ilga promenda, amfiteatras su griuvėsiais, iki Manavgato krioklio netoli. Kitur pavažiuot reiktų
Atsakyti
Tada as ir paklausiu smurkos jei galima smile.gif salia beleko yra dinozauru parkas, ka apie ji galima pasakyti? pernai kazkokia nuoroda turejau, bet niekaip neatgaminu. tik beda toje nuorodoje neradau kainu. pabandem klausti siaip betkokiu agenturu viesbutyje, tai kai pradejo vardinti simtais euru nuo zmogaus, tai net pasimeteme. juk ten vandens-dinozauru parkas. ne viena agentura neatskleide kiek realiai bilietai I parka kainuoja jei vyksti savarankiskai. kazkoks mistinis dalykas, o musu seima is sportinio intereso kolekcionuoja dinozauru parkus, jau 7 butume smile.gif
Atsakyti
Kas esat buve Kemero delfinariume? ar ten realiai galima pasiplaukiot su delfinais? nuo keliu metu vaikams galima? ar patiko kam,kas buvot?
Atsakyti
Apie dinoparką Beleke nieko nesu girdėjusi, kolegės paklausiu, jinai dabar dirba tose apylinkėse. Va, Gioiniuke (netoli Kemero) tai yra, bet nesu buvusi
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2016 04 15, 18:48)
Kas esat buve Kemero delfinariume? ar ten realiai galima pasiplaukiot su delfinais? nuo keliu metu vaikams galima? ar patiko kam,kas buvot?

Delfinariumas ir mane domina ?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2016 04 15, 18:52)
Apie dinoparką Beleke nieko nesu girdėjusi, kolegės paklausiu, jinai dabar dirba tose apylinkėse. Va, Gioiniuke (netoli Kemero)  tai yra, bet nesu buvusi

Tas tai ir mes zinom, kad yra, bet pernai ten vietiniai suorentavo, kad prie beleko visai salia, vos ne 10 km spinduliu yra didziulis parkas su visokiais atrakcionais, tame tarpe ir dinoparkas.
Atsakyti
Pasiplaukiojimas su delfinais už papildomą mokestį (gana nemažą, bent jau man). Neprisimenu, nuo kelių metų, nuo 12 ar nuo 16. Pasiplaukiojimas vyksta pasibaigus pasirodymui
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2016 04 15, 18:07)
Pasiplaukiojimas su delfinais už papildomą mokestį (gana nemažą, bent jau man). Neprisimenu, nuo kelių metų, nuo 12 ar nuo 16. Pasiplaukiojimas vyksta pasibaigus pasirodymui

aciu 4u.gif o mokestis rimtai labai didelis? mano 8 meciui reiskias neteks... o pati tai labai noreciau rolleyes.gif
Papildyta:
Dinozauru parke Goynuke ,mes esam buve, kaip pirma karta tokiam parke,tai patiko smile.gif
Atsakyti